Magazin ve sanat turu (23 Aralık 2020)

23 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 23.12.2020 - 17:27

  • 1

    James Bond'un yapımcısı Mayer Stüdyoları iflas etti

    James Bond serisinin yapımcısı Mayer Stüdyoları iflasını vererek arşivini satışa çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Maradona'nın ölümüne dair iddialar yanıt buldu

    Maradona'nın ölümünden sonra ortaya atılan alkol ve uyuşturucu iddiaları yanıt buldu. Efsanenin ölmeden önce alkol ve uyuşturucu kullanmadığı ancak depresyon ilaçları kullandığı belirlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Fransa'da corona virüs gölgesinde güzellik yarışması (2021 Fransa Güzeli tıp fakültesi öğrencisi)

    Fransa'da corona virüs salgını kısıtlamalarına uygun olarak gerçekleşen 2021 Frans Güzellik Yarışması'nda (Miss France 2021) birinci, tıp fakültesi öğrencisi Amandine Petit oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in 'hakaret’ davası görüldü

    Sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan 4’er yıl 8’er aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan sanık Metin Akpınar, “Cumhurbaşkanını hedef alan bir söz söylemedim” dedi. Mahkeme, Akpınar’ın duruşmalardan vareste tutulmasına karar verdi. Sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Gezen’in avukatına müvekkilini hazır etmesi için gelecek celseye kadar kesin süre verilmesine ve Gezen’in mazeretinin bu celse kabulüne hükmeden mahkeme, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    2020 yılında en çok izlenen filmler

    Salgın gölgesinde geride bırakmaya hazırlandığımız 2020 yılından en çok etkilenen sektörlerden biri de sinema salonlarıydı. Peki büyük bölümünü corona virüsle mücadeleyle geçirdiğimiz 2020'de hangi filmler, ne kadar izlendi? İşte Box Office verilerine göre 2020'de en çok izlenen 5 yerli ve 5 yabancı film...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Meghan Markle yine mi hamile?

    Prens Harry ile 2018'de evlenen ve 2019'da ilk çocuğu Archie'yi dünyaya getiren,geçen yaz ikinci hamileliğinin düşükle sonuçlandığını açıklayan Meghan Markle kıyafeti nedeniyle mercek altında. Beverly Hills'te bol ve uzun kazağıyla görüntülenen, kilolarıyla dikkat çeken Markle'ın hamile olabileceği konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Salgın gölgesinde 2020'de sanat böyle geçti

    Türkiye'de 2020, Covid-19'un ortaya çıkardığı koşullar nedeniyle pek çok alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da zor bir yıl olarak kayıtlara geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Michael Jackson'ın yüzünü gizlediği oğlu Prince Jackson yardım faaliyetleriyle kamera karşısında

    Michael Jackson’ın çocukken yüzünü gizli tuttuğu en büyük oğlu Prince Jackson, artık 23 yaşında ve yardımseverlik faaliyetleriyle kameralar karşısına çıkıyor. Prince Jackson, en son çocuklara Noel hediyesi olarak oyuncak dağıtırken görüldü.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Yargıtay'dan Kemal Sunal kararı

    Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın karikatürize edilmiş resimleriyle aileden izin almadan reklam yapan Digitürk'ün, Sunal ailesine 100 bin lira tazminat ödemesine hükmeden yerel mahkeme kararını onadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Eski aşıklar Olivia Wilde ve Jason Sudeikis böyle vedalaştı

    10 yıllık ilişkilerini geçen ay bitiren oyuncu ikili Olivia Wilde ve Jason Sudeikis, ayrılık sonrası arkadaş kalanlardan. Eski sevgililer, birlikte geçirdikleri günün ardından sıcak bir vedalaşma anı yaşadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Pedro Almodovar'dan 2020'nin en iyi filmleri listesi

    Annem Hakkında Her Şey, Dönüş, Konuş Onunla, İçinde Yaşadığım Deri, Kötü Eğitim gibi ünlü filmlerin dünyaca ünlü İspanyol yönetmeni Pedro Almodovar, 2020'de en beğendiği filmleri açıkladı. İşte Bu yıl Acı ve Zafer filmiyle Oscar'a aday gösterilen Almodovar'ın en sevdiği filmler listesi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Naomi Campbell'dan sağlıkçılara destek

    Yıldız model Naomi Campbell, salgın döneminde çalışan sağlık personeline beslenme kampanyası başlattı. Campbell, New York'taki hastanelere yemek gönderdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Finlandiya'da sosyal mesafeyi sağlamak için oyuncak ayılı toplu taşıma

    Finlandiya'da corona virüs salgınında sosyal mesafeyi korumak için ilginç ve bir o kadar da sevimli bir yöntem seçildi. Toplu taşımada yolculara yan koltuklarında oyuncak ayılar eşlik etmeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    İznik Bazilikası'na Göbeklitepe modeli

    İznik Gölü'nün içinde bulunan ve 1500 yıl önce Aziz Neophytos adına inşa edilen bazilika, su altı arkeoloji müzesi olarak Göbeklitepe modeliyle ziyarete açılabilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Hamidiye Mektebi cezaevi olarak kullanılmıştı, müzeye dönüştürüldü

    Sivas’ta İkinci Abdülhamit’e atfen 1902 yılında Sivas’ta inşa edilen, 1961 yılından sonra ise cezaevi olarak kullanılan Hamidiye Mektebi, müzeye dönüştürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Kıvılcım Ural'a 450 bin liralık tazminat

    Kıvılcım Ural, mahkemelik olduğu müzik şirketine 450 bin TL tazminat ödeyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Bodrum'daki 150 yıllık Kökcü Dede Sarnıcı'nın kireçle boyanmasına tepki

    Muğla'nın Bodrum ilçesindeki 150 yıllık geçmişe sahip Kökcü Dede Sarnıcı'nın belediye tarafından üzerindeki kitabesi bile okunamayacak şekilde sönmüş kireç ile beyaza boyanması tepkiye neden oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Kültür ve Turizm Bakanlığı 2020 Özel Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

    Türkiye’nin kültür mirasına ve sanat dünyasına katkı sunanlara minnet ve teşekkür ifadesi olarak takdim edilen Bakanlık Özel Ödülleri'ne bu yıl "Hisart Canlı Tarih Müzesi, İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (İMOGA) ve Mim Sanat Akademisi" layık görüldü.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Zerrin Tekindor elleriyle kanguru besledi

    Bir süredir Avustralya'da olan Zerrin Tekindor, önceki gün sosyal medya hesabından kanguruları beslediği anları paylaştı. Tekindor'un gönderilerine beğeni yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    İngiliz spiker canlı yayında esnerken yakalandı

    İngiltere'de yayın yapan uluslararası televizyon kanalı BBC'nin spiker haber spikeri canlı yayında olduğunu unutarak esnedi. İngiliz spiker, canlı yayın kazasıyla ilgili izleyicilerden özür diledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Sancaktepe'deki 14 yüzyıllık Damatrys Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor

    Büyük bölümü Sancaktepe merkezindeki binaların altında kalmış Damatrys Sarayı, onarılarak restore ediliyor. Gün yüzüne çıkarılmaya başlanan Damatrys Sarayı havadan görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Menajerimi Ara'da yeni yıl coşkusu

    Ay Yapım imzalı sevilen dizi Menajerimi Ara’nın setini yeni yıl heyecanı sardı. Ego Ajans’ta düzenlenen yılbaşı partisi çekimlerinde çok eğlenen oyuncular bu anları sosyal medyada da paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Nazan Öncel'den roman: Yarınsız Yarın

    Nazan Öncel ilk kitabıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Öncel'in roman türündeki kitabının adı, Yarınsız Yarın.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Bogota Filarmoni Orkestrası hayvanların korunması için konser verdi

    Bogota Filarmoni Orkestrası, Kolombiya'nın başkenti Bogota'da yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbiri olarak sosyal mesafe kuralına uyulması, kedi ve köpek gibi hayvanların korunması ve Noel Bayramı'nda barut kullanılmaması çağrısıyla konser verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Nasreddin Hoca Evi yazın ziyarete açılacak

    Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesinin hazırladığı proje kapsamında Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (KOP) ile Akşehir Belediyesi tarafından yürütülen Nasreddin Hoca Dünya Mizah Köyü Projesi içerisinde yer alan Nasreddin Hoca Evi restorasyonu tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Ödüllü yazar Natalie Fee'den Dünyayı Bedavaya Kurtarın kitabı

    Ödüllü çevreci ve yazar Natalie Fee, okuyucuları dünyayı kurtarmaya davet ediyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Tiyatro pandemiyle beraber cebe girdi

    Ustasının yolundan giden sanatçı Çağlar İşgören, Haldun Dormen’in 'Cep Tiyatrosu' kavramını dijital dünyaya taşıyor. Pandemi sürecinde seyircisinden uzak kalan özel tiyatrolar seyircilerle online olarak buluşuyor. İlk oyunun gösterimi 17 Aralık’ta Cep Tiyatrosu uygulamasında başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    3 bin yıllık Erciş üzümü tescillendi

    Van’ın Erciş ilçesinde yetiştirilen 3 bin yıllık bir geçmişe sahip Erciş üzümü için Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından, 'Coğrafi İşaret Tescil Belgesi' verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Tessa Thompson:Thor: Love and Thunder'da yeni Marvel karakterleri olacak

    Tessa Thompson, Valkyrie karakterini canlandıracağı Thor: Love and Thunder hakkında konuştu. Thompson "Filmde bazı yeni karakterler var; Marvel Sinematik Evreni'nin diğer köşelerinden bazı karakterler var" dedi ve ekledi: Valkyrie'nin Yeni Asgard'ın Kralı olacağını kesinlikle söyleyebilirim.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Sol Yanım 5. yeni bölüm 3. fragmanı

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 5. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE  

  • 31

    MasterChef'te eleme adayı kim oldu? (22 Aralık 2020 MasterChef son bölüm ayrıntıları)

    MasterChef'te haftanın ikinci eleme adayı kim? sorusunun cevabı belli oldu. MasterChef'in son bölümünde Emir'den sonra haftanın eleme adayanın belirlendiği yarışmada Barbaros, Serhat ve Özgül arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ömür Akkor şefin konuk olarak yer aldığı yarışmada, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmesiyle en az puanı alan Barbaros haftanın ikinci eleme adayı oldu. İşte MasterChef son bölüm ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 32

    2021’de burçları neler bekliyor?

    Oldukça fırtınalı bir yılın ardından hayatın çeşitli alanlarında kökten yenilenmelere şahit olacağımız 2021-2023 dönemine adım atıyoruz. Oğlak-Yengeç, Koç-Terazi gibi öncü burçlar artık daha rahat bir nefes alabilirler. Zira bayrağı sabitlere (Kova-Aslan, Boğa-Akrep) devrediyorlar. 2020’de yıkılan geleneksel düzenin yeniden yapılanması için yeni buluşlar düzenlemeler ve bilişsel gelişmelere ihtiyaç duyacağız. Bu kök yapının değişimi burç farkı gözetmeksizin herkesi etkileyecek. Sonuçta hangi burcun mensubu olsak da doğum haritamızda 12 burcun da etkisi altındayız. Ama üç yıllık süreçte, bu sarsıcı değişimin merkezlenmesi Kova burcunda olacağı için tabii ki sabit burçlar bu süreci ön plana çıkarak deneyimleyecekler. Sabit dört burcun değişime direnci daha güçlü olduğundan ve Kova’da 800 yılın, düzen yıkan Satürn ile şans, fırsat ve genişlemenin habercisi Jüpiter buluşması yaşanırken, unutmayalım ki bunların üzerinde söz sahibi olan uyanış, değişim ve beklenmeyen olayların kahramanı Boğa’daki Uranüs ile gergin bir etkileşim içine girecekler. Bu durum gelecek yıl boyunca değişken enerjili İkizler-Yay aksı üzerinde olan Güneş ve Ay tutulmalarıyla da tetiklenecek. 2022 yılının başına kadar devam edecek tutulmaların hava ve ateş hattında gerçekleşmesi cesaretli, ani, zihinsel gelişmelere ivme katacak. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız