Magazin ve sanat turu (23 Mayıs 2018)

23 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 23.05.2018 - 17:26

  • 1

    CRISTIANO RONALDO'NUN GÜCÜNÜN SIRRI

    5 altın ayakkabı sahibi Cristiano Ronaldo Instagram hesabından bir dizi tatil fotoğrafları paylaştı. Portekizli futbolcu hesabındaki diğer paylaşımlar ise 33 yaşında nasıl sağlıklı ve fit kalındığının ipuçlarını verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    MEGHAN MARKLE, KATE MIDDLETON'I TAKLİT ETTİ

    Düğün sonrası ilk kez topluluk içine çıkan Meghan Markle’ın hareketlerini yorumlayan vücut dili uzmanı, onu, Cambridge Düşesi Kate Middleton’a benzetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    PHILIP ROTH HAYATINI KAYBETTİ

    Pulitzer Ödüllü ünlü ABD'li yazar Philip Roth 85 Yaşında yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    'EN YAKIŞIKLI MAHKUM' JEREMY MEEKS İLE CHLOE GREEN TATİLDE

    ‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen model Jeremy Meeks ile uğruna eşini terk ettiği hamile sevgilisi Chloe Green, bir teknede görüntülendi. Green’in iyice belirginleşen göbeği dikkat çekti

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    SON HALİ HAYRANLARINI KORKUTTU

    Dövüş filmlerinin ünlü aktörü ve dövüş sanatı ustası Jet Li'nin sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafı hayranlarını korkuttu. Ünlü aktörün hasta olduğunu düşünen hayranlarına cevap menajerinden geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    CANNES'DA FOTOĞRAF POLEMİĞİNE AÇIKLAMA

    Bennu Yıldırımlar, “Ahlat Ağacı” filminin Cannes’daki galasında oyuncu arkadaşı Murat Cemcir tarafından arka plana itildiği iddiasına yanıt verdi. Yıldırımlar, "Anlık fotoğrafları böyle değerlendirmemeli" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    EN HIZLI SURVİVOR YARIŞMACISI BELLİ OLDU

    Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. 14 haftayı geride bırakan yarışmacılar finale doğru emin adımlarla ilerliyor. Peki ama Survivor parkurlarından en hızlı kim? İşte Survivor verilerine göre yarışmacıların hızları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    'PRENSES GELİNLİĞİ DETERJANLA BEYAZLADI'

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin düğününün yankıları sürüyor. Düğünü seyredenler Meghan Markle ve Prens Harry'nin yanı sıra davetlilerin de farklı anlarını yakalayıp tiye aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    SHAKIRA'NIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI (TÜRKİYE KONSERİ FİYATLARI)

    Türkiye'de konser vermeye hazırlanan dünyaca ünlü yıldız Shakira'nın biletleri satışa sunuldu. 162 TL'den başlayan biletlerin VIP bölümü ise 1555 TL olarak açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    "BAZEN TEK İHTİYACIMIZ OLAN SARILMAK"

    ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian henüz dört aylık olan bebeği Chicago ile üç yaşındaki oğlu Saint’in fotoğrafını paylaşarak, “Bazen tek ihtiyacımız olan sarılmak” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    KALBEN'İN 200 BİN TL'LİK TAZMİNAT DAVASINDA KARAR

    Sözleşmeyi haksız yere feshettiği iddiasıyla eski menajerlik şirketi tarafından Kalben İncesaraç’a açılan 200 bin liralık tazminat davasında mahkeme taraflar arasındaki uyuşmazlığın çözümü için heyet oluşturulmasına karar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    JENNIFER ANISTON'UN GENÇLİK SIRRI (ÜNLÜ İSİMLERDEN BAKIM İPUÇLARI)

    Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan yıldızların cildi nasıl bu kadar kusursuz kalabiliyor? Günlük hayatın koşturmasından, stresten ve makyajdan yorulan cildi eski görünümüne kavuşturmak için sıkı bir güzellik rutini şart. İşte son olarak sırrının su ve güneş kremi olduğunu açıklayan Josephine Skriver'ın da aralarında bulunduğu ünlülerin bakım ipuçları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    NESRİN CAVADZADE'DEN MODELLİĞE YEŞİL IŞIK

    Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle konuşulan Nesrin Cavadzade’ye modellik teklifleri geliyor. Konuya sıcak bakan Cavadzade, “Podyuma çıkarım” dedi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    ELON MUSK'TAN SEVGİLİSİNE YÜZDE 124'LÜK KATKI

    İlişkisini mayıs ayında yapılan MET Gala’da duyuran Elon Musk’ın, şarkıcı sevgilisi Grimes’in dinlenirliğini yüzde 124 oranında artırdığı tespit edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ÜNLÜ ŞARKICI JET SOSYETE'DE ROL ALDI

    Jet Sosyete, son olarak ise Kalben konuk oldu. İşte Jet Sosyete’nin konusu, oyuncu kadrosu, karakter analizleri, fragmanı ve fotoğrafları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    YILDIRAY ŞAHİNLER: KALAN SAĞLAR SİZİNDİR

    Ufak Tefek Cinayetler'in Mehmet'i Yıldıray Şahinler dizi setinden bir kare paylaştı. Şahinler fotoğrafın altına, "Yeni sezona kadar vedalaşmamıza üç bölüm kaldı. Kalan sağlar sizindir" yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    SÖZ'ÜN MOBİL OYUNUNA YOĞUN İLGİ (3 KİŞİYE SET ZİYARETİ, 1 KİŞİYE ROL)

    Yapımını TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Söz’ dizisi, mobil oyunuyla da yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Oyun en çok indirilenlerde 1. sıraya yerleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    JULIA ROBERTS KURAL BOZDU

    Kızıyla birlikte Taylor Swift'in konserini izlemeye giden Julia Roberts, konser kulisinde çekildiği fotoğraflarla yanındakilerin Instagram sayfalarında yer aldı. Sosyal medya için “Yapış yapış” yorumunu yapan Roberts, anti-sosyal medya kuralını bozmuş oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    RAMAZAN'A ÖZEL ÖNERİLER (SEYAHAT BELGESELLERİ)

    Ramazan’da belgeseller eşliğinde dünya turuna çıkmaya ne dersiniz? Canınızın istediği zaman, nerede olursanız olun, yolda, spor salonunda ya da evde, herhangi bir cihazda, Afrika’dan Güney Amerika’ya yerkürenin dört bir yanındaki maceralara atılabilirsiniz. İşte Netflix’in derlediği belgesel seyahat önerileri.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    CAZ MÜZİK EŞLİĞİNDE DANS EDEN TEYZELER

    İstiklal Caddesi'nde caz yapan sokak müzisyenlerine eşlik eden teyzelerin dansları renkli görüntüler oluşturdu. Görenlerin dikkatini çeken ve amatör bir kamerayla çekilen teyzeler sosyal medyanın da ilgi odağı oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 21

    AVLU DİZİSİNE YENİ OYUNCU (DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜYOR)

    Limon Film imzalı Star TV'nin yeni dizisi Avlu'nun yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor. Dizinin 2. bölümünde Nihal karakterine hayat veren Şebnem Dönmez diziye veda ederken, Hayat Bazen Tatlıdır'da rol alan genç oyuncu Denizcan Aktaş ve Pelin Ermiş diziye katıldı. Son olarak Tuğrul Tülek diziye katılan isim oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    GİŞE REKORU KIRAN ZOMBİ FİLMLERİ

    Zombie filmlerini sevenler için en yüksek gişe rakamına ulaşan 28 yapım.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    STAR TV'DEN YENİ DİZİ: ERKENCİ KUŞ

    Bu hafta çekimlerine başlanan Erkenci Kuş'un başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman ve Öznur Serçeler yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    YENİLMEZLER (AVENGERS) KARAKTERLERİNİN ÇOCUKLUK HALLERİ

    Marvel’ın sinematik evreni bu yıl Yenilmezler’i (Avengers) ve onların müteffiklerini beyazperdeye taşıdı. Peki, büyük kitlelerin beğenisini toplayan süper kahramanların yıllar önceki hallerini biliyor musunuz? İşte Doctor Strange’den Iron Man’e Yenilmezler (Avengers) karekterlerinin çocukluk halleri.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    SANAT VE TEKNOLOJİNİN BİRLEŞTİĞİ ASANSÖR TASARIMLARI

    Alt tarafı asansör deyip geçmeyin, tasarımcılar çıtayı öyle yükseltmişler ki gözlerinize inanamayacaksınız.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    TANJU OKAN'SIZ 22 YIL

    Türk Hafif Müziği'nin güçlü seslerinden biri olan, "Kadınım”, “Kemancı”, “Öyle Sarhoş Olsam Ki” gibi şarkılarıyla dönemine damga vuran ve günümüzde de hatırlanan Tanju Okan, 22 yıl önce bugün, 23 Mayıs 1996'da hayatını kaybetmişti. Okan, 58 yıllık ömrüne 12 tane 45'lik ve 20 film sığdırmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    JOHNNY DEPP'İN YENİ FİLMİNDEN FRAGMAN

    Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı City of Lies'ın ilk fragmanı yayınlandı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 28

    KARADENİZ'E YILDIZ YAĞACAK (GENÇLİK FESTİVALİ'NE KATILACAK İSİMLER)

    Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve Karadeniz’in dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Samsun Gençlik Festivali, ikinci kez yola çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    FLÖRT’ÜN SOLİSTİ OZAN KOTRA'DAN İLK SOLO SİNGLE

    Flört grubunun solisti Ozan Kotra, solo kariyerinin ilk ürünü Senin Yüzünden'i önümüzdeki günlerde All Stars Music etiketiyle yayımlamaya hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    ÇAĞAN IRMAK’IN ‘CANAVAR’ PİŞMANLIĞI

    ‘Çocuklar Sana Emanet’ filmi gişede beklenenin altında kalan Çağan Irmak, senaryoya mistik ve doğa üstü güçlere sahip yaratıkları eklediği için pişman oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    İSTANBUL MODERN, BEYOĞLU’NDAKİ GEÇİCİ MEKANINA TAŞINDI

    Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, 3 yıl boyunca faaliyetlerini sürdüreceği Beyoğlu’ndaki geçici mekanına taşındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    DEADPOOL 2'DEN 16 FİLME GÖNDERME

    Anti kahraman Deadpool, yeni devam halkasıyla beyazperdede. Film, yaratıcı tanıtım kampanyalarıyla da biliniyor. Son tanıtım kampanyasında Deadpool, çok tanınan filmlerin görsellerini kullandı. Fox şirketi, aralarında Terminator, X-Men gibi yapımların bulunduğu 16 filmin DVD kapak görsellerini Deadpool kapağıyla değiştirerek satışa çıkardı. Böylece Deadpool yine ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız