Magazin ve sanat turu (15 Şubat 2019)

15 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 15.02.2019 - 17:15

  • 1

    BERLİN (PEDRO ALONSO) SOLUĞU MANTICIDA ALDI

    GQ Türkiye Men Of The Year'da Yılın Uluslararası Starı seçilen La Casa de Papel dizisinin Berlin karakteri Pedro Alonso, ödül töreni sonrası soluğu mantıcıda aldı. İspanyol oyuncu boğaz manzarasında 3 çeşit mantı yedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    HOLLYWOOD, OSCAR'A KARŞI KAZAN KALDIRDI

    Aralarında Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Spike Lee, Damien Chazelle, Seth Rogan ve Ang Lee gibi isimlerin yer aldığı Hollywood’un ünlü sinemacıları, Oscar canlı yayınından dört kategorinin kaldırılması kararı sonrası Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’ne açık mektupla itiraz etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 3

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 4

    NESRİN CAVADZADE'NİN TAKILARINA 2 KORUMA


    CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenen GQ Türkiye Men Of The Year ödül töreninin yankıları devam ediyor. Kırmızı halının dikkat çeken isimlerinden Nesrin Cavadzade gecede tercih ettiği takı ve Instagram paylaşımıyla konuşuluyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 5

    OSCAR TARİHİNDE BİR İLK: AKADEMİ ÜYELERİ OSCAR SEÇİMLERİNİ AÇIKLADI

    Bu yıl en tartışmalı Oscar töreni yapılıyor. Sunucusuz yapılacak, dört ödül kategorisinin canlı yayından kaldırıldığı 91. Oscar Ödülleri öncesi Akademi üyelerinden beklenmedik bir açıklama geldi. Dört Akademi üyesi, Oscar seçimlerini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    ÜNLÜ ÇİFT NİŞAN HABERİNİ BÖYLE VERDİ

    Yaklaşık üç yıldır bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Katy Perry ile Orlando Bloom, Sevgililer Günü'nde nişanlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    GÜLSE BİRSEL: UTAH'TA AŞİRETMİŞ BUNLAR

    Kelebekler filmiyle Sundance’te Büyük Jüri Ödülü’nü alarak büyük bir başarıya imza atan yönetmen Tolga Karaçelik, Yılın Yönetmeni Ödülü’nü Türkiye’nin en esprili, yaratıcı zekaya sahip kadınlarından biri olan Gülse Birsel’in elinden aldı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 8

    ÜNLÜ ŞARKICIDAN "LA VIE EN ROSE" DÖVMESİ

    Dövme tutkusuyla bilinen şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, iki yeni dövmesini Instagram sayfasından yayınladı. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI'NIN BOL KAHKAHALI KAMERA ARKASI

    Organize İşler Sazan Sarmalı filminin kamera arkası görüntüsü yayınlandı. 1 Şubat’ta vizyona giren ve ikinci haftasında 2 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Organize İşler Sazan Sarmalı filminin başrol oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola’nın çekimler sırasında gerçekleştirdikleri kamera arkası sohbeti bol kahkaha içeriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    PEDRO ALONSO HAYALİNİ TÜRKÇE ANLATTI

    GQ Türkiye Men Of The Year'da Yılın Uluslararası Starı seçilen La Casa de Papel dizisinin Berlin karakteri Pedro Alonso, ödül konuşmasının bir kısmını Türkçe yaparak hayalini anlattı. Resim yeteneği de olan oyuncu Alonso, "İstanbul’a gelip, bir ay kalıp resim yapmak istiyoruz. Bir gün bunu yapacağım inşallah" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 11

    ÜNLÜ İSİMLERDEN SEVGİLİLER GÜNÜ PAYLAŞIMLARI

    14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapıldı. Ünlü isimler de mesajlarıyla Sevgililer Günü'nü kutluyor. Kimi eşi kimi sevgilisi kimi ise çocuklarıyla fotoğraf paylaşıyor. İşte ünlü isimlerden 14 Şubat paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 12

    DEMET EVGAR'DAN DUYGUSAL KONUŞMA

    GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Yılın Kadını Ödülü’nü alan Demet Evgar duygusal konuşmasıyla törene damga vurdu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    KIM KARDASHIAN'A GÖRÜLMEMİŞ SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

    Hayatlarıyla göz önünde olan ve hemen hemen her anlarını sosyal medyadan paylaşan Kim Kardashian ve Kanye West çifti, bu defa Sevgililer Günü sürpriziyle gündemde.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    'BU ADAM YATTIĞI YERDEN YILIN KOMEDYENİ OLDU'

    GQ Türkiye Men Of The Year Ödül Töreni'nde; Yılın Komedyeni Ödülü, gülmek kadar güldürmeyi de seven ve şüphesiz ki bu sene herkesi güldüren Enis Arıkan’ın oldu. Arıkan, ödülünü hem rol arkadaşı hem de yakın dostu oyuncu Ezgi Mola’dan teslim aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ARADIĞI AŞKI BULAN ÜNLÜLER

    Pek çok ünlü aradığı mutluluğu yakalamak için birden çok defa evlense de bazı ünlüler aradığı aşkı bulup ömrünü onunla geçirebildiği için şanslı. İşte Beyonce'den Meryl Streep'e, Salma Hayek'ten Tom Hanks'e aynı kişiyle uzun yıllardır evli olmayı başaran ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    NESLİHAN ATAGÜL DE AKIMA UYDU

    Makyajsız fotoğraflar ve 'Falling Stars' (yere düşme pozları) derken ünlüler arasında bir de bornozlu fotoğraf akımı başlamıştı. Son olarak oyuncu Neslihan Atagül de akıma katıldı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    ÜNLÜ ÇİFTTEN YENİ DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

    Miley Cyrus, Liam Hemsworth ile aralık ayında gerçekleşen düğünden daha önce yayımlanmamış fotoğrafları 14 Şubat Sevgililer Günü’nde paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    ABİ-KARDEŞ DEĞİL BABA-OĞUL

    Sadri Alışık'ın babası Kerem Alışık ile çekilmiş fotoğrafını "Abi-kardeş pardon pardon, baba-oğul yolculuğu gibi yok" notuyla paylaşması akıllara ikiz gibi görünün babalar ve oğullarını getirdi. İşte Jude Law'dan Clint Eastwood'a, Tom Hanks'ten John Lennon'a oğullarıyla aynı yaşlardayken ikiz gibi görünen ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 19

    BARBIE’DEN TEKERLEKLİ SANDALYELİ VE PROTEZLİ BEBEK

    Hakim güzellik anlayışını dayattığı ve ırkçılık yaptığı suçlamaları yöneltilen Barbie, eleştirileri dikkate alarak çeşitlilik konusunda adım atıyor. Mattel markası, ‘güzelliğin çeşitli temsilleri' olduğunu göstermek için tekerlekli sandalyeli ve protezli bebek üreteceklerini duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    MÜSLÜM BABA'YA BEYAZ TAKIM ELBİSELİ GÖNDERME

    İkonların ikonu Müslüm Gürses’i canlandırdığı Müslüm filmiyle 2018’in en çok konuşulan performansını sergileyen Timuçin Esen "İkon" ödülünü, ünlü oyuncu Engin Günaydın'dan aldı. Filmde beyaz takım elbisenin bir anlamı olduğunu belirten Esen, "Buradan Müslüm Baba'ya bir gönderme olsun. Bu ödül her şeyden önce 'Baba'ya gitsin" şeklinde konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    LİSTELERİ ALTÜST EDEN YENİ DİZİ: RUSSIAN DOLL

    Yabancı dizi izlemek isteyip karar veremeyenler için komedi eğlenceli bir tercih olabilir. Üstelik IMDb'nin son verilerine göre hem komedide hem de en popüler dizilerde zirveye yerleşen yeni bir yapım var. İşte Şubat ayının en popüler yabancı komedi dizileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    KUZGUN'U KAÇIRANLAR İÇİN FIRSAT

    Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan Kuzgun ilk bölümüyle ekrana damga vurdu. Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerinde oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Twitter’da, Türkiye gündeminde 2. sıraya, dünyada ise 9. sıraya kadar yükseldi. Çok konuşulan ilk bölüm kaçıranlar için YouTube'a yüklendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    EN ÇOK ZİYARET EDİLEN AÇIK HAVA MÜZESİ OLACAK

    Önemli bir bölümü doğal sit alanı olmak üzere 33 bin 500 hektarlık ve 100 kilometre kıyı şeridine sahip olan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihî Alanı’nı, 2018 yılında yaklaşık 2,5 milyon kişi ziyaret etti. Tarihî Alan’ı bir açık hava müzesi şeklinde ele alarak, ulusal ve uluslararası boyutta talep gören bir ‘anma turizmi’ destinasyonu oluşturmayı hedeflediklerini belirten Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihî Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, “Dünyanın en iyi korunmuş savaş alanlarından biri olan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı’nı aslına uygun olarak korumaya devam ederek potansiyelini artıracağız. Yeni projelerle ziyaretçi sayısını iki yıl içinde 4 milyona çıkararak, dünyanın en çok ziyaret edilen açık hava müzesi olmayı planlıyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    TÜRK TASARIMCI NEW YORK MODA HAFTASI'NDA

    Türk tasarımcı Ece Kavran, şubat ayında gerçekleşen New York Moda Haftası'na davet edilen Türk tasarımcıların arasında yerini aldı. Kavran'ın otobiyografik koleksiyonu beğeni topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    ANKARA KİTAP FUARI'NDA İTALYA RÜZGARI ESECEK

    Bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı'nın konuk ülkesi İtalya olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    EMİN ALPER: MESELE ÖDÜL DEĞİL İYİ FİLM YAPMAK

    Berlinale'de Altın Ayı için yarışan Kız Kardeşler filminin yönetmeni ve senaristi Emin Alper, "Ben genel olarak burada olmayı zaten yeterince önemli görüyorum. Ödül için yapmıyoruz. Bütün mesele iyi bir film yapmak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ANADOLU ATEŞİ 22 İLDE SAHNE ALACAK

    Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 2019 yılı boyunca İstanbul'dan başlayarak 22 ilde sahne alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    İSTANBULLU GELİN'DE BİRDEN GELDİN AKLIMA RÜZGARI

    İstanbullu Gelin'in 72. yeni bölüm 2. fragmanına Tuna Kiremitçi & Sena Şener'in söylediği Birden Geldin Aklıma şarkısı damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 29

    DEVLET TİYATROLARI'NDAN TÜRK YAZARLARA ÖNCELİK

    Devlet Tiyatroları'nın yurt genelindeki sahnelerinde 15 Şubat-31 Mart'ta 68 yerli oyunun sergileneceği açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    TAKSİM TRİO'DAN YENİ KONSER

    Kendilerine özgü müzikleriyle adından söz ettiren Taksim Trio grubu, 7 Mart Perşembe günü İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    "TEYZEM BENİ BAĞRINA BASACAK VE BİZ BİR AİLE OLACAĞIZ"

    Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız