Magazin ve sanat turu (15 Aralık 2020) 

15 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 15.12.2020 - 17:32

  • 1

    Zayn Malik'in kardeşi Waliyha Malik'in düğününü polis bastı

    Zayn Malik'in kız kardeşi Waliyha Malik'in evde düzenlenen düğün törenine polis baskın düzenledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Sharon Osbourne corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Ozzy Osbourne'un eşi, ünlü TV programcısı Sharon Osbourne, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. İşte Osbourne'un son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Acun Ilıcalı iddiayı kaybederse fenomenlere otomobil alacak

    Acun Ilıcalı, yeni açılacak dijital platformunda fenomen Berkcan Güven ve Reynmen'in projelerinin en çok izlenen olması halinde iki ismne istedikleri otomobili alacağını açıkladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Türkiye'ye dönen Kybele heykeli ziyaretçilerini ağırlamaya başladı

    Tarih öncesi dönemlerde bolluğun ve bereketin sembolü, koruyucusu olduğuna inanılan Kybele heykeli, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Victoria's Secret modeli Romee Strijd'in hamilelik belgeseli

    Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü modeli Romee Strijd, ilk kez annelik heyecanı yaşıyor. Aralık ayı başında kızını dünyaya getiren Hollandalı süper model, hamilelik sürecini belgesel haline getirerek sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Kral POP en çok dinlenen pop müzik radyosu oldu

    RIAK (Radyo İzleme ve Araştırma Kurumu) çatısı altında Kantar Media tarafından her ay düzenli olarak yapılan, Radyo Erişim Araştırması Kasım ayı sonuçlarına göre Kral POP Radyo Türkiye’ nin En Çok Dinlenen Pop Müzik radyosu oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    19 yaşındaki TikTok fenomeninin hesabı bilgisayar korsanlarının eline geçince askıya alındı

    100 milyon takipçili TikTok rekortmeni Charli D’Amelio'nun TikTok'un en çok tanınan yüzlerinden biri olan ablası Dixie D'Amelio'nun hesabı bilgisayar korsanlarının eline geçti. Hesaptan yetkisiz paylaşımlar yapılmasının ardından TikTok, 19 yaşındaki fenomenin hesabını askıya aldı. Bilgisayar korsanları Charli D'Amelio'nun hesabını hedef aldıklarını da iddia etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Cemal Can Canseven yeniden Survivor'a katılacak mı?

    Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, yeniden Survivor'a gidip gitmeyeceği hakkında konuştu. Canseven, "Şu an için değil ama ileride psikolojik olarak sağlıklı hissettiğim bir dönem olursa evet giderim" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Adriana Lima kızı Sienna ile yürüyüşte

    Emekliliğini yaşıyan yıldız model Adriana Lima, kızı Sienna ile yürüyüşte görüntülendi. (Fotoğraflar: BACKGRID U.S.A)

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Cansu Dere'den hayvanlar için bağış

    Oyuncu Cansu Dere, bir sosyal sorumluluk projesine hayvanlar için kullanılmak üzere bağışta bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    İbrahim Büyükak: Corona virüsü atlattığımın resmidir

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü yendiğini duyurdu. Büyükak, yayınladığı gönderide "Covid-19'u atlattığımın resmidir" ifadelerini kullandı. İşte Büyükak'ın sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar ve corona virüsü yenen diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Kate Middleton’ın kardeşi Pippa Middleton ikinci çocuğuna hamile

    Kate Middleton’ın iki yaşında bir oğlu olan kız kardeşi Pippa Middleton’ın ikinci çocuğuna hamile olduğu duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Amasya'daki arkeolojik kazıda 'rahip mezar taşı' bulundu

    Amasya'da arkeolojik kazı alanı Venk Ayazması'nda bir rahibe ait olduğu değerlendirilen mezar taşı bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Nazım Hikmet şiirleri İş Sanat’ta

    Atilla Birkiye’nin hazırladığı “Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garı’ndan” başlıklı Nazım Hikmet dinletisi İş Sanat’ın sosyal medya hesapları ile internet sitesinden sezon sonuna kadar ücretsiz izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Serenay Sarıkaya'nın güzellik sırrı dört saatlik selülit masajı

    Güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bakım sırları ortaya çıktı. Sarıkaya'nın bacaklarında selülit olmaması için haftada üç kez özel masaj yaptırdığı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri'ndeki kayıt sayısı 294'e yükseldi

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri'ne 180 unsurun daha kaydedilmesiyle toplam sayı 294'e yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Banksy'nin yeni grafitisi sayesinde evin değeri bir gecede 17 kat arttı

    Ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin yaptığı, dünya çapında 69 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüsle ilgili yeni grafiti 'şanslı ev'in değerini artırdı. Banksy'nin Bristol kentinde geçen hafta yeni eserini yaptığı evin satış değeri yaklaşık 17 kat arttı ve 5 milyon sterline yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Naomi Campbell toptan koruyucu tulum alışverişi yaptı

    Ünlü süper model Naomi Campbell'in germofobisi (mikrop korkusu) corona virüs salgınıyla birlikte üst seviyeye çıktı. Salgın döneminde koruyucu tulumla dolaşmaya başlayan Campbell, internetten toplu tulum siparişi verdiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Tahinli simit tescil aldı

    Manisa'da balık tutmaya giden arkadaşını tok tutması için tahinli simit yapan simit ustası İdris Aslan (34), ürünün beğenilmesi üzerine üretimine geçti. Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvurarak marka tescilini alan Aslan, günlük ürettiği 2 bin 500 tahinli simit ile siparişlere yetişemiyor. Simide, Türkiye'nin farklı illerinden de talep yağıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Yüzüklerin Efendisi'nin yönetmeni Peter Jackson üçlemedeki favori sahnesini açıkladı

    Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson, filmlerdeki en sevdiği sahneyi açıkladı. Jackson'ın favori sahnesi muhtemelen Yüzüklerin Efendisi hayranlarını şaşırtacak

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    45 yılda 13 bin plak ve kaset arşivledi

    Mardin'de 45 yıldır plak ve kasetçilik yapan Ethem Aksan'ın (63) dükkanında, Zeki Müren, Selami Şahin, Orhan Gencebay, Barış Manço, Cem Karaca, Ruhi Su, Bülent Ortaçgil, Ahmet Kaya, Fikret Kızılok ve Neşe Karaböcek'in yanı sıra birçok duayen ses sanatçısının eserleri yer alıyor. Yaklaşık 13 bin plak ve kaset arşivlediğini söyleyen Aksan, "Bazen ses sanatçıları geliyor. Kendi eserlerini önlerine koyduğumda, 'bunlar bizde yok' diyorlar, şaşırıyorlar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    İletişim Başkanlığından dijital Kazasker Mustafa İzzet Sergisi

    İletişim Başkanlığı tarafından “360 Kültür Sanat” projesi kapsamında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki 7,5 metre çapındaki hat levhalarından Washington Anıtı'ndaki mermer Osmanlı kitabesine kadar dünyanın dört bir yanında birçok eserde imzası bulunan Kazasker Mustafa İzzet Efendi anısına hazırlanan hat eserleri dijital sergisi, 15 Aralık’ta Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi'nde açılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Haydarpaşa Garı kazılarında gizemli mermer yapı bulundu

    Eskiden Körler Ülkesi olarak da anılan İstanbul Kadıköy’deki Haydarpaşa Garı kazılarında, içinde mezarların da olduğu tabanı mermer bir yapı tespit edildi. Toplu mezarları, mimarisi ile kutsal olduğu düşünülen yapının gizemi arkeolojik çalışmalar ilerledikçe çözülecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Metin Şentürk corona virüse yakalandı

    Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, corona virüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu. Şentürk, "Zaten pozitif adamdım testimin negatif çıkmasını bekleyemezdik" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    3. Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

    Bu yıl Yunus Emre anısına üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Festival kapsamında bu yıl, Le Syndrome d'Archibald filmiyle Daniel Perez ve Da Yie filmiyle Anthony Nti, 25 bin lira değerindeki birincilik ödülünü paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Dünyanın en yararlı 100 besini

    Binden fazla çiğ yiyeceği analiz eden araştırmacılar, günlük beslenme gereksinimleri için en iyi dengeyi sağlayan bileşenleri içeren yiyecekleri sıraladı. İşte BBC'nin yayınladığı, aralarında sürpriz besinlerin de yer aldığı en faydalı 100 yiyecek listesi...

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Ödüllü film Nomadland'den yeni fragman

    Frances McDormand’ın başrolde yer aldığı, Hem Toronto’da hem de Venedik’te büyük ödülün sahibi olan, Oscar yarışının favorileri arasında gösterilen Nomadland filminden yeni fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Chloé Zhao'nun üstlendiği film, Jessica Bruder’ın kurmaca olmayan 2017 tarihli kitabı Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century’den uyarlandı. Nomadland'de, ekonomik krizde her şeyini kaybettikten sonra karavanıyla birlikte Amerika’nın batısına doğru yolculuğa çıkan 60’lı yaşlarındaki Fern karakterinin hikayesi anlatılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız