Magazin ve sanat turu (18 Ocak 2021) 

18 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 18.01.2021 - 17:27

  • 1

    Dwayne Johnson çiftlik evini zararına satıyor

    Hollywood'un en zengin oyuncuları arasında gösterilem Dwayne Johnson havuzlu çiftlik evini zararına satıyor. Johnson, 2019 yılında 9 milyon dolara satın aldığı ev için 7.5 milyon dolar istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Amine Gülşe'nin İstanbul isteği gerçekleşti: Gururluyum

    Miss Turkey 2014'te birinci olarak adını geniş kitlelere duyuran Amine Gülşe'nin 2019 yılında evlendiği Mesut Özil ile İstanbul'da yaşama hayali gerçek oldu. Gülşe yaptığı ilk açıklamada, "Çok mutluyuz, gururluyuz. Ülkemize döndük" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Sıla ile Hazer Amani boşandı

    Geçtiğimiz yıl Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani Bodrum’da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani’nin boşanma davası 15 dakika sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Ünlü yapımcı Phil Spector corona virüse yenildi

    Albüm yapımcısı ve söz yazarı Phil Spector (81), corona virüs nedeniyle hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Türkiye'nin en popüler 10 sokak lezzeti

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin tanıtımı kapsamında en güçlü ve en popüler 10 sokak yemeğini açıkladı. İşte ayrıntılar ve lezzetlerin listesi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Jessica Alba: Salgın gerçek keyfi pekiştirdi

    Üç çocuk annesi yıldız oyuncu Jessica Alba, salgın dönemindekini aile yaşantısından bahsetti. Alba, salgının ailesiyle birçok etkinliği daha çok yapmaya yönelttğini ve gerçek keyfi pekiştirdiğini dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    'Bebek Trump' Londra Müzesi'nde sergilenecek

    İlk olarak İngiltere'deki protestolarda kullanılan "bebek Trump" şeklindeki dev balon, ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki son günlerinde sergilenmek üzere Londra Müzesi'ne teslim edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Zeugma Müzesi'nin kayıp eserleri tarifle aranıyor

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Zeugma Müzesi’nde görevli arkeolog Merve Kaçmış’ın geçen yıl intihar etmesiyle gündeme gelen kayıp eserleri, fotoğrafları olmadığı için tarifle arıyor. 5 bin yıllık kayıp bir eser “Tunç çağına ait pişmiş topraktan vazo. Kırmızımsı hamurlu, oval gövdeli, ağız kenarı çift dudaklı, kısa silindirik dar boyunlu halka diplidir. Gövdesinde kırık ve çatlaklar vardır” şeklinde tanımlanmış.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Futbolcu Serdar Aziz'in eşi Tuğçe formunu spora borçlu

    Altı yıl önce futbolcu Serdar Aziz ile evlenen Tuğçe Aziz karantina sürecinde de sporunu aksatmıyor. Hergün özel salonunda çalışan Tuğçe Aziz sosyal medyada formunu gözler önüne seriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Virtual Contemporary Istanbul'u 100 binden fazla kişi ziyaret etti

    Contemporary Istanbul'un (CI) yeni sanal girişimi "Virtual Contemporary Istanbul", 19 günde 100 binden fazla kişi tarafından ziyaret edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Şarkıcı İntizar'ın baba acısı

    Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan şarkıcı İntizar'ın babası Cemal Arslan (85), solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Buz’u sanata dönüştürdüler: Atabuz Müzesi 2021 yılının ilk ayında iki farklı sergiye ev sahipliği yapıyor

    Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde sanatsal faaliyetlerini sürdüren Atabuz Müzesi 2021 yılının ilk ayında iki farklı sergiye ev sahipliği yapıyor. Atabuz Müzesi içerisinde heykel bölümü eğitim elemanları tarafından 3 aya yakın bir zamanda hazırlanan "Cumhuriyet ve Çocuk" temalı karma sergisi açılışı yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Mısır'ın Saqqara nekropolünde 3 bin 500 yıllık keşif: Kraliçe Naert'in cenaze tapınağı bulundu

    Mısır, Kahire'nin güneyindeki Saqqara nekropolünde Kraliçe Naert'in cenaze tapınağı da dahil olmak üzere, 50'den fazla yeni lahitin ortaya çıkarıldığını duyurdu. Arkeologlar, yapılan keşfin milattan önce 1550 ile1069 yılları arasında yaşanan "Yeni Krallık" dönemine ışık tutacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Çağatay Ulusoy'dan yeni yatırım

    Oyuncu Çağatay Ulusoy, Çeşme’de yatırım amaçlı yeni bir villa aldı. Ulusoy villa için 6 milyon lira ödedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Duayen besteci Muammer Sun son yolculuğuna uğurlandı

    Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Çağdaş Çoksesli Türk Müziği'nin gelişmesinde önemli katkılar sunan duayen besteci ve eğitimci Prof. Dr. Muammer Sun son yolculuğuna uğurlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Diyarbakır'da tarihi surlardaki geçitler görüntülendi

    UNESCO tarafından 2015 yılında Dünya Kültür Mirası Listesine alınan Diyarbakır surlarında savunma alanlarındaki tüneller ortaya çıktı. Diyarbakır’ın simgelerinden olan ve 5 kilometrelik uzunluğu, yaklaşık 12 metrelik yüksekliği 4 yöne açılan kapıları ile dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen tarihi Diyarbakır surları, 2015 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine alındı. 82 burçtan oluşan, Çin seddinin ardından dünyadaki en uzun ve geniş savunma duvarı olan surlardaki dehliz ve tüneller görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    25. İstanbul Tiyatro Festivali'nde proje başvuruları başladı

    Kasım ayında gerçekleştirilecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali’ne yerli proje başvuruları başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Survivor'da eleme adayları kimler? 

    Survivor 2021'in son bölümünde dokunulmazlık oyunu sonucu İlayda'nın ardından Sancakay ikinci eleme adayı oldu. İşte 17 Ocak perşembe günü yayınlanan Survivor'ın son bölümünden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Definecilerin tahrip ettiği tarihi Aziz Georgios Kilisesi restore edilecek

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde defineciler tarafından tahrip edilen 721 yıllık Aziz Georgios Kilisesi'nin, kamulaştırılıp restore edileceği belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Yeşilçam oyuncusu Ekrem Gökkaya hayatını kaybetti

    Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ekrem Gökkaya (87) tedavi gördüğü Bartın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Akrep 7. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 22

    Günlük burç yorumları - 18 Ocak 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 18 Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız