Magazin ve sanat turu (18 Kasım 2020) 

18 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 18.11.2020 - 17:38

  • 1

    Elon Musk dizileri karıştırdı

    Game of Thrones'un Arya Stark'ı Maisie Williams Twitter hesabından takipçilerine 'Bitcoin almalı mıyım?' diye sordu, oylamaya yanıt veren Elon Musk, fenomen dizi ile The Witcher'ı karıştırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    George Clooney 14 arkadaşına minnet borcunu 1'er milyon dolarla ödediği iddiasını doğruladı

    George Clooney, ünlü olmadan önce kendisine yardım eden 14 yakın arkadaşına minnet borcunu ödemek için 1'er milyon dolar verdiği söylentilerini doğruladı. O arkadaşları arasında yer alan Cindy Crawford'ın eşi Rande Gerber daha önce bu durumu açıklamışsa da Clooney ilk kez kendi ağzından arkadaşlarına para verdiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Kraliyet Ailesi'nin sofra sırları

    Kraliyet Ailesi üyelerinin birçok özelliği gibi yeme içme alışkanlıkları da çok merak ediliyor. Geçmişte yıllarca saray mutfaklarında görev yapmış Darren McGrady ve John Higgins gibi şeflerin verdikleri röportajlar, Kraliyet Ailesi'nin bazı üyelerinin katıldıkları televizyon programlarında yaptıkları açıklamalar ve birçok araştırmacının ailenin günlük pratiklerine dair kaleme aldıkları kitaplar, aile üyelerinin yemek ve mutfak alışkanlıklarına da ışık tutuyor. İşte Kraliçe’nin seyahatlerde bile yanından ayırmadığı yiyeceklerinden, Prens William ve Harry’nin çocukluktaki yemek alışkanlıklarına Kraliyet ailesinin hayatından ilginç detaylar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Michael B. Jordan 2020’nin yaşayan en seksi erkeği seçildi

    Daha önce Idris Elba, Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth gibi isimlere layık gördüğü “yaşayan en seksi erkek” unvanını geçen yıl John Legend’a veren People dergisi, aktör Michael B. Jordan’ı 2020’nin yaşayan en seksi erkeği seçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Oyuncu Feyza Civelek Sol Yanım için 20 kilo verdi

    Genç oyuncu Feyza Civelek, Star TV ekranlarında yayınlanacak son projesi Sol Yanım için değişim geçirdi. Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düşerek bambaşka bir görüntüye sahip oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Kadın üreme organlarıyla erkek olarak doğdu, şimdi hamile

    Erkek genital organıyla doğan Mikey Chanel, rutin bir kontrolde ‘şans eseri’ yumurtalıkları, rahmi ve döl yatağı tüpleri olduğunu öğrendi ve şimdi hamile. Nadir görülen PMDS adlı sendromla dünyaya gelen Chanel, hayatının bundan sonraki kısmında insanların bu durumu anlaması ve normal karşılaması için çalışacak. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Iggy Azalea: Negatif enerji benden uzak dursun

    Geçtiğimiz haziran ayında anne olan yıldız şarkıcı Iggy Azalea, "İnsanlar negatif enerjilerini ismime bulaştırmasın" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Harvey Weinstein'in corona virüs şüphesiyle gözlem altında

    ABD'de mart ayında hapis cezasına çarptırılan eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in hapishanede hastalandığı ve gözlem altında olduğu açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Rus model Anastassia Khozissova'dan Ralph Lauren'e 20 milyon dolarlık dava

    Rus model Anastassia Khozissova, ünlü modacı Ralph Lauren’in şirketinde dolandırıcılık planını keşfettiği için işten atıldığını söyleyerek, buna rağmen izinsiz olarak fotoğraflarının kullanıldığı gerekçesiyle 20 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Taylor Swift: Müziğim haberim olmadan satıldı

    Taylor Swift, Scooter Braun'un 6 albümünün haklarını satın almasıyla ilgili "İkinci kez, müziğim benim haberim olmadan satılıyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması sonuçlandı

    Akbank Caz Festivali kapsamında ilk kez 2011 yılında gerçekleşen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması'nda sonuçlar belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Hesaplar kapanıyor

    Star TV ekranlarında yayınlanan Babil'in 20. final bölümü fotoğrafları yayınlandı. Dizinin final bölümünde İlay temiz bir sayfa açmak için, kalan hesaplarını kapatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Nilgün Belgün de corona virüse yakalandı

    Sanatçı Nilgün Belgün'ün corona virüs testi pozitif çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Hatay'ın benzersiz lezzeti: Küllü yeşil zeytin

    Gastronomi turizminin önemli merkezlerinden Hatay'da, tadını karıştırıldığı odun külünden alan yeşil zeytin, kentte asırlardır kahvaltı sofralarını süslüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Fransız devlet radyosundan Pele ve Elizabeth için ölüm ilanı

    Fransa'da devlet radyosu RFI, başta Pele ve Kraliçe II. Elizabeth olmak üzere birçok tanınmış kişinin ölüm ilanlarını yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Quentin Tarantino'dan Bir Zamanlar... Hollywood'da romanı geliyor

    Yönetmen Quentin Tarantino, Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time... in Hollywood) filmini roman olarak yazacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Edirne'nin meşhur tava ciğeri UNESCO yolcusu

    Osmanlı'ya yüz yıla yakın başkentlik yapan Edirne'de, saray mutfağının önde gelen lezzetlerinden Edirne tava ciğeri ve kentin marka lezzetlerinin UNESCO'ya girmesi için çalışma başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Elsa Hosk: Doğumdan sonra mesleğime devam edeceğim

    İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü 'melek'lerinden Elsa Hosk, mesleğe devam etmeyeceği iddialarını yanıtladı. Hosk, "Doğumdan sonra mesleğime devam edeceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Gözünden yaralanan Kelly Osbourne göz bandıyla

    Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kelly Osbourne, makyaj yaptırırken gözünün yaralanması nedeniyle göz bandı takmaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Frigya'da tarihi eserlerin üzerine yazılan yazılar siliniyor

    Tarihi Frig Vadisi'nin Afyonkarahisar'daki uzantılarında yer alan 3 bin yıllık yerleşim yerleri, oyma kaya mezarları, kiliseler ve peri bacalarına yazılan yazılar temizleniyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Devlet Tiyatroları'nda saat değişikliği

    Devlet Tiyatroları'nda cumartesi gösterimlerinin başlama saatleri değişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Ethan Hawke: River Phoenix'in sonu bana ders oldu

    Ethan Hawke, Genç Astronotlar'da (Explorers) başrolü paylaştığı ve 1993'te hayatını kaybeden River Phoenix'in Hollywood tarafından harcandığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Iron Man'in geri dönme ihtimali yine gündemde

    Marvel Studios'un başkan yardımcısı Victoria Alonso, Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Tony Stark'ın yani Iron Man'in hayata döndürülmesi ihtimali hakkında konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    150 yılllık Kilis katmeri damakları şenlendiriyor

    Ustaların elinde ince açılan hamurun içine kaymak konularak tereyağında kızartıldıktan sonra üzerine şerbet, pudra şekeri, Antep fıstığı ve tarçının serpilmesiyle yapılan Kilis katmeri, damakları şenlendiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Dolly Parton'dan corona virüs aşısı için 1 milyon dolar bağış

    Ünlü şarkıcı Dolly Parton, ABD'de yapılan corona virüs aşı çalışmalarına 1 milyon dolar bağışta bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Scott Disick, 18 yaş küçük sevgilisiyle tatilde

    Kourtney Kardashian ile yaşadığı aşk ile adını duyuran 37 yaşındaki Scott Disick, yeni sevgilisi Amelia Gray Hamlin (19) ile görüntülendi. İkilinin ilişkisi, yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi. (Not: Listede yer alan ünlü çiftlerden; ismi ilk yazılan taraf, yaş olarak daha büyük olanı temsil etmektedir.)

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Sinemalar yeniden kapatıldı

    Sinemalar corona virüs önlemleri kapsamında yeniden kapılarını kapattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Miss Uganda seneye yine Türkiye’de

    İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen Uganda Güzellik Yarışması, olay oldu. Pandemide organizasyon gerçekleştiren mekana 32 bin lira ceza kesilip 15 gün de kapatma cezası verildi. Yarışmanın organizatörü DJ Blackk Beat, “Bu yarışma Türkiye’de 6 yıldır düzenleniyor, gelecek yıl da yapacağız. O gece yarışma yapmadık, daha önceden yapılmış yarışmanın ödül gecesini düzenledik. Yarışmada ilk üçe giren kadınlara bin lira para ödülü veriyoruz. Bu yıl birinci olan Debrah Kemigisha’ya geniş ekran bir televizyon da hediye ettik” dedi. Yarışmada kraliçe seçilen Debrah Kemigisha ise “Bu organizasyon bizim için çok önemli” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Güldürü ustası Nejat Uygur ölümünün 7. yılında anılıyor

    Geleneksel Türk temaşa sanatında kendine özgü bir tavır geliştirerek, rol aldığı oyunlarda çocuksu tiplemeleriyle söze dayanan oyunculuğuyla ve hafif komedileriyle unutulmaz isimler arasına giren Nejat Uygur, vefatının 7. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız