Kardashian Ailesi'nin son çekimleri (15 Eylül 2020 magazin ve sanat turu

15 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 15.09.2020 - 17:21

  • 1
    Kardashian Ailesi'nin son çekimleri

    Kim Kardashian, Keeping Up with the Kardashians için son kez kamera karşısında
    Kim Kardashian, kendisinin ve tüm aile üyelerinin üne kavuşmasını, hatta fenomene dönüşüp dünyanın en zenginleri arasına girmesini sağlayan, Jenner ve Kardashian ailelerinin günlük yaşantısını konu edinen Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programı için son kez kamera karşısına geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Sharon Stone'dan Trump'a: Çocukluk travmaları var

    ABD Başkanı Donald Trump'la empati kurduğunu dile getiren Sharon Stone, "Trump'ın bazı çocukluk travmaları olduğunu" düşündüğünü açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    İspanyol stilist Agatha Ruiz de la Prada'nın yeni koleksiyonu çalındı

    İspanya'nın ünlü moda tasarımcısı Agatha Ruiz de la Prada'nın birkaç gün önce Madrid'deki defilede sergilediği 2021 ilkbahar-yaz dönemine ait yeni koleksiyonundaki kadın kıyafetleri çalındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Menajerimi Ara’nın Emrah'ı Semi Sırtıkkızıl karakterini anlattı: Enerjisi çok yüksek, kırılgan ve çok renkli

    Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara’nın Emrah'ı Semi Sırtıkkızıl, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. Sırtıkkızıl karakteri hakkında, "Emrah’ı şu ana kadar tanıdığım kadarıyla söyleyebileceklerim, fazla hazır cevap, enerjisi çok yüksek, kırılgan ve çok renkli diyebilirim. Kesinlikle isterdim Çınar ve Emrah’la çalışmayı" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Kanye West'ten kafa karıştırıcı yeni mesajlar: Ben yeni Musa'yım

    ABD başkanlığına aday olmasından bu yana ilginç tweet'leriyle kafaları karıştıran Kanye West, yeni tweet serisinde kendini “yeni Musa” olarak adlandırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Billie Eilish’in 23 bin liralık stili

    Her daim farklı giyim tarzıyla dikkat çeken genç yıldız Billie Eilish, bu kez sosyal medyadan paylaştığı karelerin ardından kıyafetleriyle gündem oldu. Bazı kullanıcılar Eilish’in stilini beğenmeyerek fiyatını da eleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Sefirin Kızı 20. yeni bölüm fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Nare'nin Gediz'e karşı sarf ettiği "Şimdi de senin iin ağlıyorum, memnun musun?" sözleri dikkat çekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Miley Cyrus'tan oy verin çağrısı

    ABD'li şarkıcı Miley Cyrus, katıldığı bir radyo programında ülkesinde yaklaşan seçimler için oy verin çağrısı yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9
    Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez evleniyor

    Cristiano Ronaldo'nun yakın zamanda hayat arkadaşı Georgina Rodriguez'e 700 bin euroluk yüzük aldığı ve çiftin evlilik hazırlığında olduğu iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 10
    Corona virüse yakalanan Cimilli tedaviye alındı

    Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden birisi olan Cimilli İbo, rahatsızlanarak gittiği Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki hastanede corona virüs testi pozitif çıkınca tedaviye alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 11

    Will Smith kiracı arıyor

    ABD’li oyuncu Will Smith dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan dizinin çekildiği evi kiraya vermeye hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 12

    'Meghan Markle'ın projeleri Kraliçe Elizabeth tarafından engellendi'

    Meghan and Harry: The Real Story adlı kitabıyla tanınan Kraliyet Ailesi uzmanı ve biyografi yazarı Lady Colin Campbell, ikilinin ayrılık kararından önce bazı reklam anlaşmaları yapmaya çalıştığını ancak buna Kraliçe 2. Elizabeth tarafından izin verilmediğini ileri sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Chris Evans kazara paylaştığı çıplak fotoğraf sonrası sessizliğini bozdu

    Yanlışlıkla çıplak fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Chris Evans, alay konusu edilmesinin ardından ilk kez mesaj verdi ve dikkatlerin üzerinde toplanmasını fırsata çevirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Brad Pitt ve Jennifer Aniston 19 yıl sonra ilk kez aynı gösteride

    En son 2001'de ekranda bir araya gelen ve 2005'te boşanan Brad Pitt ve Jennifer Aniston ikilisi, yıllar sonra ilk kez bir yardım için düzenlenen film okuma gösterisinde bir araya geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    K-pop yıldızı Wonho: Arkama bakmıyorum


    Monsta X'ten ayrılan ve 4 Eylül’de ilk solo albümünü çıkaran K-pop yıldızı Wonho, "Kararımdan çok memnunum ve hayranlarıma her şeyimi vermeye hazırım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Tenisçi Naomi Osaka'dan köklerine saç bandıyla saygı duruşu

    Hafa sonu ABD Açık Tenis Turnuvası’nda ikinci kez şampiyon olan Naomi Osaka, salgın nedeniyle seyircisiz oynadığı maçlardan sonra galibiyetini sosyal medyada hayranlarıyla kutladı. Turnuva boyunca ırkçılık karşıtı duruş sergileyen Osaka, taktığı saç bandıyla kökeniyle gurur duyduğu mesajını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton'dan tişörtle ırkçılık protestosu

    Tam altı kez dünya şampiyonu olan Formula 1'in ilk siyahi pilotu Lewis Hamilton, Formula 1 Toskana GP'sindeki galibiyetini kutlamadan önce tişörtüyle ırkçılık karşıtı mesaj verdi. Lewis'in tişörtünde, "Breonna Taylor'ı öldüren polisleri tutuklayın" yazısı dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    İyi Günde Kötü Günde tekrar bölümüyle 16 eylül çarşamba Star’da


    Başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen paylaştığı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, tekrar bölümüyle Çarşamba günü Star'da 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Dresden Senfoni Orkestrası'ndan corona virüs karşı yeni çözüm: Çatı konseri

    Almanya'da pandemi nedeniyle birçok kültürel etkinlik düzenlenemiyor. O nedenle Dresden Senfoni Orkestrası, kentlilere bir jest yaptı. 33 müzisyen bir çatıya çıkarak sosyal mesafeli konser verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Time'a göre tüm zamanların en iyi 10 gençlik dizisi


    Time dergisi, tüm zamanların en iyi gençlik dizilerini sıralamak üzere geçmişe döndü. Seçtiği diziler, nesillerini ve mekanlarını aşan, büyüme deneyimiyle ilgili zamansız ve evrensel bir durumu yakalayan seriler olarak öne çıkıyor. Ne kadar uzun ya da kısa olurlarsa olsunlar işledikleri hayati konularla kendilerini Gossip GIrl, Riverdale, Pretty Little Liars ve 90210 gibi en meşhur gençlik dizilerinden ayırıyorlar. İşin iyi tarafı, büyük çoğunluğu dijital platformlarda halihazırda izlenebilir durumda.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 21

    St. Didier batığındaki silah ve mühimmatlar görüntülendi


    Antalya yat limanı açığında 1942 yılında batırılan St. Didier gemisine dalış yapan Türkiye Sualtı Federasyonu İl Temsilcisi İsa Alemdar ve dalgıçlar, batığın ambarlarında bulunan silah, mermi, bomba, tank paleti ve askeri araç ekipmanlarının yanı sıra, farklı mühimmatları görüntüledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Taylor Swift’ten Katy Perry’ye doğum

    hediyesiTaylor Swift, Orlando Bloom ve Katy Perry’nin yeni doğan kızı Daisy’ye el işlemesi battaniye hediye etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Tiyatrodan Hollywood yıldızlığına Tom Hardy'nin tüm filmleri


    Ressam bir anne ve yazar bir babanın oğlu olarak 15 Eylül 1977'de İngiltere'de doğan Tom Hardy (Edward Thomas Hardy) gençlik yıllarında tiyatroya başladı. Richmond Dram Okulu'nda ve Tower House School'da okudu. 21 yaşına geldiğinde Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı. Tiyatroyla ilgilendiği sıralarda Band of Brothers (Kardeşler Takımı) filminden gelen teklifi değerlendirdi ve sinamaya geçiş yaptı. 2010'da Inception (Başlangıç) ile kariyerinde zirve yapan Hardy BAFTA’nın yükselen yıldız ödülünün sahibi oldu. The Dark Knight Rises ile adından söz ettiren Hardy, 43. yaşını Hollywood'un zirvedeki isimlerinden biri olarak kutluyor. İşte İngiliz oyuncunun geçmişten bugüne imza attığı projeler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Mulan gişede beklentilerin altında kaldı


    Disney yapımı Mulan, hikâyesinin geçtiği Çin'de 23,2 milyon dolar açılış rakamıyla beklentilerin altında kaldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Yazar Shanna Hogan çocuğunun yanında geçirdiği kaza sonrası öldü


    New York Times çok satanlar listesinde yer alan yazar Shanna Hogan; evinin havuzunda, çocuğunun yanında bilinçsiz halde bulundu. Bir süre hastanede tedavi gören gerçek suç kitabı yazarı kurtarılamadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26
    Adana Altın Koza Film Festivali'nde gondolda film keyfi

    Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Seyhan Nehri üzerinde gerçekleştirilen Gondolda Film Keyfi etkinliğinin ilk gününde 7. Koğuştaki Mucize filmi gösterildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27
    Sefirin Kızı tekrar bölümüyle Perşembe günü Star’da

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, Sefirin Kızı tekrar bölümüyle Perşembe günü Star’da…

    HABER DETAY - TIKLA OKU 
  • 28

    Uluslararası Turizm Filmleri Festivali başlıyor

    Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nin Türkiye etabı Kapadokya'da başlıyor. Festivalin film gösterimleri 16-17 Eylül'de açık havada Nevşehir Kalesi'nde yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Türk tiyatrosunun ustalarından: Şükran Güngör

    Türk tiyatro ve sinemasının unutulmaz oyuncularından Şükran Güngör, vefatının 18. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri tamamlandı

    2019 yılının Kasım ayında yayınlanan tanıtımı ile büyük merak uyandıran, Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul’da 6 haftada çekilen, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı  Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 31

    Göbeklitepe'deki tarihi ritüeller belgesel oldu

    UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'de tarihi alandaki ritüelleri konu alan "Göbeklitepe Sakinleri" belgeseli çekildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Notre Dame'in Kamburu Müzikali izleyicisiyle buluşuyor

    Victor Hugo’nun ölümsüz eseri ‘Notre Dame'in Kamburu Müzikali’, 17 Eylül Perşembe günü saat 20:30’da Trump Sahne’de izleyicisiyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 33

    Çin filmleri seçkisi İstanbul Modern Sinema’da

    Modern Çin sinemasının en yeni örneklerinden bir seçkinin sunulacağı “Hikâye Çin’de Geçiyor” başlıklı program, 17-27 Eylül tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da izleyiciyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 34

    Jimi Hendrix belgeseli geliyor

    1970 yılında 27 yaşında hayatını kaybeden rock tarihinin en etkili müzisyenlerinden Jimi Hendrix, canlı performansının konu edileceği bir belgeselle yeniden dönüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    İstanbul, Adana ve Ayvalık film festivallerinden dijital işbirliği

    İstanbul Film Festivali, Adana ve Ayvalık'taki film festivalleriyle işbirliği yaptı. Üç şehrin festivali de aynı internet sitesinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Anthony Hopkins’li The Father'ın  fragmanı ve vizyon tarihi paylaşıldı

    Olivia Colman ve Anthony Hopkins’li The Father’dan fragman ve tarih duyurusu geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    48. İstanbul Müzik Festivali açılış konseri tüm Türkiye'den ücretsiz izlenebilecek

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 48. İstanbul Müzik Festivali, 18 Eylül’de festivalin 2019-2022 açılış konseri orkestrası olan Tekfen Filarmoni Orkestrası ile açılıyor. “Beethoven’ın Aydınlık Dünyası” temasıyla gerçekleşecek festivalin açılış konseri, internette ücretsiz olarak yayımlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 38

    Fargo dizisinin 4. sezon fragmanı

    Coen Kardeşler’in 1996 yapımı aynı adlı filminden televizyona uyarlanan ve her sezonunda farklı bir hikaye anlatılan Fargo dizisi, 4. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Fargo’nun 4. sezonundan, hem diziden hem de kamera arkasından görüntüler içeren üç dakikalık bir fragman yayınlandı. Fargo'nun 4. sezonu, 27 Eylül’de FX kanalında seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 39

    2'nci Kılıç Arslan Türbesi ve köşkünde restorasyon


    Aksaray’da bulunan Selçuklu Devleti sultanlarından 2'nci Kılıç Arslan'ın türbesi ve köşkü, Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız