Magazin ve sanat turu (19 Ocak 2021) 

19 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 19.01.2021 - 17:42

  • 1

    Stephanie Seymour'un evlat acısı: Harry Brant yaşamını yitirdi

    90’lı yıllara damga vuran eski süper modellerden Stephanie Seymour, 24 yaşındaki oğlu Harry Brant hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda

    Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisine Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle veda etmesinin ardından yerine gelen isim Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün, son olarak IMDb’nin starmetre sonuçlarına göre Türk oyuncular içinde zirvede yer almasıyla gündeme gelmişti. Peki Tuba Büyüküstün kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve merak edilenleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Gigi Hadid 1 yıl önce bugün podyumda hayatının en büyük sırrını sakladı

    Bundan tam bir yıl önce Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkan Gigi Hadid'in o gün hayatının en büyük sırrını sakladığı sonradan ortaya çıktı. Hadid, tam 1 yıl önce Jacquemus defilesinden fotoğraflarını paylaşarak "1 yıl önce bugün, bebek kızım da orada" yazdı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Arda Turan taciz suçlamasıyla yeniden yargılanacak 

    İstinaf mahkemesi, futbolcu Arda Turan'ın yargılandığı taciz davasında verilen beraat kararını bozdu. Arda Turan aynı suçlama ile yeniden yargılanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Tolgahan Sayışman trafik kazası geçirdi

    Oyuncu Tolgahan Sayışman, İzmir yolunda otomobiliyle takla atarak ölümden döndü. Sağlık durumu iyi olan Sayışman emniyet kemerleri sayesinde kurtuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6
    Britney Spears'ın kardeşinden Elon Musk'ın Tesla'sına suçlama: Gizli kedi katili

    Britney Spears'ın kardeşi Jamie Lynn Spears, elektrikli otomobillerin sessiz çalışmasının yarattığı sıkıntının altını çizdi ve Elon Musk'ın Tesla'sını gizli kedi katili olmakla suçladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oluyor

    Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı olmak için başvurularını gerçekleştirdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Armie Hammer'a destek veren Bella Thorne'a tepki


    Selena Gomez ve Miley Cyrus gibi Disney kanalının şöhrete kavuşturduğu genç kuşak yıldızlardan olan Bella Thorne, cinsel istismar iddialarıyla gündemde olan Armie Hammer'a destek verdiği için eleştiri oklarını hedefi oldu


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    1 milyonluk saatiyle denizde

    Türkiye'den ayrıldıktan sonra şu sıralar kulüpsüz olan yıldız futbolcu Daniel Sturridge tatilde görüntülendi. Sturridge'in denizden çıkarken kolundaki 92 bin sterlinlik (Yaklaşık 1 milyon) lüks saat dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Nusret Gökçe corona virüs aşısı oldu


    Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe, corona virüs aşısı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Usta oyuncu Sabina Toziya beyninde tümör tespit edildi

    Beyninde tümör tespit edilen usta oyuncu Sabina Toziya acil ameliyata alındı. Memleketi Makedonya'da bulunan Toziya'nın ameliyatını Sağlık Bakanı Venko Filipce gerçekleştirdi. Toziya sağlık problemi nedeniyle sete dönemeyeceği için rol aldığı diziden de senaryo gereği ölerek ayrıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Parlamento baskınına katılan metal grubu üyesi teslim oldu

    Trash metain tanınmış grupları arasında yer alan Iced Earth grubunun kurucusu ve gitaristi Jon Schaffer’in yetkililere teslim olduğu duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Fransa'da ilk defa bir vegan restoranı Michelin yıldızı kazandı


    Gastronomi konusunda en dikkat çeken ülkelerden biri olan Fransa'da bir ilk yaşandı. Ülkede sadece vegan (hayvansal ürünler kullanmayan) yemekler servis eden bir restoran prestijli Michelin yıldızını almaya hak kazandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Selena Gomez: Sosyal medya devleri kötülükten para kazanıyor


    Sosyal medyayı en iyi kullanan ünlüler arasında gösterilen Selena Gomez, ABD’de 6 Ocak’ta Başkan Donald Trump yanlılarının Kongre’yi basması olayında “Sosyal medya devlerinin Amerikan halkını yüzüstü bıraktığını” söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    Amine Gülşe hakkında merak edilenler

    Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özili kadrosuna katmasının ardından yıldız oyuncunun eşi Amine Gülşe'nin, "Geliyoruz'' paylaşımı yapması sosyal medyada geniş yer buldu. Amine Gülşe’nin kim olduğu ve kariyeri internette en çok merak edilenler arasında. Peki, dünyaca ünlü futbolcunun eşi Amine Gülşe nereli ve kaç yaşında? İşte Amine Gülşe Özil hakkında tüm merak edilenler…

    HABER DETAY - TIKLA OK

  • 16

    Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosuna katıldı


    Matt Damon'ın, süper kahramanlarla dolu Marvel Evreni'nde yer alan; Thor: Love and Thunder'ın kadrosuna katıldığı resmen açıklandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Trabzon’da alt yapı çalışmasında tarihi kalıntıya rastlandı

    TRABZON’da belediyenin alt yapı çalışmalarında, Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen kemerli kubbe şeklinde kalıntı bulundu. Çalışmaların durdurulduğu alanda, arkeologlarca inceleme çalışması başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Prenses Diana'nın gelinlik tasarımları davalık oldu


    Prenses Diana'nın düğününde giydiği gelinliğinin tasarımlarının açık artırmada satılması davalık oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Milla Jovovich kızı için ülke değiştirdi


    Dünyanın en çok kazanan top modeli unvanına sahipken podyumlara veda edip sinemaya adım atan Milla Jovovich, kendi izinden giden kızına destek olmak için taşındı. 45 yaşındaki oyuncu henüz 13 yaşında olan kızının ilk başrolünde ona destek olmak için ailece ülke değiştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: ABD’ye götürülen eserlere el konulacak

    Türkiyeile ABD arasında, Türkiye'ye ait arkeolojik ve etnolojik eserlerin kaçakçılığının önlenmesi ve kültürel mirasın korunması için işbirliği anlaşması imzalandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Ülkemizden yasadışı yollarla çıkarılarak ABD’ye götürülen eserlere el konulacak ve Türkiye'ye iadesi sağlanacaktır. ABD kolluk birimlerinin operasyonlarına da hukuki zemin teşkil edecek olan bu önemli belge aktif sonuçlar getirecektir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Kamyon şoförlüğünden zirveye: Kevin Costner

    Üniversitenin pazarlama ve finans bölümünden dereceyle mezun olduktan sonra otobüs ve kamyon şoförlüğü, kiliselerde şarkı söylemek gibi farklı alanlarda çalışan Kevin Costner kariyerinin ilk yıllarında erotik filmlerde rol aldı. Bu durumda rahatsız olan ve oyunculuğu bir süre ara veren Costner, 1982'de Stacy’s Knights (Güzel Kumarbaz) ile tekrar başladığı sinemada, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Dances with Wolves'un (Kurtlarla Dans) 12 dalda Oscar'a aday olup, 7 ödül kazanmasıyla dünya çapında üne kavuştu. Kariyerine Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra 6 Razzie ödülü sığdıran Amerikalı oyuncu (18 Ocak 2020) 66. yaşını kutluyor. İşte Costner'ı kamyon şoförlüğünden zirveye götüren filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22
    Neslihan Atagül Sefirin Kızı'na veda etti: Nare ile vedalaşıyorum

    Sağlık problemleri nedeniyle başrolünde oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. İşte Atagül'ün ayrılık sözleri ve hastalığı geçirgen bağırsak sendromu hakkında ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Dört yeni yarışmacının katıldığı Survivor'da ödül oyununu kim kazandı (18 Ocak 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. 18 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelen son bölümde takımlara dört yeni yarışmacı katıldı. Gecenin sonunda ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı beşer sigara böreği yemeğe hak kazandı. Sembol oyununun galibi ise yeni yarışmacı Sergen oldu. İşte Survivor son bölüm ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Amasya'da bulunan cisimler için mamut fosili heyecanı


    Amasya’nın Suluova ilçesinde içme suyu arayan köylülerin kazı yaptıkları alanda tesadüfen taşlaşmış cisimler bulundu. Fosil olduğu anlaşılan cisimlerin ilk incelemesinde mamut ya da file ait olabileceği değerlendiriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25

    Osmanlı'da padişah sofralarının tatlısı: Kadayıf dolması

    Osmanlı'da padişah sofralarının tatlısı olan Erzurum yöresine has enerji deposu kadayıf dolması, Dadaşlar tarafından soğuk havalarda daha fazla rağbet görüyor. Özellikle ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan kadayıf dolması içerisinde bolca bal ve cevizin bulunması nedeniyle kışın en çok tüketilen tatlılar arasında yer alıyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26
    Diyarbakır'daki Roma yolu ve köprüsü için restorasyon talebi

    Roma İmparatorluğunun hüküm sürdüğü Diyarbakır'da yaptırdığı yaklaşık 2 bin yıllık Roma yolu ve köprüsü drone ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar, yolun restore edilip koruma altına alınmasını istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Elmalılı Hamdi Yazır'ın arşivi ortaya çıktı

    Araştırmacı Yazar Necmi Atik, Elmalılı Hamdi Yazır'a ait ve şu an torununda bulunan arşivde, Kuran-ı Kerim'in ikinci bir mealinin orijinalini bulduklarını, bu mealin daha anlaşılır dille yazıldığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Günlük burç yorumları - 19 Ocak 2021
    Daha özgür olmak istiyoruz

    Bugün kendimizi daha özgür, çok daha hoyrat bir noktada görmek isteyeceğimiz bir günden geçiyoruz. O nedenle çevremizde muhatap olduğumuz kişilerinde aynı duygular içinde olduğunu unutmamamız gerekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız