Magazin ve sanat turu (26 Aralık 2018)

26 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 26.12.2018 - 16:57

  • 1

    TÜRKİYE'DE 2018'DE EN ÇOK İZLENEN FİLMLER BELLİ OLDU

    Sinemada en çok izlenen 10 filmden 9'u Türk filmi oldu.

    HABERİN DETAYLARI(TIKLA OKU)

  • 2

    32. YAŞINA ÖZEL 32 FOTOĞRAFLA KIT HARINGTON


    Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Jon Snow’u karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Kit Harington bugün 32. yaşını kutluyor. Peki Kuzeyin Kralı ne okuyor, hangi filmlekri izliyorİşte doğum gününde Kit Harington hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    YILIN FOTOĞRAFLARI

    Reuters Haber Ajansı, 2018 yılına damga vuran fotoğrafları belirledi. Fotoğraflar arasında savaş bölgelerinde ve mülteci geçişlerinde çekilenler öne çıktı. Liderlerden en fazla Donald Trump'a ait fotoğraflar, yılın seçkisinde yer aldı. İşte Reuters'ın gözünden yılın fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    YILIN EN ÇEKİCİ 100 KADINI

    2018'de sinema ve televizyon dünyasının en çekici isimleri belli oldu. İşke IMDb'nin listelediği 100 kadın

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    "SEZEN AKSU BANA İLAÇ GİBİ GELİYOR"

    Sosyal medyadan bilinmeyenlerini yanıtlayan Hollywood’un ünlü Türk fotoğrafçısı Mert Alaş, “Sezen Aksu’nun şarkıları, kişiliği ve sesi bana ilaç gibi geliyor” ifadelerini kullandı. Tanıdığı en güzel kadının Kate Moss olduğunu söylerken ilham aldığı isimleri ise Guy Bourdin, Helmut Newton ve Man Ray olarak açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KATE MIDDLETON VE MEGHAN MARKLE DEDİKODULARA İNAT YAN YANA

    Anlaşamadıkları iddia edilen Kate Middleton ile Meghan Markle, kraliyet ailesinin katıldığı Noel kutlamasında yan yana gelerek dedikoduları boşa çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    CEM YILMAZ'IN DELİ FİLMİNDEN YENİ KARELER

    Karakomik Filmler'de 2 Arada ve Kaçamak ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz'ın bu projelerinin afişleri yayınlamış ayrıca 4. filminin Deli olduğunu ifade ederek oyuncu kadrosunu da açıklamıştı. Yılmaz son olarak ise Deli filminde yeni kareleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ YAPILDI

    İlk kez evinde yılbaşı partisi veren Kim Kardashian, aile bireylerini ve dostlarını 20 milyon dolarlık malikanesinde ağırladı. Fotoğraflar sosyal medyadan yayınlanırken geceye birçok ünlü isim de katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    IMDB'YE DAMGA VURAN MUHAFIZ'IN YILDIZININ DOĞAL HALLERİ

    Ayça Ayşin Turan, Netflix'in ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız ile dikkatleri üzerine çekerek, IMDb'de 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi elde etti. İşte Turan hakkında merak edilenler ve sosyal medyadan yayınladığı doğal fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ÜNLÜLERİN 2018'DEKİ FAVORİ FİLM VE DİZİLERİ

    Bradley Cooper, John C. Reilly, Rachel Bloom, Kathy Griffin gibi ünlü isimler 2018 yılında vizyona giren filmler ile televizyonda yayınlanan diziler arasından en beğendiklerini açıkladı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    O SES TÜRKİYE YILBAŞI'NDA SAHNE ALACAK ÜNLÜLER BELLİ OLDU

    O Ses Türkiye Yılbaşı'nda her sene olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler performans sergileyecek. Çekimleri yapılan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un başrolleri Can Yaman ile Demet Özdemir'in damga vurduğu O Ses Türkiye'de sahne alacak diğer isimler de belli oldu. İşte performans sergileyecek ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ŞENER ŞEN'İN DOĞDUĞU EV YIKILMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

    Adana'da oyuncu Şener Şen'in 26 Aralık 1941 tarihinde dünyaya geldiği, bir süre önce çatısı çöken tarihi ev, bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesi altında. Tarih araştırmacısı Nuri Erbaz (52), koruma altındaki en az 100 yıllık binanın restore edilerek kültür-sanat evi veya müzeye dönüştürülmesini istedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    İLK 24 SAATTE 5 MİLYON İZLENME

    Kevin Spacey’nin cinsel taciz iddialarına karşı kendini savunduğu videosu ilk 24 saatte 5 milyondan fazla izlenme aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    BİZİM İÇİN ŞAMPİYON'UN KAMERA ARKASI YAYINLANDI

    Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve 1 milyon barajını aşmayı başaran Bizim İçin Şampiyon filminin kamera arkası görüntüleri Ay Yapım tarafından yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 15

    JENNIFER LOPEZ MUTFAKTA

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Jennifer Lopez'in ev halleri Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    5 AYLIK HAMİLE OLAN PELİN AKİL DOMUZ GRİBİNE YAKALANDI

    Geçtiğimiz günlerde ikiz bebek beklediğini duyuran oyuncu Pelin Akil, domuz gribine yakalandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 17

    NORVEÇLİ FENOMEN SUBAYDAN NOEL KUTLAMASI

    Instagaram'ın fenomenlerinden biri olmasıyla NATO'nun dikkatini çeken ve kurumun sosyal medya hesapları için tanıtım yüzü olan Norveçli subay Lasse Matberg, Noel Baba kılığına girerek Noel kutlaması yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    ŞENER ŞEN 77 YAŞINDA

    14 yıl aradan sonra Zengin Mutfağı ile tiyatroya dönen Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, bundan 77 yıl önce, 26 Aralık 1941'de doğdu. Oğlu Şener Şen gibi Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan, 1989'da kaybettiğimiz Ali Şen de bugün dünyaya gelmişti. İşte Türk sinemasına damga vuran Şener Şen'in 77 yıllık hayat hikayesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    3 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİNE YENİDEN EVLENME TEKLİF ETTİ

    Ünlü oyuncu Terrence Howard, üç yıl önce boşandığı eski eşi Mira Pak’a yeniden evlenme teklif etti. Howard, evlenme teklif ederken, “Edebiyete kadar kalan zamanımı seninle geçireceğim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    SEN ANLAT KARADENİZ'İN YILDIZI DA BORNOZLU PAYLAŞIM AKIMINA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan ünlüler arasına son olarak ünlü model Sen Anlat Karadeniz'deki Asiye rolüyle yıldızı parlayan Öykü Gürman da akıma katıldı. İşte detaylar ve bornozlu fotoğraf paylaşma akımına uyarak karelerini yayınlayan ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    TÜRKÇE ROCK MÜZİĞİN EFSANE ALBÜMLERİ PLAK FORMATINDA ÇIKTI

    Teoman’ın 2000 yılında yayınlanan albümü Onyedi ve Duman’ın 2002 çıkışlı albümü Belki Alışman Lazım plak formatında müzik marketlerdeki yerini aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    PAZAR ALIŞVERİŞİ

    Victoria's secret model Irina Shayk, bebeği Lea de Seine Cooper ile birlikte pazar alışverişi yaparken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    ERDAL VE GÜZİN ÖZYAĞCILAR AYNI SAHNEDE

    Erdal Özyağcılar ve Güzin Özyağcılar’ın başrollerde olduğu Kral oyunu, güce tapan, ölürken bile tahtından ayrılmayan bir kralın son çırpınışlarını sahneye taşıyor. Yaşlandıkça yalnızlaşan kralın ölüm karşısındaki çaresizliğini konu edinen oyunda iki usta oyuncuya; Barış Kiralıoglu, Merve Engin, Gözde Çetiner, Ferdi Alver ve Burak Tanay eşlik ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    5 ASIRLIK TARİHİ KÖPRÜ RESTORE EDİLDİ

    Osmanlı Padişahı Sultan 2. Bayezit tarafından Çorum'un Osmancık ilçesine yaptırılan Koyunbaba Köprüsü, 5 yıl süren restorasyon çalışmasının ardından orijinal haline döndürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    İZLEYİCİYLE BULUŞTU

    Kurtuluş Savaşı döneminde yaşayan ve İstiklal madalyası ile ödüllendirilen Türk pilot Vecihi Hürkuş'u konu alan, yönetmenliğini Yasin Çetin'in üstlendiği Ben Vecihi Hürkuş tiyatro oyunu, gala gösteriminde izleyiciyle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    "CAZDA RUHUNA VE KULAĞINA GÜVENMELİSİN"

    İrem Gökbudak’ın hazırladığı NTV Radyo’daki Bizim Cazcılar programında bu hafta saksafon sanatçısı Anıl Şallıel vardı. Anıl Şallıel, kendisi gibi caz sanatçısı olan kardeşi Batu Şallıel’le çıkardıkları son albüm “Şallıel Bros Famire” ve öncesinde çıkardıkları “Önder Focan & Şallel Bros Funkbook” albümünü; müzikle ve enstrümanıyla tanışma hikayesini; müzik yolcuğunu Bizim Cazcılar’da anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    GÖBEKLİTEPE İÇİN NELER YAPILACAK?


    Doğuş Grubu'nun ''Doğuş'tan iyi bir gelecek'' vizyonu ile desteklediği Göbeklitepe için dün önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edildiğini açıkladı. Bu kararın Şanlıurfa'ya, Göbeklitepe'ye etkisi nasıl olacak? Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Göbeklitepe'de NTV ekibinden Ahmet Arpad'ın konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 28

    YENİ YILA KAHKAHAYLA BAŞLAMAK İÇİN TİYATRO ÖNERİSİ

    Shakespeare’in başyapıtı Hamlet'i şarkılarla, danslara, sürekli değişen bir dekorla ve kılıktan kılığa giren karakterlerle harmanlayıp tepetaklak bir yorumla sahneye koyan Bir Baba Hamlet, 2019’da da seyircileri dolu dolu gülmeye davet ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    HİNDİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY

    Hindi, yılbaşı sofralarının vazgeçilmez yemekleri arasında. Yeni yıla sayılı günler kala satışlar da arttı. Orta boy bir hindi 10-15 kişiyi doyuruyor. Fiyatı ise 150 ila 200 lira arasında değişiyor. Peki hindinin lezzetli olması için pişirirken nasıl bir yol izlemek gerekiyor? İşte yeniyıl sofrasında hindi tercih edecekler için hindi yapmanın püf noktaları... (Haber: Pınar İlik Üçer Kamera: Oktay Taşkın, NTV Haber)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    "İHTİYACIM OLAN TEK ŞEY SENSİN"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un 26. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız