Magazin ve sanat turu (6 Ekim 2020)   

6 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 06.10.2020 - 17:44

  • 1

    En çok kazanan kadın oyuncular açıklandı (Forbes 2020)

    Forbes, 2020'nin en çok kazanan 10 kadın oyuncusunu açıkladı. Daha önce erkek oyuncular listesinde zirvede yer alan Dwayne Johnson'ın bu yılın en fazla kazanan kadın oyuncusundan iki kat fazla kazandığı dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti

    Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral (53) kalp krizi sonucu Muğla'da hayatını kaybetti. İki çocukları olan Özgü Namal ve Serdar Oral Muğla Köyceğiz'de köy evinde yaşıyorlardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Millie Bobby Brown'dan Game of Thrones itirafı

    Hollywood’un geleceği en parlak yıldızları arasında gösterilen, Millie Bobby Brown (16) Game of Thrones (Taht Oyunları) seçmelerinde reddedildiğini ve bu yüzden oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Guinness'e adını yazdıracak

    ABD’li genç Maci Currin, sol bacağı 135 ve sağ bacağı 134 santimetre olmak üzere dünyanın en uzun bacaklarına sahip kişi olarak, Guinness Dünya Rekor kitabına adını yazdıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Bir zamanlar Lost dizisiyle ünlenen Josh Holloway'in 51 yaş göbeği

    Bir döneme damgasını vuran Lost dizisinin başrol oyuncularından Josh Holloway, eşi Yessica Kumala ile sahilde görüntülendi. Dizide fit vücuduyla hatırlanan 51 yaşındaki oyuncunun aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    İbo Show'un ilk bölüm konukları belli oldu: Deniz Seki ve Kutsi

    Star, yeni sezonda milyonların özlediği İbo Show’u, 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana getiriyor. Talihsiz olayın yaşandığı o gece, İbo Show’un konukları olan Kutsi ve Deniz Seki, yıllar sonra yeniden ‘Nerede kalmıştık?’ diyerek ilk bölümün açılışını yapıyor. Daha önce hiç konuşulmayanların konuşulacağı bu programda, hasret kaldığınız o ses, yıllar sonra yeniden daha gür çıkacak!

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Fatih Sultan Mehmet'in tablosu ziyarete açıldı

    Fatih Sultan Mehmet'in tablosu, İstanbul'un kurtuluşunun 97. yıl dönümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) halkın ziyaretine açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    House of the Dragon’un ilk oyuncusu belli oldu: Paddy Considine

    Game of Thrones’un öncesini konu alacak House of the Dragon dizisinde Kral Viserys Targaryen’ı Paddy Considine canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Angelina Jolie ve Brad Pitt'in velayet davası başladı

    2016'da başlayan boşanma davaları geçen yıl sonuçlanmış olsa da velayet konusunda hala anlaşamayan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisi yeniden mahkemede. Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Jolie ve Pitt, altı çocuğunun velayeti için kozlarını mahkemede paylaşıyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Amin Maalouf NTV'ye konuştu: Dünya sinir krizi geçiriyor

    Kitapları 40’tan fazla dile çevrilen Lübnan asıllı Fransız ünlü yazar ve düşünür Amin Maalouf, İtalya'da ödüle layık görüldü. Burada NTV’ye özel demeç veren Maaolouf, dedesinin bir Atatürk hayranı olduğunu ve hatta bu hayranlığı nedeniyle, erkek beklentisi olduğu için çok önceden belirlediği Kemal ismini kızına vermiş olmasını keyifle anlattı. 

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 11

    Prens Harry ile Prens William krizinin arkasındaki isim dayı Charles Spencer

    Prens Harry ile Prens William arasındaki krizin arkasında dayı Charles Spencer’ın olduğu iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Koku filminin yönetmeni Çetin: Çekimlerinin yapıldığı yere bir tır dolusu nergis getirdik

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gösterimi gerçekleştirilen Koku filminin yönetmen Yasin Çetin "Film çekimlerinin yapıldığı yere bir tır dolusu nergis getirdik. Yani filmin her aşaması çok zorlu ve yorucu oldu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Nicole Kidman'dan yıllar sonra Tom Cruise yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı

    Genelde, 11 yıl evli kaldığı Tom Cruise ile ilişkisine dair konuşmaktan kaçınan Nicole Kidman, bu defa eski defterleri açtı. Evliyken birlikte film çekmeleri ile ilgili konuşan Kidman, "Mutlu bir evliliğimiz vardı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Daniel Craig'den yeni James Bond'a tavsiye

    James Bond karakterini beşinci ve son kez No Time to Die filminde canlandıran Daniel Craig, katıldığı TV progamında yeni gelecek James Bond oyuncusuna dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Ghislaine Maxwell’in cinsel saldırıda bulunduğu kadın konuştu: O bir canavar

    ABD’de cinsel suçlardan dolayı kaldığı hapishanede intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı ve seks ticareti yapmaktan tutuklanan Ghislaine Maxwell'in hayatını kararttığı bir kişi daha konuştu. Maxwell’in kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden kadın, “Hayatımı kararttı. O bir canavar” dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Küçük piyanist Hamit Erdem Özpolat külliyede resital vereceği günü bekliyor

    Gaziantep'te düzenlenen Teknofest etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a piyona dinletisi yapan ve külliyeye davet edilen 8 yaşındaki Hamit Erdem Özpolat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a piyano resitali yapacağı günü bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Altın Portakal'ın en sevimli akreditesi kedi Toros

    Elazığ’daki 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan bir binadan yaralı kurtulan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla bölgede arama kurtarma faaliyeti yapan itfaiye ekipleri tarafından sahiplenilen kedi Toros, Altın Portakal'a akredite oldu, festival ekibine katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Dune ve The Batman filmleri bir kez daha ertelendi

    Merakla beklenen ve corona virüs nedeniyle üst üste ertelemeler gelen Dune, The Batman, The Matrix 4, Shazam! ve The Flash filmlerinin yeni tarihleri açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    8. Engelsiz Filmler Festivali'ne geri sayım

    Covid-19 salgını nedeniyle 12-18 Ekim tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleşecek Engelsiz Filmler Festivali, sekizinci yılında Türkiye’deki tüm sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Prada ve Sotheby's, Unesco yararına güçlerini birleştiriyor

    Prada, Sonbahar/Kış 2020 Kadın ve Erkek Koleksiyonu kampanyası Tools of Memory için işbirliğiyle UNESCO yararına bir açık arttırma gerçekleştiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    ABD’nin salgın yönetimini eleştiren Totally Under Control belgeselinin fragmanı yayınlandı

    Oscar ödüllü yönetmen Alex Gibney’nin ABD’nin salgın yönetimini mercek altına alan Totally Under Control belgeselinden fragman yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Eşinin yazışmalarını illegal yollardan ele geçirdiği iddiasıyla Necati Şaşmaz’a 12 yıla kadar hapis istemi

    Eşi Nagehan Şaşmaz'ın ses kayıtlarını ve Whatsapp yazışmalarını illegal yollardan ele geçirip boşanma davasında delil olarak sunmakla suçlanan Necati Şaşmaz'ın 12 yıla kadar hapsi isteniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sivas'ta bulunan Taş Devri'nin rezidansı keşfedilmeyi bekliyor

    Sivas’ın Yıldız Beldesi’nde bulunan, taş devrinin rezidansı olarak tanımlanan 3 katlı ‘Alaşehir Tepe Yerleşmesi’ keşfedilmeyi bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Patara Antik Kenti'nde ziyaretçi rekoru

    Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Likya Birliği'nin başkenti Patara Antik Kenti'nde bu yılın 9 ayında tarihi ziyaretçi sayısı ve gelir rekoruna imza atıldı. Geçen yıl toplamda 176 bin 143 kişinin ziyaret ettiği Patara'yı, bu yılın 9 aylık döneminde 219 bin 107 kişi ziyaret etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    BTS, Siyahilerin Hayatı Önemlidir'e neden 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı

    ABD'de George Floyd cinayeti sonrası yeniden alevlenen ırkçılık karşıtı Siyahilerin Hayatı Önemlidir (Black Lives Matter) hareketine 1 milyon dolar bağışta bulunan ve hayranlarını da harekete geçiren K-pop grubu BTS duruma açılık getirdi: Biz de önyargıya maruz kaldık ve buna tolerans gösterilmemesi gerektiğini fazlasıyla hissetik.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Edirne'de tarihi İtalyan Kilisesi Balkan Müzik Festivali'ne ev sahipliği yapacak

    Trakya Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (TRAKSEV) tarafından, 2. Uluslararası Balkan Müzik Festivali 9-12 Ekim tarihlerinde Edirne'de düzenlenecek. Festival, tarihi İtalyan Kilisesi'nde gerçekleşecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    NBA oyuncusu Furkan Korkmaz Aizanoi Antik Kenti'nde

    NBA yıldızı Furkan Korkmaz, Aizanoi Antik Kenti'ni ziyaret etti. 23 yaşındaki basketbolcu tatil fotoğraflarını Haydi hep birlikte keşfedelim başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Aziz Nikolaos Anıt Müzesi'nde kazılar sona erdi

    Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan ve Ortodokslarca kutsal sayılan 'Noel Baba' adıyla tanınan Aziz Nikolaos Anıt Müzesi'ndeki, 2020 yılı yaz dönemi kazıları sona erdi. Kazı Başkanı Prof. Dr. Sema Doğan, "2019 yılında tamamlanan proje kapsamında aynı zamanda kilise yapısının güneyindeki demir ve plastik çatının tamamen kaldırılması ve yerine güney bölümünü örten alçak seviyede kiremit bir çatı planlandı. Projenin 2020 yılında uygulanması planlanmıştı. Ancak pandemi nedeniyle ertelendi. Dileğimiz bu sürecin bir an önce sona ermesi ve projenin kısa sürede uygulanması" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Mehmet Günsür, İtalyan dizisinin kadrosuna katıldı

    Mehmet Günsür, İtalya'da yayınlanan La Compagnia del Cigno adlı gençlik dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu, maestro Teoman Kaya rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Notre Dame Katedrali restorasyonunda bağışlar kötüye mi kullanılıyor?

    Fransa’nın başkenti Paris’in simge yapılarından olan ve 15 Nisan 2019'da çıkan yangında hasar gören Notre Dame Katedrali'nin restorasyon çalışmalarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Mahkeme, fonların kullanımı konusunda şeffaflık tavsiyesinde bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Sefirin Kızı 23. yeni bölüm fragmanı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Sefirin Kızı dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 32

    İyi ki doğdun Yaşar Kemal! 

    Türk Edebiyat'ının usta isimlerinden Yaşar Kemal, solunum güçlüğü ve kalp ritm bozukluğu sebebiyle 2015'in Ocak ayında hastaneye kaldırılmış ve 28 Şubat günü hayatını kaybetmişti. İşte bugün yaşasaydı 97. yaşını kutlayacak olan usta yazarın hayatı, ödülleri ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Dirlik Düzenlik ve Koku filmlerinin gösterimi yapıldı

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, yarışma filmlerinden Dirlik Düzenlik ve Koku seyirciyle buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Covid-19 testi pozitif çıkan Trey Songz: Başkan gibi olmayın

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak, Amerikalı şarkıcı Trey Songz, test sonucunun pozitif çıktığını açıklayarak, virüsü hafife alan Başkan Trump'a gönderme yaptı ve hayranlarına "Başkan gibi olmayın" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Monster Hunter'dan ilk tanıtım

    Monster Hunter oyun serisinden sinemaya uyarlanan, 2020'nin en çok beklenen filmlerinden biri olmasına rağmen corona virüs nedeniyle 2021'e ertelenen; başrollerinde Milla Jovovich ve Tony Jaa'nın oynadığı Monster Hunter'dan ilk tanıtım yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız