Magazin ve sanat turu (5 Şubat 2021)

5 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 05.02.2021 - 17:42

  • 1

    Göbeklitepe Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu

    Şanlıurfa'daki Haliliye Belediyesi, Göbeklitepe konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi. Aralarında Doğuş Yayın Grubu Özel Ödülü'ne layık görülen fotoğrafın da bulunduğu kazananlar, dijital sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. İşte Göbeklitepe Fotoğraf Yarışması'nın kazananları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Hüner Coşkuner kemik iliği kanseri nedeniyle hayatını kaybetti (Hüner Coşkuner'in hayatı ve hastalığı ile ilgili bilgiler)

    Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Hüner Coşkuner, genç yaşta hayatını kaybetti. Vefat haberi ardından pek çok meslektaşı ve sevenleri sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getiren mesajlar paylaştı. Coşkuner'in "Küpelerimle gömülmek isterim" vasiyeti gündüme geldi. Peki, Hüner Coşkuner kimdir, kaç yaşındaydı? İşte fotoğraflarla Hüner Coşkuner'in hayatı ve hastalığı ile bilgiler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Kobe Bryant’ın helikopter kazasının sebebi tespit edildi

    ABD'deki Ulusal Ulaşım Güvenlik Kurulu, NBA'in efsane oyuncusu Kobe Bryant ile 13 yaşındaki kızı Gianna'nın hayatını kaybetmesine yol açan helikopter kazasıyla ilgili bir yıldır süren incelemesini tamamladı. Kurul, kaza nedenini salı günü resmen açıklayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Can Yaman İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkisini fotoğrafla doğruladı

    Can Yaman, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta arasındaki aşk iddialarını doğruladı. Ünlü oyuncu, "tehlikeli çift" notuyla sevgilisiyle ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu. Can Yaman'ın attığı fotoğraf, iki saat içerisinde 500 binden fazla beğeni aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    2021 SAG Ödülleri için adaylar belli oldu

    SAG (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri için bu yılın adayları belirlendi. İşte sinema ve televizyon kategorisinde yılın en iyisi olmaya aday yapımlar ve oyuncular...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Teröristlerden temizlenen Munzur Dağları'nda moda çekimi


    Tunceli'de, bir dönem terör örgütlerinin yuvası haline gelen ve gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütlerinden temizlenen Munzur Dağları, profesyonel fotoğraf sanatçıları ve modacılar tarafından doğal stüdyo gibi kullanılmaya başlandı. Moda çekimi için Tunceli'ye gelen ve The Miss Globe güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Duygu Çakmak, "İnsanların bölgeye karşı ön yargıları var. Ön yargıları kırabilmek adına böyle bir işe girdik. Burada terör yok. Burada huzur, moda, barış ve sanat var. Bu çalışmadan sonra birçok insanın ön yargısının kırılacağını düşünüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7
    Eternals’ın yıldızı Salma Hayek: Gizlilik yemini ettim

    Eternals'ın yıldızı Salma Hayek, Marvel ile sözleşmeyi imzalayana kadar senaryoyu okumasına izin verilmediğini itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Donald Trump 'Kimin umurunda' diyerek oyuncular Birliği’nden ayrıldı


    Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında açılan disiplin soruşturmasının ardından Screen Actors Guild’den (Oyuncular Birliği) ayrıldığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9

    Roma İmparatoru Ceaser ve Brutus'un sikkeleri Aizanoi Antik Kenti'nden çıktı

    UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne 2012'de dahil olan, aynı zamanda en iyi korunmuş Zeus Tapınağı'na da ev sahipliği yapan Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'nde yürütülen kazılarda bir testide, Roma dönemine ait 651 adet gümüş sikke bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Eski CEO Steve Easterbrook'a 40 milyonluk yasak aşk cezası


    Fast food devi McDonald's'ın, çalışanlarıyla aşk yaşayınca kovulan eski CEO'su Steve Easterbrook'u 40 milyon dolar ceza bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Sefirin Kızı 39. yeni bölüm fotoğrafları

    Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı, 8 Şubat Pazartesi günü 39. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde Sancar, Nare adını ilk kez duyan Mavi’nin farklı bir yüzüyle tanışıyor. İşte Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fotoğrafları ve konusu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Cara Delevingne’nin teyzesi Doris'in tablosu satışta


    İngiliz manken Cara Delevingne’nin, Doris hem Başbakan Churchill hem de oğluyla ilişki yaşayan büyük teyzesi Doris'in resmedildiği tablo, açık artırmayla satılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Bu kez açtığı davalarla gündemde olan karikatürist Erdil Yaşaroğlu hedefte


    Karikatürlerini telifsiz olarak web sitelerinde paylaşan isimlere açtığı davalarla bir süredir gündemde olan Erdil Yaşaroğlu hakkında Amerikalı meslektaşı Dan Piraro'dan çarpıcı bir iddia geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14
    Askeri unvanlarını korumak isteyen Prens Harry'e tepki: Ya varsınız ya da yoksunuz

    İngiltere Kraliyet Ailesi’nde şimdi de Prens Harry’nin askeri unvanları tartışma konusu oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Ocak 2021'de en çok dinlenen şarkıcılar

    Dijital müzik platformu fizy’de Ocak ayı şampiyonları açıklandı. Listede Müslüm Gürses, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş,Mustafa Ceceli, Gazapizm, Bilal Sonses gibi isimler de öne çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Gigi Hadid kızının evde doğum ayrıntılarını anlattı

    Şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini eylül ayında dünyaya getiren Gigi Hadid, evinin yatak odasında yaptığı suda doğumu anlattı. Zayn Malik ve kız kardeşi Bella Hadid'in doğum esnasında yanında olduğunu söyleyen ünlü model, "Benimle gurur duydular ama belirli noktalarda her ikisini de dehşet içinde gördüm" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Ahu Tuğbay tekneden inerken dengesini kaybederek düştü


    Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Tuğbay, önceki gün talihsiz bir kaza yaşadı. Tuğbay, deniz yoluyla Bebek'e yanaşan teknesinden inmek isterken dengesini kaybederek düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    George R.R. Martin, internetteki pislikler yüzünden Kış Rüzgarları için tarih vermeyeceğim


    Game of Thrones (GOT) evreninin yaratıcısı George R.R. Martin, yeni kitabı Kış Rüzgarları (The Winds of Winter) için tarih vermeme nedenini açıkladı: Bunu her yaptığımda internetteki pislikler tahmini bir söz olarak kabul ediyor ve tarihi geçirdiğimde beni çarmıha germeyi dört gözle bekliyor. Söyleyeceğim tek şey umutlu olduğum.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19

    Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı kadrosunda


    Star’ın ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı’nın oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Ferit Aktuğ, diziye 39. Bölümden itibaren dahil olarak seyirciyi yeni bir serüvenin içine sokacak. Çekimler için Bodrum’a giden ve kamera karşısına geçen Ferit Aktuğ’un setten ilk fotoğrafları ise setten paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20
    Salma Hayek: Bikinili fotoğraf paylaşmaktan utanmıyorum

    Bir yandan Bliss filmi için hazırlanan diğer yandan gögüsleri konuşmaya başlayan bir kadının hikayesini ekrana taşıyacak komedi dizisinin yapımcılığını üstlenen Salma Hayek, Instagram hesabından bikini paylaşımlar yapma devam edeceğini söyledi. 54 yaşındaki oyuncu, spor salonunda çok çalışarak eriştiği fit vücudunu paylaşmak istediğini ve bundan utanmadığını, aksine özgürleştiri bulduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Melek Baykal'a mesajlı taciz

    Ünlü oyuncu Melek Baykal, telefonuna mesajlar atarak kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle Elif C’den şikayetçi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Sertab Erener pandemiyi tarihi mekanlarda değerlendiriyor


    12 ay kazı çalışmalarının devam ettiği Stratonikeia antik kenti ünlü sanatçı Sertab Erener’i ağırladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, 7 Şubat Pazar günü 24. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde Çınar, ajanstaki muhbirin peşine düşerken, Feris, yeni öğrendiği sürpriz gerçekle baş etmeye çalışır. İşte Menajerimi Ara yeni bölüm fotoğrafları ve konusu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Sanata Bi Yer’de 365 Gün

    Sanatı hayatlarının parçası edinmiş öğrencilerin dijital sanat platformu Sanata Bi Yer her gün bir öğrenciye yer veriyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Kahvesi tescillenen menengiçin faydaları saymakla bitmiyor


    Gastronomi alanında UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'nda yer alan Gaziantep'te, yemekleri kadar ünlü menengiç kahvesi tescillendi. Lezzetinin yanı sıra öksürük, kalp damar hastalıkları, böbrek rahatsızlıkları gibi sağlık sorunlarını iyi gelen tescilli lezzet, ayrıca bağışlılık sistemini de güçlendiriyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 26

    Köyünde kendi müzesini kurdu


    Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Kızılcaören köyünde kendi müzesini oluşturan yaşlı adam nostalji yaşayarak günlerini geçiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    7 yaşında pullarla başlayan koleksiyon merakı 64 yıldır sürüyor

    Ankara'da oturan Vedat Duman'ın 7 yaşında adliye önündeki evrak çöplüğünden topladığı pullarla yapmaya başladığı koleksiyonları arasında, kağıt, para ve eski ankesörlü telefon kartları da yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Şehir devletlerinin temelinin atıldığı Arslantepe Höyüğü'nün kalıcı listeye alınması bekleniyor

    UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi'nde yer alan ve 7 bin yıllık geçmişiyle aristokrasinin doğduğu, ilk devlet şeklinin ortaya çıktığı merkez olan Malatya'daki Arslantepe Höyüğü, kalıcı listeye alınacağı günü bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (4 Şubat son bölüm ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor 2021'in izleyici karşısına çıkan son bölümünde ödül ve Anlat Bakalım mücadelesi yaşandı. Ödül oyununu kazanan takım ünlüler olurken, yarışmacılar pizza yeme hakkı kazandı. Anlat Bakalım oyununu da bu hafta ünlülerin kazanması ile gönüllüler adaya eli boş döndü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Günlük burç yorumları - 5 Şubat 2021

    Çelişkiler günü


    Bugün Ay ve Merkür arasında bazı sevimsiz gelişmeler olabilir. O nedenle kendimizi aklımızla, duygularımız arasına sıkışmış hissedebiliriz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.