Magazin ve sanat turu (23 Kasım 2020) 

23 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 23.11.2020 - 17:24 Son Güncelleme : 23.11.2020 - 17:48

  • 1

    Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski uşağı konuştu

    İçerisinde özel jetlerin, özel Karayipler adasının yer aldığı reşit olmayan kızları istismar zinciri davasında yeni bir perde açıldı. Cezaevinde ölü bulunan ABD’li pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski uşağı avukatlara açıklama yaparak, Epstein’in fuhuş ağındaki baş yardımcısı ve eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in üstsüz kızların fotoğraflarınyla dolu bir albüm tuttuğunu anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Banksy'nin hula hop çeviren kız eserindeki bisiklet çalındı

    İngiliz grafiti sanatçısı Banksy'nin Nottingham'daki hula hop çeviren kız temalı son çalışmasına dahil olan bisiklet çalındı. Sanat tacirlerinin 214 bin sterlin değer biçtiği eserin duvar resmi kısmı korumaya alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Haldun Dormen corona virüse yakalandı

    Usta sanatçı Haldun Dormen, corona virüse yakalandığını duyurdu. Durumunun gayet iyi olduğunu belirten Dormen, "Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Wipeout yarışmacısı engel parkurunu tamamladıktan sonra öldü

    Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan Wipeout yarışmasının Amerika versiyonunda ismi açıklanmaya bir yarışmacı parkur sonunda hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Nilgün Belgün corona virüsü yendi

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak 67 yaşındaki oyuncu Nilgün Belgün, corona virüsü yendi. Belgün, "Sekiz günlük zorlu bir Covid-19 sürecinden sonra bugün hastaneden evime geldim" ifadesini kullandı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    16 yaşındaki Charli D’Amelio 100 milyon takipçiyle TikTok rekoru kırdı

    Charli D’Amelio, TikTok'ta 100 milyonluk takipçiye ulaşan ilk kişi olarak internet tarihine geçti. 16 yaşındaki fenomen Will Smith, Dwayne The Rock Johnson, Selena Gomez, Kylie Jenner, Ariana Grande gibi yıldızlara da fark attı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    İbo Show 3. bölüm tanıtımı

    Dokuz yıl aradan sonra Star'da ekrana dönen İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı, 28 Kasım Cumartesi günü 3. bölümüyle ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 8

    2020 Amerikan Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

    2020 Amerikan Müzik Ödülleri, dün gece Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda Taraji P. Henson'ın sunumuyla düzenlenen törende sahiplerini buldu. Hayranların oylarıyla en iyilerin belirlendiği törende, sınırlı sayıda seyirci kabul edildi ve herkese Covid-19 testi yapıldı. Taylor Swift altıncı kez yılın şarkıcısı seçildiği geceye katılmazken, Billie Eilish, Shawn Mendes, Justin Bieber, Katy Perry, Jennifer Lopez ve Maluma, BTS gibi isimler törende sahne performansı sergiledi. En dikkat çekici performans Jennifer Lopez'e aitti. İşte Amerikan Müzik Ödülleri'nde kazananların tam listesi ve geceden yansıyanlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Donald Trump Jr karantinadaki zamanını silahlarını temizleyerek geçirecek

    Corona virüs testi pozitif çıkan Donald Trump Jr, destekçilerinden kitap ve film tavsiyesi istedi ve karantinada virüsle mücadele ederken silah koleksiyonunu temizleyerek zaman geçireceğini söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    YouTube fenomeni Enes Batur kaza yaptı

    Sosyal medya fenomeni Enes Batur Etiler'de lüks otomobiliyle kaza yaptı. Batur, kazayı yara almadan atlatırken, lüks otomobilinde hasar oluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Obama çifti dizi yapımcılığına soyundu

    Barack ve Michelle Obama önceki başkanın yönetimiyle yeni gelen Trump başkanlığı arasındaki geçişte yaşanan kargaşayı anlatan bir kitaptan uyarlanan bir skeç komedi dizisinin yapımını üstlenecek. Dizi, 'yönetim'in kirli bir kelime mi yoksa güvenilir bir kurum mu olduğunu sorgulayacak

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Ekim ayında magazinde öne çıkan isimler belli oldu

    Ekim ayında magazin dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri ve medyada geniş yer bulan magazin olayları belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) medya raporuna göre, Cem Yılmaz ayrılık haberleri listenin ilk sırasına yerleşirken, Halil Sezai’de ikinci sırada yer aldı. Eşi Serdar Oral’ın ani vefatıyla sarsılan Özgü Namal da hakkında en çok haber yapılan isimlerden oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Anya Taylor-Joy: Filmlerde oynayacak kadar güzel değilim

    Hollywood'un yeni gözdesi Anya Taylor-Joy film yıldızı olmak için yeterince güzel olmadığını düşündüğünü söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Kate Middleton'ın yüzüğü hakkında Prens Harry gerçeği ortaya çıktı

    Prens William'ın Kate Middleton'a evlenme teklif ederken hediye ettiği ve Düşes'in parmağından hiç çıkarmadığı Prenses Diana yadigarı meşhur safir yüzüğün, aslında daha önce Prens Harry'de olduğu öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Joaquin Phoenix yeni film için görüşmelere başladı

    Geçen yılın en çok konuşulan filmleri arasında yer alan Joker'de canlandırdığı Arthur Fleck karakteriyle en eyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandıktan sonra Hollywood'un gözdesi olan Joaquin Phoenix, yazar-yönetmen Ari Aster'in kabus komedi filmi için görüşmelere başladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Menajerimi Ara 14. yeni bölüm ön izleme sahnesi


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın Menajerimi Ara 14. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 17

    Hailey Baldwin: Eşimi çok kıskanıyorum

    Ünlü model Hailey Baldwin, şarkıcı eşi Justin Bieber'ı çok kıskandığını itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Salgın döneminde 'sanal müzelerin' sayısı artırılacak

    Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını döneminde ilgi gören sanal müzelerin sayısının artırılacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    26 yılda Hollywood'un zirvesine ulaştı

    BAFTA ödülü sahibi Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson 10 yaşında North filmiyle başladığı kariyerinde Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yakaladı. Daha sonra Hayalet Dünyası, Bir Konuşabilse ve İnci Küpeli Kız gibi filmlerde rol alan Johansson Marvel Evreni'nde canlandırdığı Kara Dul rolüyle (Natasha Romanoff / Black Widow) dünya çapında üne kavuştu. Yönetmen Woody Allen'ın favori oyuncularından biri olan aktris 22 Kasım 2020 itibariye 36. yaşını kutluyor. İşte 26 yılda Hollywood'un zirvesine ulaşan Scarlett Johansson'ın imza attığı filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    3 asırlık tarihi binada yeni sanatçılar yetişecek

    İstanbul Galata’daki en önemli yapılardan biri olan Saint Pierre Han, Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvar binası olacak. Farklı kuşakları yansıtan ve tarih kokan binada, yeni sanatçılar yetişecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Irina Shayk ağlayan kızını sakinleştirdi

    Rus model Irina Shayk, eski nişanlısı Bradley Cooper ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lea De Seine ile birlikte önceki gün New York sokaklarında objektiflere takıldı. Arkadaşı ile buluşan Shayk, bir anda ağlamaya başlayan kızını sakinleştirmek için ona sarılıp bir şeyler söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Ayasofya Camii'nde bulunan iskele 7 yıl sonra kaldırıldı

    Ayasofya Camii'nde 7 yıldır bulunan iskele tamamlanan restorasyon çalışmalarının ardından söküldü. İskelenin kaldırılmasıyla beraber 'Serafim Melekleri' figürü de ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Hititçe kelimeler günümüzde de kullanılıyor

    Türkiye’de Hititçe okuyabilen ve yazabilen sayılı insanlar arasında bulunan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rukiye Akdoğan, Milattan Önce kullanılan bazı Hititçe kelimelerin anlamlarıyla birlikte değişmeden günümüzde de kullanıldığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Tik-taklar arasında 60 yıl


    Adanalı saat ustası Murat Yurtbulmuş (76), 60 yıldır bit pazarı ve hurdacılardan topladığı eski saatleri evindeki atölyesinde tamir ederek çalışır duruma getiriyor. Aralarında 150 yıllık da olan yüzlerce saati tamir eden Yurtbulmuş, farklı meslek gruplarından birçok saat meraklısına ise tamir eğitimi veriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25

    MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

    MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Hafta boyunca düzenlenen yarışmaların sonucunda eleme adayları arasında son 3 kalanlar Uğur, Ayyüce ve Sefa oldu. Somer şef tarafından hazırlanan balık ürününü iyi yapan Sefa ve Uğur yarışmaya devam etme hakkı kazanırken Ayyüce MasterChef'e veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Tiyatronun unutulmayan ismi Vasfi Rıza Zobu anılıyor

    Rol aldığı eserler ve oynadığı karakterlerle unutulmaz isimler arasına giren tiyatro ve sinema sanatçısı Vasfi Rıza Zobu, vefatının 28. yıl dönümünde yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Tarihi eserler beklenen İstanbul depremine hazır mı?

    Beklenen büyük İstanbul depremine tarihi eserlerin şimdiden hazırlanması gerektiğini söyleyen Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, “İstanbul yeni kurulmuş bir kent değil. Tarihi 300 bin yıl önceye gidiyor. O yüzden olası bir depreme tarihi eserlerin hazırlanması, korunması daha da önem kazanıyor. Deprem olmuş gibi müzelerde tatbikat yapılmalıdır. Her bir tarihi eseri depreme karşı korumak için çalıştaylar da düzenlemeliyiz” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Prizren'in yıkılan evlerinin kapı ve pencereleri sergide buluştu


    Balkan ülkesi Kosova'nın tarihi ve turistik Prizren şehrinde yaşayan Valtida Shukriu, şehirdeki yıkılmış evlerden topladığı kapı ve pencerelerle sergi açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası kuruldu

    Pandemi sürecinde hiçbir sabit geliri olmayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçen müzisyenlerin yer alacağı bir senfonik orkestra kuruldu. Klasik müziğin Türkiye’deki en önemli icracıları arasında yer alan Gürer Aykal, Gülsin Onay, Cihat Aşkın, İdil Biret gibi isimlerin de şef ve solist olarak yer alacağı konserler Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleştirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Gigi Hadid ve iki aylık kızından yeni fotoğraflar

    Gigi Hadid, Noel süslemesi yaptığı evinin fotoğraflarını paylaşırken iki aylık olan kızıyla yeni fotoğraflarını da sosyal medyada yayımladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Seda Akman Sol Yanım'ın kadrosunda

    Star’ın yeni dizisi Sol Yanım’ın oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Seda Akman da yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Seda Akman, tüm dengeleri değiştirecek büyük sırrın sahibi ‘İdil’ karakterini canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Ayşenil Şamlıoğlu: Corona virüs ile vedalaştık

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak 64 yaşındaki oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, corona virüsü yendi. Şamlıoğlu, "Corona virüs ile vedalaştık. Bir daha karşılaşmayalım lütfen" ifadelerini kullandı. İşte Şamlıoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar ve corona virüsü yenen diğer ünlü isimler...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 33
    Gökyüzünde yüksek su enerjisi

    Fırtınalı geçen bir haftanın ardından bu hafta sezgilerimizin gücünü düşüncelerimizle birleştirmeyi deneyeceğiz. Akrebin derin sularında yüzen iletişim gezegeni Merkür ile denizler Tanrısı Balık’taki Neptün’ün arasındaki doğal akışın etkisi ve Ay’ın da Balık burcunda bu ikiliye eşlik etmesiyle, kendimizi hayaller dünyasına sürüklenirken bulabiliriz. Hayallerimizin gerçekleşmesi için haftanın ikinci yarısında ateşimizi harekete geçiren Yay burcundaki Güneş’in gücünden faydalanmalı ve ilişki yaralarımızı saran Koç’taki Kiron ile kurduğu dostluğun şifacı, yapıcı ve onarıcı gücünden yararlanmalıyız.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız