Magazin ve sanat turu (16 Eylül 2020) 

16 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 16.09.2020 - 17:25

  • 1

    Melania Trump'ın yakılan ahşap heykelinin yerine yenisi dikildi

    ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın doğduğu ülke Slovenya’da yakılan ahşap heykelinin yerine yenisi dikildi. Yeni heykel için bu kez bronz tercih edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Halil Sezai'nin karakolluk olduğu olay kamerada (Savcılık ifadeye çağırdı)

    İstanbul Tuzla'da çekim esnasında tartıştığı kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Halil Sezai, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayın ardından kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Halil Sezai’nin darp ettiği Hüseyin Meriç'in açıklamasının ardından Halil Sezai de Twitter hesabından ilk açıklamayı yaptı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuzla'da Hüseyin Meriç'e saldıran şarkıcıyı ifadeye çağırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Parti veren Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin: Sadece 10 kişi pozitif çıktı

    Boğazda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kim Kardashian da boykot kampanyasına katıldı

    ABD'li yıldız Kim Kardashian nefret, propaganda ve yanlış bilginin yayılmasını protesto için sosyal medya hesaplarını 24 saatliğine dondurma kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Reynmen corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)


    Dünya genelinde 29 milyon 600 binden fazla insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak, gerçek ismi Yusuf Aktaş olan sosyal medya fenomeni Reynmen, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. İşte ünlü yıldızla ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 6

    J.K. Rowling'in yeni romanına transfobi suçlaması

    J.K. Rowling'in yeni romanı Troubled Blood transfobik olmakla suçlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 57'nci yılına özel 57 heykel

    Bu yıl 57’ncisi düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne özel, kentin belirli noktalarına 57 adet Venüs heykeli dikildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    South Park özel pandemi bölümüyle ekrana dönüyor

    South Park ekrana dönüyor. 23 sezon boyunca ekranda olan ünlü animasyon dizisi, günümüzün salgın sorununu gündeme taşıyarak ekrana geliyor. Geçen yıl tamamlanan 23. sezondan sonra bir saatlik ‘Pandemi Özel’ bölümü 23 Eylül’de yayınlanacak. Özel bölümün ardından 24. sezonun ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

    Fragmanı yayınlanan özel bölümde, salgın, South Park halkına zorluklar sunarken Randy, Covid-19 salgınındaki rolünü kabul eder. Çocuklar mutlu bir şekilde okula dönerler ama hiçbir şey bir zamanlar bildikleri gibi normal değildir; ne öğretmenleri, ne sınıfları, ne de Eric Cartman... 

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 9

    23 yıldır izi sürülen 'af dileme taşı' geri alınıyor

    Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanlığı’nın 23 yıldır peşinde olduğu Lidya dönemine ait yaklaşık 1800 yıllık tapınak stelini (yazıt) İtalya’dan geri alınıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "19 Eylül tarihinde Roma Büyükelçiliğimiz tarafından teslim alınacak olan stel, takip eden günlerde THY tarafından ücretsiz taşınarak ülkemize getirilecektir" denildi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten bölüm başı 130 bin lira iddiasına yanıt

    Oyuncu Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in bölüm başı 130 bin TL istediği iddialarını yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Jude Law’ın 6’ncı çocuğu dünyaya geldi

    Ünlü oyuncu Jude Law, artık altı çocuklu bir baba. Eşi Phillipa Coan, çiftin ilk çocuklarını dünyaya getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Tarık Akan'a ölümünün dördüncü yılında mezarı başında anma

    Usta sanatçı Tarık Akan ölümünün 4'üncü yılında Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve dostları tarafından anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Madonna kendi hayatının filmini kendi çekecek

    Dünyaca ünlü pop müzik ikonu Madonna, hayatının filmini çekecek. Senaryosunu da kaleme alacağı filmin yönetmen koltuğun oturmaya hazırlanan Madonna, "Anlatılmamış ve ilham verici çok fazla hikaye var ve bunları benden daha iyi kim anlatabilir" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Berfu ile Eser Yenenler çiftinin kedileri corona virüse yakalandı


    Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, kedilerinin corona virüse yakalandığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Menajerimi Ara en çok seyredilen dizi oldu

    Star’ın yeni dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan dördüncü bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Menajerimi Ara, 100 program arasında en çok izlenen dizi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    ABD’li ünlü rap şarkıcısı Notorious B.I.G. tarafından giyilen taç rekor fiyata satıldı

    Notorious B.I.G. olarak bilinen ABD’li rap'çi Christopher George Latore Wallace tarafından fotoğraf çekimi sırasında giyilen plastik taç, Sotheby’s açık artırmada 594 bin 750 dolara satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Tiyatro, opera ve bale gösterileri için yeni karar

    Tiyatro gösterimleri ile opera ve bale temsillerinin il hıfzıssıhha kurullarının kararları dışına alındığı bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Bella Hadid: Ağlamayı bırakamıyorum

    Bebek bekleyen Gigi Hadid ile bir fotoğraf yayınlanan Bella Hadid, "Ağlamayı bırakamıyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    İyi Günde Kötü Günde 2. yeni bölüm 2. fragmanı

    Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay'ın başrolleri paylaştığı Star'ın yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 20

    Zerzevan Kalesi'nde 'ölüler şehri' gün yüzüne çıkartılacak

    Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Roma İmparatorluğu'nun doğudaki son garnizonu olan ve Mithras Tapınağı'na sahip 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi'nde 'ölüler şehri' gün yüzünü çıkartılacak. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Aytaç Coşkun, Zerzevan Kalesi'nde bir yer altı şehri, bir de yer üstü şehrinin var olduğunu belirterek, "Biz sürekli olarak çalışıyoruz. Bu yılki diğer hedefimiz nekropol alanı ölüler şehri. Yani mezarlık alanın kazılmasıdır" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Tan Sağtürk koreografisiyle Saraydan Kız Kaçırma

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi, yeni bir yorumla W.A.Mozart’ın Saraydan Kız Kaçırma operasını İstanbul Opera Festivali kapsamında İstanbullu sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Caner Akın’ın rejisi ve Tan Sağtürk’ün koreografisi ile hazırlanan gösteri, Arkeoloji Müzeleri bahçesinde gerçekleşecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Paris Hilton: Ben aptal sarışın değilim, iyi bir oyuncuyum

    'Bebeksi sesi' ile tanınan Paris Hilton, hayatını anlatan belgesel dizi This Is Paris ile aslında sesinin öyle olmadığını ilk kez gösterdi. Yıllardır ‘aptal sarışın sesi’ çıkardığını söyleyen Hilton, "Ben aptal sarışın değilim, sadece iyi bir rol yeteneğim var” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Mersin'de 36 yıllık binanın dış cephesi Van Gogh'un Yıldızlı Gece eseriyle kaplandı

    Mersin'de, Toroslar Belediyesi'nce hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 36 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesine dünyaca ünlü Hollandalı ressam Vincent Van Gogh'un portresi ve Yıldızlı Gece adlı eseri resmedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Cardi B. ile Offset boşanıyor

    Son dönemde Muhteşem Yüzyıl hayranlığıyla gündeme gelen ödüllü şarkıcı Cardi B. ile üç yıldır evli olduğu Offset, boşanma kararı aldı. Cardi B.'nin kızının tam velayetini istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Unutulmaz karakterlerin oyuncusu: Tarık Akan

    Yaşamı boyunca 120 filmde rol alan, 7 kez Altın Portakal ödülüne layık görülen, Yeşilçam'ın usta oyuncularından Tarık Akan, vefatının dördüncü yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Kerry Washington ilk Emmy ödülünü aldı

    2020 Emmy Ödülleri'ne dört dalda aday olan Kerry Washington,  Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri kapsamında ilk ödülünü aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    The Mandalorian'ın 2. sezon fragmanı

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve hem eleştirmenler, hem de hayranlar tarafından çok beğenilen Star Wars filminin televizyon dizisi uyarlaması olan The Mandalorian’ın 2. sezon fragmanı yayınlandı. Disney Plus dizisi 30 Ekim 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 28

    Babil 12. yeni bölüm fotoğrafları

    Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star’ın sevilen dizisi Babil’in yeni bölüm fotoğrafları yayımlandı. Cuma akşamı 12. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Ay Yapım imzalı dizide heyecan dolu sahnelere yer verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Menajerimi Ara 5. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 30

    Kim Kardashian'ın kızı Chicago West'e 2 milyon beğeni

    ABD’li yıldız Kim Kardashian sosyal medya hesabından kızı Chicago West’in pembe elbise giydiği fotoğraf 2 milyonu aşkın kişi tarafından beğenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Prens Harry için soğuk doğum günü mesajları

    Kraliyet Ailesi, eşi Meghan Markle ile birlikte görevlerini bırakarak ABD'de yerleşen Prens Harry'nin 36. doğum gününü soğuk mesajlarla kutladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 32

    Serenay Sarıkaya: Hayatın normale dönmesini bekliyoruz


    Oyuncu Serenay Sarıkaya Bergen filmi ve Alice Müzikali için "İşlerimiz ertelendi. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz. Her şey yoluna girdiğinde sağlıkla yaparız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 33

    Jessica Brown Findlay ile Ziggy Heat evlendi

    İngiliz oyuncu Jessica Brown Findlay, meslektaşı ve sevgilisi Ziggy Heat ile evlendi. Dizi setinde tanışan ikili, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 34

    Radyo ve gramofonun serüveni yaşatılıyor

    Malatya'daki "Radyo ve Gramofon Müzesi", bünyesindeki nostaljik materyallerle ziyaretçilerini tarihi yolculuğa çıkarıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Babil 12. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak'ın yer aldığı Star TV dizisi Babil'in 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY-TIKLA İZLE

  • 36

    Macaristan'da Annemin Yarası filminin gösterimi yapıldı

    Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Türk yapımı Annemin Yarası filminin gösterimi gerçekleştirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Türkiye’nin ilk dijital gastronomi festivalinde MasterChef Türkiye sürprizi


    Adana Valisi Sülyman Elban, corona virüs salgını sebebiyle Uluslararası Adana Lezzet Festivali'ni dijital olarak gerçekleştirmeye karar verdiklerini, festival aracılığıyla Adana’nın tarihi, kültürel, gastronomik değerlerini tüm dünyaya tanıtmayı planladıklarını söyledi. Festival sırasında MasterChef Türkiye adlı televizyon programının bir bölümünün çekiminin Adana'da gerçekleşeceğini belirten Elban "Böylece yöresel lezzetlerimizi tanıtacak" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 38

    Tunceli'de çobanın taş aletler bulduğu yerde 'taş devri' kalıntılarına ulaşıldı

    Tunceli'nin Ovacık ilçesinde gerçekleştirilen arkeolojik yüzey araştırmaları sırasında, bir çobanın hayvan otlatırken gördüğü taş aletlerin olduğu alanda "Orta-Üst Paleolitik" ve "Epipaleolitik" döneme ait kalıntılar tespit edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız