Magazin ve sanat turu (24 Aralık 2020) 

24 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 24.12.2020 - 18:11

  • 1

    Anne Hathaway'dan Johnny Depp'e: Onun büyük bir hayranıyım

    Johnny Depp ile bir çekim anısını anlatan Anne Hathaway, "Onun büyük bir hayranıyım" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Louis Vuitton'dan 10 bin dolarlık uçurtma

    Modanın dev markası Louis Vuitton, çıkardığı 10 bin dolarlık uçurtma tasarımı ile sosyal medyanın dilinde. Pahalılığına gönderme yaılarak, sosyal medyada, "Bu uçurtmanın ağaca takılması yasak" şeklinde esprili yorumlar yapılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Tayland Kralı'nın resmi sevgilisinin çıplak fotoğrafları gazeteye basıldı

    Evlendikten sadece üç ay sonra kendisine resmi sevgili ataması yapan ve pandeminin vurduğu ülkesini bırakıp haremiyle Almanya'da ultra lüks otele kapanan Tayland Kralı, kendini artan protestoların hedefinde bulmuştu. Ülkede şimdi de resmi sevgilinin 1400'den fazla çıplak fotoğrafının monarşi karşıtlarına sızdırılma krizi yaşanıyor. Aktivistlere gönderilen fotoğraflardan bazılarının İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanması skandalı daha da büyüttü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Kylie Jenner'ın kızı Stormi 800 dolarlık çantasıyla gündemde


    Kylie Jenner tarafından sık sık sosyal medyada yer bulan ve neredeyse annesi kadar ünlü olan Stormi, 800 dolarlık (6 bin TL) çantasıyla gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 


  • 5

    Irina Shayk ile kızı Lea'nın uyumlu sokak stili


    Irina Shayk, kızı Lea ile birlikte Noel alışverişine çıktı. 34 yaşındaki model sokak stilini kızıyla uyumlu olacak şekilde kombinledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Hepsi grubunun solisti Cemre Kemer ile Emir Medina evlendi

    Hepsi grubunun solisti Cemre Kemer ile Emir Medina dünyaevine girdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Ünlü model Stella Tennant evinde ölü bulundu

    1990'lı yılların en gözde modellerinden biri olan Stella Tennant, 50'inci doğum gününü kutladıktan günler sonra aniden hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Madagaskar Prenses Ramisindrazana'ya ait elbiseyi aldı

    İngiltere'de açık artırmayla satılan Madagaskar'ın son Kraliçesi III. Ranavalona'nın teyzesi ve siyasi danışmanı Prenses Ramisindrazana'ya ait elbise ve kraliyet ailesine ait eşyalar, Madagaskar'a getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Meghan Markle ve Prens Harry'den oğulları Archie ile Noel kartı

    Her yıl geleneksel olarak basılan kraliyet ailesi Noel kartlarında eksik tamamlandı. Krliyetten çıksalar da geleneği sürdüren Meghan Markle ile Prens Harry, oğulları Archie ile yeni fotoğraflarından oluşan Noel kartını yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Atlas Sineması yeni haliyle 2021'de açılıyor

    İki yıl önce restorasyona alınan İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021’in ilk aylarında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Rusya Tom Cruise'un ilk uzay filmine rakip oldu

    Tom Cruise'un başrolde olduğu ve NASA ile SpaceX işbirliğinde çekilecek ilk uzay filmine Rusya'dan karşı hamle geldi. Rusya çekeceği uzay filmine başrol arayışlarına başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    ARMY'ler BTS için yılda bin dolar harcıyor

    Ünlü K-pop grubu BTS'in hayran grubu ARMY, K-pop endüstrisinin en büyük ve önemli öğeleri arasında yer alıyor. ARMY'ler pop yıldızlarının ortaya koyduğu ürünlere en çok harcama yapan grup olmalarıyla biliniyor. Yapılan araştırmaya göre hayranlar grup için yılda bin dolardan (yaklaşık 7 bin TL) fazla harcama yapabiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    İbo Show 7. bölüm fotoğrafları: Saba Tümer, Coşkun Sabah, Linet ve Okan Bayülgen konuk oluyor

    Star’da yayınlanmaya başlayan ‘İbo Show’, yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 7. bölümde Saba Tümer, Coşkun Sabah, Linet ve Okan Bayülgen konuk oluyor. İşte İbo Show yeni bölümden yansıyan kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Beyonce'den kira ödeyemeyen 100 kişiye 5 biner dolar bağış

    Beyonce, corona virüs salgınının vurduğu ekonomiden etkilenenlere el uzatıyor. Ünlü şarkıcı, kurduğu dernek üzerinden kira ödemede güçlük çeken 100 kişiye 5 biner dolar bağışlayacağını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Bursa Türk İslam Eserleri Müzesi ve Konya Akşehir Taş Eserler Müzesi açılıyor

    Bursa Türk İslam Eserleri Müzesi ve Konya Akşehir Taş Eserler Müzesi'nin açılışları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans sistemiyle bağlanacağı törenlerle gerçekleştirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Rihanna markasının reklamı nedeniyle mahkemelik oldu

    Rihanna'ya izinsiz şarkı davası açıldı. Ünlü şarkıcı, moda dünyasına adım attığı ‘Fenty’ adlı markasının reklamı nedeniyle mahkemelik oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Britney Spears’ın corona virüse yakalanan sevgilisi Sam Asghari iyileşti

    Britney Spears'ın 26 yaşındaki Fitness modeli olan erkek arkadaşı Sam Asghari, corona virüse yakalandığını ve 10 günde iyileştiğini açıkladı. Asghari, virüsü kimseye bulaştırmadan kendini izole edebildiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor

    Yüksek kiralardan şikayetçi olan ve ev almaya karar veren Çağatay Ulusoy'un Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu olacağı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Colin Farrell'dan çift maske önlemi

    Dünyada 79 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüse karşı uzmanlar karantina ve sosyal izolasyon çağrısı yapıyor. Dışarı çıkmak zorunda olanların ise maske takması kritik önem taşıyor. Gösteri ve eğlence dünyasının ünlü isimleri de bu çağrıları dikkate alıyor. Son olarak İrlandalı oyuncu Colin Farrell çift maske önlemiyleobjektiflere takıldı. İşte Farrel gibi maskesiz dışarı çıkmayan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Aile hekimi Slamdance Film Festivali'nde yarışacak

    Gaziantep’te aile hekimi olarak görev yapan Ali Şenses, hobi olarak başladığı kısa film çalışmalarında büyük başarı elde ederek dünyaca ünlü ve dereceye girenlere Oscar yolunu açan Slamdance Film Festivali'nde yarışacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Akrep dizisi 3. yeni bölüm fotoğrafları

    Star TV’nin beğeni ile izlenen yeni dizisi Akrep, cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan Akrep'te Perihan (Demet Akbağ) öyle bir hamle yapıyor ki Ferda’yı can evinden vuruyor! İşte Akrep 3. bölüm fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Kenan İmirzalıoğlu: Lalin'in aşısını yaptırdık

    Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, önceki gün Maslak'taki özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, "Lalin'in aşısı vardı, onu yaptırdık" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Krema hareketleri sanat eserine dönüştü

    Berlinli sanatçı Anke Eilergerhard’ın Türkiye’deki ilk sergisi Resilience, minik krema hareketlerinden oluşan heykellerle sanatseverlerin dikkatini çekiyor. Beyoğlu’ndaki sanat galerisi Anna Laudel’de 30’dan fazla eserin yer aldığı sergi 14 Ocak’a görülebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Arjantinli dünya eski güzeli otobüsün altında kalarak can verdi

    Arjantin’de 81 yaşındaki dünya eski güzeli Norma Cappagli otobüs altında kalarak, hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Tunceli’nin ilk müzesi resmi olarak bugün açılıyor

    Cumhuriyet tarihinin Tunceli’deki ilk müzesinin resmi açılışı yarın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Google Aliye Berger’i unutmadı

    Google, sanatçı Aliye Berger’i 117. yaş gününde Doodle yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    2021 Yılı Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması açıldı

    Kadıköy Belediyesi’nin Türk bestecilerini yeni eserler oluşturmaya özendirmek amacıyla düzenlediği Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması'nın beşincisine başvurular başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    MasterChef yarışmacılarının değişimleri

    MasterChef'te final heyecanı devam ediyor. Dörtlü finale kalan Emir, Barbaros, Serhat ve Özgül şampiyon olmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Peki ama 100 bin kişinin başvurduğu, 16 kişinin seçildiği MasterChef'in finalistleri MasterChef'e nasıl başladı nasıl gidiyor? İşte 19. haftanın sonunda MasterChef finalistlerinin değişimi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Yılbaşı konulu filmler ve Noel baba karakterleri

    Çam ağaçları süslendi, Noel Baba'lı-geyikli figürler her yerde... 2021'e sayılı günler kala, yeni yıl ruhunu sevenler için Noel temalı filmleri derledik. İşte öne çıkan Noel Baba karakterleri ve filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız