Magazin ve sanat turu (5 Şubat 2019)

5 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 05.02.2019 - 16:56 Son Güncelleme : 08.02.2019 - 16:43

  • 1

    OSCAR ADAYLARI GELENEKSEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU

    24 Şubat'ta yapılacak törenle 91. Oscar Ödülleri’nin sahiplerini bulmasına üç hafta kala, adaylarla geleneksel öğle yemeği buluşması gerçekleştirildi. Yönetmenler Spike Lee, Alfonso Cuarón ve Bradley Cooper, oyuncular Glenn Close, Lady Gaga, Amy Adams ve Richard E. Grant gibi pek çok ünlü ismin yanı sıra 2018’in ödül adayı filmlerinin çalışanları da yemekteydi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ORGANİZE İŞLER 2'DEN REKOR AÇILIŞ

    Yılmaz Erdoğan'ın 1400 salonda gösterime giren yeni filmi Organize İşler Sazan Sarmalı 923.663 seyirciyle açılışını gerçekleştirdi ve Box Office Türkiye'ye birinci sıradan giriş yaptı. Bu açılış tüm zamanların en iyi açılışlarında 9. sırada yer alırken, Erdoğan'ın filmleri arasında en iyi açılış performansı olarak da kayıtlara geçti. Bu rakam aynı zamanda tüm zamanların en iyi 9. açılışı oldu. İşte 1-3 Şubat 2019 gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    SOSYAL MEDYA HAMLESİ

    Geçtiğimiz yıl sonu evliliklerini noktalayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'dan karşılıklı sosyal medya hamlesi geldi. İkili Instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkarırken tüm fotoğrafları da sildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ÜNLÜLER GENÇLİK HALLERİYLE BULUŞTU


    Çocukluk ya da gençlik hainizle buluştuğunuzu hayal edebiliyor musunuz? Gençliğinize ne söylerdiniz? Hollandalı sanatçı Ard Gelinck, Photoshop’u bir zaman makinesi gibi kullanarak ünlü isimleri çocukluk ya da gençlik halleriyle yan yana getirdi. İşte Freddy Mercury, Tom Hanks, Madonna, Adele, Jennifer Aniston gibi ünlülerin gençlikleriyle buluşması…

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    DUA LIPA'NIN SEYAHAT STİLİ (ŞAPKASI 420 STERLİN)

    Dünyaca ünlü Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, ABD'de objektiflere takıldı. Kombiniyle dikkat çeken Lipa'nın ünlü bir tasarımcıyla ait olan şapkasının 3 bin TL olduğu bildirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    FATMA GİRİK HASTANEYE KALDIRILDI

    Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde düştüğü belirtilen ünlü oyuncu Fatma Girik hastanede tedavi altına alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    MADONNA’YA EUROVISION İÇİN BİR MİLYON DOLARLIK TEKLİF

    Madonna’nın İsrail’in Tel Aviv şehrinde yapılacak 2019 Eurovision Şarkı Yarışması’nda sahne alması için bir iş insanı tarafından bir milyon dolar teklif edildiği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DA VİNCİ’NİN TABLOSUNDA KIYAMET TARİHİ ORTAYA ÇIKTI

    Leonardo da Vinci’nin “Son Akşam Yemeği” adlı başyapıtını inceleyen uzmanlar tablodaki şifreyi çözerek, kıyamet tarihinin yazdığını tespit etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    FENOMEN ÇİFT PAYLAŞIMLARINDA SERVET KAZANIYOR

    Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan, Avustralyalı hemşire Lauren Bullen ile Jack Morris, tatil ve fotoğraf çekimi için gittikleri Fiji'de tanıştı. İkili şimdi birlikte de paylaşımlar yaparak her yayınları için 50 bin TL kazanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ORGANİZE İŞLER'İN YAPIM ŞİRKETİNDEN 45 DAKİKA UYARISI

    Yılmaz Erdoğan'ın boykot kararının ardından seyirciyle buluşturduğu Organize İşler 2'nin ardından yapımcı şirket BKM'den açıklama geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    'BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ?'

    Harley Quinn rolüyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Margot Robbie, Birds of Prey filmi için karakterinin ilk fotoğrafını “Beni özlediniz mi?” notuyla paylaştı. Kısa bir süre sonra ilk tanıtımı yayınlanan filmin çekimlerinde görüntülenen Robbie'nin neşesi yerindeydi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ÖDÜL VE SEMBOL OYUNLARINI KAZANANLAR BELLİ OLDU

    Survivor 2019'un 4 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde sembol ve ödül oyunlarını kim kazandı? soruları yanıt buldu. Ödül oyununu Yunanistan takımı kazandı. Sembol oyunu ise Türkiye takımında erkeklerde Hakan kadınlarda Sema'nın oldu. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    'BENİMLE 3 GÜN BOYUNCA KONUŞMADI' (SPOILER)


    Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 14 Nisan’da başlayacak 8. sezonu için heyecan artıyor. Son olarak fantastik dizide Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington final sezonuyla ilgili spoiler verdi ve ekledi: Rose Leslie olacakları öğrendiğinde benimle 3 gün konuşmadı. İşte Game of Thrones finaliyle ilgili bilinenler... (SPOILER: Bir eserin henüz okunmamış veya izlenmemiş konusu ve detayları hakkında verilen bilgi)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 14

    'İSRAİL'İN YENİ SEKS SEMBOLÜ ÖZCAN DENİZ'


    İsrail'in Haaretz gazetesi, "Türkler geri döndü ve tüm İsrail'i kendilerine müptela ettiler" başlıklı bir yazıyla tüm ülkenin İstanbullu Gelin dizisine bağımlı hale geldiğine ve kadınların Özcan Deniz için deli olduğuna dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    "ROCK DA RAP DE DERDİ OLAN AHLAKLI SOKAK ÇOCUKLARININ MÜZİKLERİ"

    Oyuncu ve müzisyen Erdem Yener 2008’de çıkardığı Kirli albümünde bulunan şarkısı Belki’yi, şarkının 10. Yılına özel düzenleme, yorum ve Ferman Akgül düeti ile “Belki10” olarak müzikseverlerle buluşturdu. Erdem Yener NTV Radyo’daki Kültür Sanat Köşesi’nde İrem Gökbudak’ın sorularını yanıtladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    DÜZELTTİRDİĞİ DÖVME DE HATALI ÇIKTI

    Ariana Grande Japonca kurbanı oldu, yanlış dövme yaptırdı. Durumun anlaşılması üzerine dövmesini düzelttiren şarkıcı bu kez de imla hatasından kaçamadı. Onun gibi birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte Türk ve yabancı ünlülerin dövmeleri ve anlamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    KUZGUN'A ÖZEL İLLÜSTRASYON TANITIMI

    Ay Yapım’ın Star TV’de ekrana gelecek, merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'a özel hazırlanan, Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarının yer aldığı video büyük ilgi gördü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    SALMA HAYEK İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

    Beyaz saçlarıyla gurur duyduğunu söyleyen Salma Hayek, artık saçlarını boyamayı bıraktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    CAPTAIN MARVEL'DAN YENİ FRAGMAN

    Captain Marvel'in yeni fragmanı, Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da yayınlandı. 


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 20

    MİLYONLARCA KİŞİ NEHRE KOŞTU

    Hindistan'ın Ganj ve Yamuna Nehirlerinin kesiştiği noktada sayıları on milyonu bulan hacılar kutsal Kumbh Mela gününde yıkanmak için bölgeye akın etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    GLENN CLOSE ÖDÜL ALMAYA KÖPEĞİYLE GİTTİ

    2019 Santa Barbara Uluslararası Film Festivali kapsamında verilen Maltin Modern Büyük Ödülü'ne layık görülen oyuncu Glenn Close, ödül törenine köpeği Pip ile birlikte katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    TROYA DÜNYAYA AÇILIYOR

    Devlet Opera ve Balesinin 2018'deki en önemli prodüksiyonlarından olan "Troya", dünyaya açılarak Moskova'nın ünlü tiyatrosu Bolşoy'da, ardından da Berlin'de sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    BABALARININ SUPER BOWL PERFORMANSINI BÖYLE SEYRETTİLER

    Behati Prinsloo, eşi Adam Levine’in Super Bowl’daki devre arası performansını seyreden çocuklarını Instagram’da paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    İSTANBUL'UN SİMGELERİ MAVİ-TURUNCUYA BÜRÜNDÜ

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Galata Kulesi, 4 Şubat Dünya Kanser Günü'ne dikkati çekmek için mavi-turuncu renklerle ışıklandırıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 25

    THE WALKING DEAD’İN 10. SEZONU GELİYOR

    Zombiler arasında hayatta kalma mücadelesi veren bir grup insanın hikayesini temel alan The Walking Dead dizisi 10. sezon bölümleriyle ekrana dönüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    FRİGYA'NIN YENİ LEZZETİ: SİYEZ BUĞDAYLI KAZ YEMEĞİ

    Frig Vadisi'ne gelen turistler, bölgede 3 bin yıl önce de tüketildiği belirlenen siyez buğdayı ve kaz etinden yapılan yemeği tadabilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 27

    İKİZLERE TELEFON BAŞAKLARA KİTAP


    14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız hediye önerileri için sevgilinizin burcunu göz önüne alabilirsiniz. Peki hangi burç nasıl hediyelerden hoşlanır? Burçlara göre hediye önerileri neler? AstroLogos kurucusu Burcu İnci burçlara göre hediye önerilerini sizler için yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 28

    DESTEKLER YERLİ FİLM VE SEYİRCİ SAYISINI 20 KAT ARTIRDI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yerli filmlere sağladığı destekle üretim ve seyirci sayısı 16 yılda yaklaşık 20 kat arttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    TÜRK EKİBİ ANTARKTİKA’YA AYAK BASTI

    3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında yola çıkan Türk ekibi, uzun bir yolculuğun ardından beyaz kıtaya ayak bastı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    "GERİDE KİM KALMIŞ OLURSA OLSUN, ARKAMA BAKMAYACAĞIM"

    Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız