Magazin ve sanat turu (3 Aralık 2018)

3 Aralık 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 03.12.2018 - 17:20

  • 1

    'MELEKLER' YILIN ŞOVUNDA BULUŞTU

    'Yılın şovu' olarak lanse edilen Victoria's Secret 2018 defilesi, dün akşam ABC kanalında yayınlandı. Victoria's Secret 'melekleri' Victoria's Secret Fashion Show Seyretme Partisi'nde buluşarak defileyi hep birlikte seyretti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    "TOM CRUISE'UN SEVGİLİSİ OLABİLMEK İÇİN KIZLAR SEÇMELERE GİRİYORDU"

    ABD medyası, Scientology'nin 22 yıllık üyesi Valerie Haney'in anlattıklarını konuşuyor. Haney, Scientology tarikatı mensubu ünlü aktör Tom Cruise hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    BOŞANMANIN ARDINDAN ŞEYMA SUBAŞI'NIN MIAMI TATİLİ

    Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile olan evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Şeyma Subaşı kızı Melisa ve arkadaş grubuyla çıktığı Miami tatilinden karelerini sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    HOLLYWOOD YILDIZI TÜRKİYE'DE (ÖNCE NUSRET SONRA İSTİKLAL)

    Alacakaranlık filmleriyle kariyerinde zirve yapan dünyaca ünlü oyuncu Kristen Stewart İstanbul'a geldi. Ünlü oyuncu soluğu Nusret'te alırken ardından İstiklal Caddesi'nde turladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    2018'İN EN İYİ 50 ROMANI

    idefix, yayın dünyasından pek çok editör, eleştirmen ve yazarın oylaması sonucunda 2018'in en iyi 50 romanını belirledi. Listede, David Grossman'ın 2017'de Uluslararası Man Booker Ödülü'nü kazanan kitabı Bir At Bir Bara Girmiş zirvede yer alıyor. İşte 2018'in en iyi romanları... (Aynı puanı alan romanlar alfabetik olarak sıralanıyor.)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    TESCİLLİ GÜZELİN KAMP HAYATI (TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK)

    Miss Turkey 2018'de ikinci seçilen ve geçtiğimiz günlerde Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek için Tayland'a giden Tara De Vries kampa girdi. 19 yaşındaki Tara burada çekilen karelerini sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    PODYUMDA SÜPER MODEL RÜZGARI

    Gigi Hadid, Irina Shayk, Hailey Baldwin, Stella Maxwell, Emily Ratajkowski gibi dünyaca ünlü süper modeller, Versace 2019 Pre-Fall defilesi için podyuma çıktı. Ünlü modeller podyumdan rüzgar gibi geçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ŞEVKET ÇORUH'TAN HIRSIZLARA ÇAĞRI

    Şevket Çoruh, Baba Sahne'nin eşyalarını çalan hırsızlara, "Tiyatroda kullanacaksanız helal olsun. Satacaksanız onlar para etmez, lütfen geri getirin" diyerek seslendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ROLÜ REDDETTİĞİNE PİŞMAN OLDU

    Yüzüklerin Efendisi, Matrix, Forrest Gump, Baba, Gladyatör ve daha pek çok ünlü filmin başrolleri için önce başka oyunculara teklif gitti. Kimi senaryoyu anlamadı, kimi kendini role yakıştıramadı. Ama Tom Cruise, John Travolta, Sean Connery gibi ünlü oyuncuların reddettiği filmler, başarılarıyla sinema tarihine geçti. Rolü reddeden oyuncular ise büyük pişmanlıklar yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    BLACK MIRROR 5. SEZON YAYIN TARİHİ SIZDIRILDI

    Netflix’in ilk interaktif format uygulayan dizisi olmaya hazırlanan Black Mirror’ın 5. sezon tarihi Netflix tarafından Twitter’da yanlışlıkla açıklandı, daha sonra silindi.,

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    'YENİLENME VAKTİ' (HAFTANIN BURÇ YORUMLARI)

    Hoş geldin Aralık…Yılın son ayında bizi nispeten sakin bir gökyüzü bekliyor diyebiliriz. Geçtiğimiz ay yaşadığımız hızlı hayatın ardından, yaşananları sindirebileceğimiz bir ay bizi bekliyor. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ABD GİŞESİNE DAMGA VURDU

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Hollywood yıldızı Gal Gadot'ın seslendirme kadrosunda yer aldığı; başına iyi niyeti ve saflığı yüzünden türlü belalar açan Ralph karakterinin macerasını anlatan Ralph Breaks The Internet (Ralph ve Internet) iddialı filmleri geride bırakarak liderliğini sürdürdü. Film iki haftada 119.3 milyon dolarlık (Yaklaşık 620 milyon TL) hasılat elde etmeyi de başardı. İşte 30 Kasım-2 Aralık 2018 ABD Box Office rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    AYNI KADIN, İKİ FARKLI AÇI, İKİ FARKLI POZ

    İyi bir fotoğraf için poz verme yeteneği ve seçilen açı her şeyden önemli. Kadınların “öncesi-sonrası” fotoğrafları da bunu kanıtlıyor. İşte kadınların en güzel halleri ve seçtikleri açı ya da verdikleri pozla kolayca çirkinleşip tanınmaz hale geldikleri, "fotoğraf çekme tüyosu" niteliğinde fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    AVENGERS'IN LOKİ KARAKTERİNİN AKIBETİ BELLİ OLDU

    Avengers filmlerinin yönetmenleri Russo kardeşler, toplamda 3. kez öldü sanılan Loki'nin (Tom Hiddleston) bu kez gerçekten öldüğünü dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    JETLE UÇTU, GECENİN YILDIZI OLDU

    Eşi Kanye West’le birlikte jetle Versace defilesini izlemeye giden Kim Kardashian, gümüş rengi, parıltılı mini elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ARALIK AYINDA VİZYONA GİRECEK YERLİ FİLMLER

    Vizyona girdiği günden beri fırtınalar estiren Müslüm'ün 2018 yılında 5 milyon seyirciyi geçen ilk yapım olduğu kasım ayını geride bırakırken yılın son ayı olan aralıkta 13 yeni yerli film seyirciyle buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    BEYONCE RAP PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

    Beyonce bir kez daha sahne performansıyla sosyal medyayı ayağa kaldırmayı başardı. Ünlü şarkıcı Güney Afrika'da düzenlenen Global Citizen: Mandela 100 Festivali'nde eşi Jay-Z ile seslendirdiği rap parçayla hayranlarını büyülemeyi başardı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    CAPTAIN MARVEL'DAN YENİ AFİŞ

    Merakla beklenen Captain Marvel'ın afişi görücüye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    TRAVİS SCOTT BILLBOARD LİSTESİNİN ZİRVESİNDE

    ABD’li ünlü rap’çi Travis Scott, Astroworld albümüyle Billboard 200 listesinde bir numaraya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    SARAYIN GÖZDESİ'NE 10 ÖDÜL BİRDEN

    2018 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri, dün akşam Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yorgos Lanthimos'un yönetmenliğini üstlendiği Sarayın Gözdesi (The Favourite) filmi, "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülleri dahil toplam 10 ödülle gecenin kazananı oldu

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    DON KİŞOT’UM BEN İLK KEZ SAHNELENDİ (PRÖMİYERE ÜNLÜLER AKINI)

    Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı, Baba Sahne’nin büyük heyecanla beklenen yeni oyunu Don Kişot’um Ben'in prömiyeri gerçekleşti. Ödüllü yönetmen Emrah Eren’in kahkaha dolu yorumuyla sahneye taşınan oyunun prömiyerine Defne Samyeli-Cem Yılmaz çftinden Rıza Kocaoğlu'na, Çağlar Çorumlu'dan Özkan Uğur'a birçok ünlü isim de katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    USTA OYUNCU THE MANDALORIAN’IN KADROSUNDA

    Star Wars’un merakla beklenen The Mandalorian dizisinde oyuncu kadrosuna Nick Nolte katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    "GİŞE REKORU KIRACAĞIZ"

    'Kafalar Karışık' 7 Aralık'ta Türkiye'de gösterime girecek. Köln'deki galada oyuncular filmi ilk kez seyircilerle birlikte izlerken, filmin yapımcısı Burak Uçman'dan "Türkiye'de bir gişe rekoru var, o rekoru kıracağız" açıklaması geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    TÜRK DİZİLERİ ASYA'YA AÇILIYOR

    Diriliş Ertuğrul, Payitaht: Abdülhamid ve Çukur'un da aralarında olduğu diziler, Singapur'da düzenlenecek ATF Asya TV Forum ve İçerik Fuarı'nda sektör profesyonellerinin beğenisine sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    SERMİYAN MİDYAT'TAN TEK KİŞİLİK GÖSTERİ

    Ünlü komedyen Sermiyan Midyat, 13 Aralık akşamı tek kişilik stand–up gösterisi Sermiyan Midnight ile gülmeye davet ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    DÜNYA TURİZM VE KÜLTÜR KONFERANSI'NDA GÖBEKLİTEPE VURGUSU

    İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Sarayı 3. Dünya Turizm ve Kültür Konferansı'na ev sahipliği yaptı. 3 gün sürecek konferansta Doğuş Grubu'nun sponsoru olduğu Göbeklitepe'nin replika taşları da sergilendi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    SEZER İNANOĞLU'NDAN (SEZERCİK) 'SOYADI' ŞİKAYETİ

    Sezercik lakaplı oyuncu Sezer İnanoğlu, boşandığı eşi Zeynep Yılmaz'dan soyadını kullanmaya devam ettiği için şikayetçi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    MERVE'DEN KERİM İTİRAFI

    Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 44. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    BUSE TERİM BAHÇEKAPILI'NIN VALE İSYANI

    Etiler'de bir AVM'ye giden Buse Terim Bahçekapılı, valenin otomobilini geç getirmesi ve çocuklarının soğukta bekletilmesine isyan etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız