Magazin ve sanat turu (24 Eylül 2020)  

24 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 24.09.2020 - 17:43

  • 1

    Araştırma: Korku filmi hayranları pandemide daha az "psikolojik sıkıntı" yaşıyor

    Yeni bir araştırmaya göre, korku filmi tutkunları süregelen corona virüs salgınıyla daha iyi başa çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Gigi Hadid ve Zayn Malik çiftinin bebekleri dünyaya geldi


    Bugüne kadar 3 kez ayrılan 4 kez barışan Gigi Hadid-Zayn Malik çifti, bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    Kadir Doğulu: Eşim Neslihan Atagül, Neslican Tay filminde oynamıyor, adı PR için kullanıldı

    Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün, Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican filminde rol almayacağını açıklayarak, "Neslihan projeyi kabul etmemesini gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcı PR malzemesi olarak kullandı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Donald Trump: Harry’ye şans diliyorum çünkü ihtiyacı olacak

    Donald Trump, Meghan Markle ve Prens Harry’nin Amerikan halkına yönelik “Oy verin” çağrısı içeren video paylaşımı sonrası çift hakkında yorum yaptı. Meghan Markle hayranı olmadığını söyleyen Trump, “Harry’ye şans diliyorum, çünkü ihtiyacı olacak” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Demet Akbağ: Sinema ve dizi olacak

    Usta oyuncu Demet Akbağ, yeni yayın dönemiyle ilgili"Bir şey olacak gibi duruyor. Sinema ve dizi olacak. Şu anda ileriye dönük hiçbir şey yapamıyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 6

    Sharon Stone: En iyisi Robert De Niro'ydu

    Hollywood yıldızı Sharon Stone, aşrolleri paylaştığı oyuncular arasında en iyi öpüşenin açık ara Robert de Niro olduğunu ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Enes Batur: Seni yendik corona virüs (Corona virüsü yenen ünlüler)

    Çin'de başlayan ve dünyada 31 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüs, bilenen son rakamlara göre bugüne kadar 975 bin 619 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ancak virüse yakalanıp iyileşenlerin sayısı 23 milyon bin kişiyi geçti. Sağlığına kavuşan bu isimlerin arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de...Son olarak sosyal medya fenomeni Enes Batur corona virüsü yendiğini duyurdu. İşte corona virüsü yenen ünlü isimler ve bu süreçte yaşadıkları.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 8

    Ryan Ryenolds futbol takımı satın alıyor

    Ünlü oyuncu Ryan Ryenolds'ın Galler futbol takımı Wrexham'ı satın almaya çalıştığı belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Kıvanç Tatlıtuğ'un 10 yıla kadar hapisle yargılandığı davada yeni gelişme

    Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Diletta Leotta, Zlatan Ibrahımovic ile yasak aşk iddiaları hakkında sessizliğini bozdu


    Boksör sevgilisi Daniele Scardina ile ayrıldıktan sonra Milan forması giyen evli Zlatan Ibrahımovic ile aşk yaşadığı iddia edilen spor dünyasının en ünlü kadın spikerleri arasında yer alan Diletta Leotta, sessizliğini bozdu:Etik ilkelerime aykırı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Prens Harry ve Meghan Markle’ın ‘oy verin’ çağrısına İngiliz medyasından eleştiri

    İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle çifti, TIME dergisi için kamera karşısına geçerek, “Bu hayatımızın en önemli seçimi. Oy verin” çağrısı yaptı. Söz konusu çağrı sonrası İngiliz medyası, Harry ve Meghan’ın Kraliyet üyelerinin ‘apolitik’ duruşunu ihlal ettiğini yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Elizabeth Hurley: Bir daha güneşlenmeyeceğim


    Modellik ve oyunculuğun ardından plaj giyimi tasarımcılığına da başlayan Elizabeth Hurley, bundan böyle hayatının sonuna kadar güneşlenmeyeceğine yemin etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Yağmur Sarnıç'ın, Emre Aşık’ı öldürmek için kiralık katil tuttuğu iddia edildi


    Yağmur Sarnıç’ın hukuken halen kocası olan Emre Aşık’ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu, cesedi gömebilecek yer bile aradığı iddia edildi


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Black Widow bir kez daha ertelendi


    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Disney, Black Widow, West Side Story ve Death on the Nile gibi yüksek profilli filmlerinin vizyon tarihini bir kez daha birkaç ay erteledi. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler..


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15
    Denizli'de 4 bin yıllık tekstil atölyesi ortaya çıkarıldı

    Denizli'nin Çivril ilçesindeki Beycesultan Höyüğü'nde devam eden kazılarda, 4 bin yıllık tekstil atölyesi bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Metropolitan Opera Evi tüm sezon kapalı kalacak


    ABD’deki New York şehrinin kültür ve sanat sembollerinden Metropolitan Opera Evi, corona virüs salgını nedeniyle kapılarını Eylül 2021'e kadar açmama kararı aldığını duyurdu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17
    Pablo Picasso Müzesi planı iptal oldu

    İspanyol ressam Pablo Picasso’nın üvey kızı Catherine Hutin-Blay’in dünyanın en büyük Picasso Müzesi’ni kurma planları, önceki günlerde Fransa’nın güneyinde eski bir manastır olan mülkle ilgili müzakerelerin başarısız olması sonucunda iptal oldu

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Fantastik Canavarlar'ın çekimleri yeniden başladı


    Harry Potter evreninin bir parçası olan ve izleyicileri geçmişe götüren Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisinin üçüncü filmi için çalışmalar, corona virüs nedeniyle verilen aranın ardından tekrar başladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Babil 13. yeni bölümde dengeler değişiyor

    Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in 13. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    James Rodriguez'in eski eşi Daniela Ospina ihanet sonrası sessizliğini bozdu


    Sezon başında Real Madrid'den Everton'a transfer olan James Rodriguez'in eski eşi Daniela Ospina, ihanet sonrası biten ilişkilerine dair uzun süre sonra ilk kez konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Radiohead solisti Thom Yorke ile İtalyan oyuncu Dajana Roncione evlendi

    Radiohead grubunun yıldızı Thom Yorke, oyuncu sevgilisi Dajana Roncione ile İtalya’da maskeli misafirlerin önünde evlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Exxen adlı dijital platform geliyor (Acun Ilıcalı duyurdu)

    Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni kuracağı dijital platformun adını sosyal medya hesabından duyurdu. Acun Ilıcalı yeni platformunun adını 'Exxen' olarak açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Marvel'ın yeni mini dizisi WandaVision hakkında merak edilenler

    Disney+ Emmy Ödülleri kapsamında, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen WandaVision dizisinin ilk fragmanını yayınlandı. Scarlet Witch ve Vision karakterlerine odaklanan dizinin aralıkta yayınlanması bekleniyor

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Rosie Huntington-Whiteley ile Jason Statham ikinci çocuğu istiyor


    Victoria’s Secret’ın eski mankenlerinden Rosie Huntington-Whiteley, oyuncu sevgilisi Jason Statham ile ikinci çocuğu planladıklarını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Az bilinen mutfak terimleri ve anlamları: Tuile ne demek? Doğrama şekilleri neler?


    Masterchef Türkiye'nin üçüncü sezonunu takip eden izleyiciler, programda şeflerin kullandığı bazı mutfak terimlerini merak ediyorlar. Tuile, surf and turf, poşe gibi birçok farklı pişirme tekniği ve mutfak terimlerinin anlamları neler?

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 26

    Jessica Szohr ile Brad Richardson çiftinden bebek müjdesi

    Gossip Girl'de canlandırdığı Vanessa karakteri ile adını duyuran Jessica Szohr, sevgilisi Brad Richardson ile bebek beklediğini sosyal medya hesabından duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Türkan Şoray'ın podyuma çıktığı gecede Yıldırım Mayruk'tan ağlatan veda

    Moda dünyasının ustası Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal tarihi Fişekhane'de gerçekleşen jübileyle meslek hayatlarına veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Leighton Meester ile Adam Brody'nin sörf tutkusu

    Gossip Girl adlı diziyle yıldızı parlayan Leighton Meester ile Adam Brody çocuklarıyla birlikte tatil yapıyor. Sörf tutkusuyla bilinen ikili geçtiğimiz günlerde Malibu tatillerinde görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Victoria Beckham Londra Moda Haftası'nda

    Victoria Beckham, ilkbahar/yaz 2021 koleksiyonunu Londra Moda Haftası'nda yalnızca birkaç seçkin seyircinin katılımıyla piyasaya sundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Yedikule Hisarı restore ediliyor

    Türkiye’nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul’un sembol yapılarından Yedikule Hisarı, tekrar halkla buluşmaya hazırlanıyor. İstanbul’un pek çok dönemine tanıklık etmiş, Bizans’tan Osmanlı’ya kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Yedikule Hisarı, şehrin tarihsel öğelerini içinde barındıracak bir restorasyon sürecine giriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Ben Affleck: Sinema dünyası değişecek

    Ben Affleck, salgın sonrasında sinemada değişiklikler olacağını vurgulayarak, düşük ve orta bütçeli filmlerin sinema salonlarında şans bulamayacağına, sadece Marvel filmleri gibi büyük bütçeli filmlerin gösterileceğine inandığını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Zeki Müren'in 24'üncü ölüm yıl dönümünde evine ziyaretçi akını

    Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz ismi Zeki Müren, 24'üncü ölüm yıl dönümünde çok sevdiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde anılıyor. Müren'in anısına, sanatçının uzun yıllar yaşadığı ve ölümünden sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından müzeye dönüştürülen evi, bir günlüğüne ücretsiz olarak ziyarete açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Fransız şarkıcı Juliette Greco hayatını kaybetti

    Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı ve aktris Juliette Greco 93 yaşında hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Maskesini doğru takanlara tiyatro bileti hediye

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde en işlek alanlardan biri olan yürüyüş yolunda yapılan sosyal deney ile maskelerini doğru takan vatandaşlar, bando eşliğinde yola çıkan tiyatro oyuncuları tarafından çift kişilik tiyatro bileti ile ödüllendirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Prison Break 6. sezonuyla geliyor

    Prison Break dizisinin yıldızı Dominic Purcell sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 6. sezonun geleceğini ifade etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Altın Portakal Film Festivali online etkinliklerle tüm Türkiye'ye ulaşacak

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin çevrimiçi etkinlikleri ile festival coşkusu tüm Türkiye’ye yayılacak.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Kovan filmi vizyona giriyor

    Artvin'in bir köyünde çekilen, uluslararası festivallerden ödülle dönen, Eylem Kaftan'ın yönettiği Kovan filmi sinemaseverlerle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 38

    Gerga Antik Kenti'nde ilk kazma vuruldu

    Aydın'ın Çine ilçesindeki 2 bin 600 yıllık tarihi Gerga Antik Kenti'nde protokolünde katılımı ile kazı çalışmalarında ilk kazma vuruldu. Kariada ve Gizemli Köy olarak da bilinen bölgede tapınak, çeşmeler, yıkılmış kayadan yapılmış heykeller ve içinde bulunan yaşam merkezinin gün yüzüne çıkarılması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 39

    Zeki Müren'e kabri başında anma

    Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden besteci ve ses sanatçısı Zeki Müren, vefatının 24. yılında Bursa'daki kabri başında anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 40

    300 yıllık lezzet: Muğla saraylısı

    Muğla'da Yörüklerin bayramlar ve kız isteme törenleri için hazırladığı, 300 yıllık 'Muğla saraylısı', şehre gelenlerin ilk tattığı lezzetler arasında bulunuyor. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nca 2018 yılında coğrafi işaret verilen tatlı, sipariş üzerine farklı illere de ambalajlanıp gönderiliyor. Tatlı yörede, zenginliğin, asaletin ve samimiyetin göstergesi olarak kabul görüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 41
    Hasuni Mağaralarında UNESCO heyecanı

    Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan Hasuni Mağaralarının, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine dahil edilmesi çalışmaları devam ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 42

    KralMüzik/YouTube kanalı 1 milyon takipçiyle zirvede

    Dijital dünyaya hızlı ve başarılı giriş yapan KralMüzik/YouTube kanalı 1 milyon takipçiye ulaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 43

    Srebrenitsa soykırımını anlatan Nereye Gidiyorsun Aida filmi Bosna Hersek'in Oscar adayı oldu

    Bosna Hersekli yönetmen ve senarist Jasmila Zbanic'in Srebrenitsa'daki soykırımı konu alan 'Nereye Gidiyorsun, Aida?' (Quo Vadis, Aida?) filmi Bosna Hersek'in Oscar adayı seçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 44

    8. Boğaziçi Film Festivali’nde Altın Yunus için yarışacak filmler açıklandı

    Bu yıl sinemaseverlerle 8'inci kez buluşmaya hazırlanan Boğaziçi Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda "En İyi Film Ödülü" için yarışacak filmler belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 45

    Zlatan Ibrahimovic corona virüse yakalandı (Corona olan ünlü isimler)

    Dünya genelinde 29 milyon 600 binden fazla insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak, Zlatan Ibrahimovic corona virüse yakalandı. İşte ünlü yıldızla ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız