Magazin ve sanat turu (6 Ocak 2021) 

6 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 06.01.2021 - 17:23

  • 1

    Kim Kardashian servetine 200 milyon dolar daha ekledi

    Eşi Kanye West ile boşanma haberleriyle gündemde olan Kim Kardashian, iş hayatında mutluluğu yakaladı. Sahibi olduğu kozmetik markasının bir kısmının satış anlaşmasını tamamlayan Kardashian, servetini 200 milyon dolar daha büyüttü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Cristiano Ronaldo'ya tecavüz suçlamasında arabulucu formülü


    Eski model Kathryn Mayorga'nın, Cristiano Ronaldo'ya açtığı tecavüz davasında yeni bir gelişme yaşandı. Avukatlar, Portekizli yıldızın karşı kanıt sunması gerekmeyeceğini kabul etti. Yani taraflar arasında sorun mahkemede değil arabulucu tarafından çözülecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Alişan canlı yayında aşı oldu: Örnek olmak istedim

    Corona virüs aşısı için gönüllü olarak canlı yayında aşı olan Alişan, "Örnek olmak istedim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Oyuncu Jessie Cave'in bebeği corona virüse yakalandı


    Harry Potter serisinde canlandırdığı Lavender Brown karakteri ile tanınan oyuncu Jessie Cave, üç ay önce dünyaya gelen bebeğinin corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Cave, "Onun travmatik doğumundan sonra bu kadar kısa sürede tekrar hastaneye dönmek istemezdim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Dua Lipa ile Anwar Hadid tatilde

    Son dönemde müzik listelerinde zirvede yer alan Dua Lipa ile Anwar Hadid çifti Meksika'da tatile çıktı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Akrep 5. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 7

    Seren Serengil: Kilo vermemi durduramıyoruz

    Ameliyatlar sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen Seren Serengil, "Kilo vermemi durduramıyoruz" dedi. Serengil zayıflama merakı konusunda ise kadınları uyararak, "Buradan hanımlara söyleyeceğim şey; her kadına Allah güzellikler vermiştir. Kaşını vermiştir, gözünü vermiştir, bir şeyini vermiştir. Biz çok fazla bunun organiğiyle oynadığımız zaman mutlaka bir problem yapıyoruz. Kalbimiz güzel olduktan sonra biz her halimizle güzeliz. Bu konuda hiç örnek olmak istemiyorum. Çok yanlış bir karar verdim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Çağla Şıkel’i ölümle tehdit eden kişi yakalandı

    Çağla Şıkel’i ölümle tehdit eden kişinin, cezaevinden izinli olarak çıkan R.S. olduğu belirlendi. R.S savunmasında “Özel hayatını çok ifşa ediyordu. Amacım onu uyarmaktı” dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    FIFA Başkanı Infantino ile Nusret buluştu: O bir efsane

    Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe son olarak FIFA Başkanı Infantino'yu ağırladı. Infantino, Nusret için "O bir efsane" dedi. İşte Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Beyin kanaması geçiren Dr. Dre: Sağlık ekibim çok iyi bir iş çıkarıyor


    Beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan rapçi Dr. Dre sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada "Yakında hastaneden çıkacağım” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Hilary Duff: Çok fazla test yaptırdığım için gözüm enfeksiyon kaptı

    Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Hilary Duff yaptığı açıklamada, "Çok fazla corona virüs testi yaptırdığım için gözüm enfeksiyon kaptı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Kelimenin tam anlamıyla diyet karşıtı model: Irina Shayk

    Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, 2004 yılında başladığı kariyerinde modanın zirvesine kadar çıkmayı başardı. Yıllardır fit görünümüyle gündemde olan Shayk, kelimenin tam anlamıyla diyete karşı düşmanlık besliyor, sırrını düzenli spor ve doğru beslenme olarak açıklıyor. 6 yaşında piyano çalmaya başlayan Rus model, Playboy karşıtlığıyla biliniyor. İşte bugün 35. yaşını kutlayan Irina Shayk'ın kariyer yolculuğu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken Sihirli Annem'de

    Geçen yıl Survivor'da yarışan Nisa Bölükbaşı ve 2017 şampiyonu Ogeday Girişken Sihirli Annem dizisiyle hayranlarıyla buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Belçika'da açılacak restoran müşterinin ne yiyeceğine karar verecek


    Belçika'da bu ay sonu açılacak bir restoranın çalışanları; yaşı, boyu, kilosu, cinsiyeti ve günlük haraketliliğine bakarak müşterilerinin ne yemesi gerektiğine karar verecek. Restoranın işletmecileri, amaçlarının, insanları sağlıklı bir tabağın ne olduğu konusunda bilinçli hale getirmek olduğunu söylüyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Buckingham Sarayı’nda hırsızlık yapan personele hapis cezası


    Buckingham Sarayı’nda hırsızlık yaptığını itiraf eden mutfak personeli Adamo Canto'nun cezası belli oldu. 8 ay hapis cezasına çarptırılan Canto, cezaevine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Kibyra Antik Kenti'nde Asklepios heykelciği ve Serapis büstü bulundu

    Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında Tanrı Asklepios'un (sağlık tanrısı) heykelciği ve Tanrı Serapis'in (Mısır kökenli tanrı) büstü bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    6 Ocak 2021 günlük burç yorumları


    Çapkın kız Venüs, yakışıklı Mars’ı aleni öpüyor. Hayatla nasıl mücadele verdiğimizi anlatan savaşçı Mars ve güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs flört halindeler. Aman, ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki bize bir faydaları dokunsun.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Aşkları tarihe geçen çifti corona virüs ayırdı


    İngiltere’de evlenen ilk down sendromlu çift olan Tommy ve Maryanne Pilling’i 25 yıl sonra corona virüs ayırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Tarihi camideki restorasyonda Osmanlı motifleri ortaya çıktı

    Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında inşa edilen Yusuf Ziya Paşa Cami ve Külliyesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları sırasında Osmanlı kültürünü yansıtan ve yıllar önce sıvayla kapatıldığı anlaşılan duvar motifleri ve kalem işi bezemeler gün yüzüne çıkarıldı. Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, caminin 2017 yılında Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmasına tabi tutulduğunu belirterek, "Sıva altlarından çıkan motiflerde lale süslemeleri, hat yazıları ve Yusuf Ziya Paşa tarafından yazılan hat yazısı ve şiiri bulundu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Türk Beşleri'nin profesör sanatçısı: Ahmet Adnan Saygun


    Besteci, müzik eğitimcisi, etnomüzikolog Ahmet Adnan Saygun, vefatının 30. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Beyaz Saray'da tuvalet yenilemeye 1,2 milyon dolar

    Beyaz Saray, yeni sakinleri için hazırlanırken hiçbir masraftan kaçınılmıyor. Yeni ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden için Beyaz Saray'da tuvalet yenilemeye 1,2 milyon dolar ayrıldığı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Kim Kardashian ve Kanye West’in evliliği fiilen bitti

    Evliliklerinde çalkantılı döneme gören Kim Kardashian ve Kanye West cephesinden son gelen haberler, evliliklerinin fiilen bittiği yönünde. Kardashian'ın mahkemeye boşanma başvurusu yaptığı, kendine Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttuğu öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu 'en iyi kitap' ödülünü kazandı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından verilen 2020 yılındaki 'Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları' ödüllüne layık görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Caillou ekranlara veda etti

    Yaklaşık 25 yıllık çizgi seri Caillou ekranlara veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    2021 Oscar Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu tahminleri

    Sinema ve eğlence dergisi Variety, 25 Nisan'da yapılacak 93. Oscar Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu seçilebilecek isimleri tahmin etti. İşte 2021 Oscar'ının En İyi Kadın Oyuncu tahminleri ve aktrislerin Oscar geçmişleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Anne Hathaway'in karantinada soygun filmi Locked Down'dan ilk fragman

    Salgın döneminde çekilen ve salgında bir soygun hikayesini anlatan romantik komedi LOcked Down'dan fragman yayınlandı. 14 Ocak'ta HBO Max'te yayınlanacak filmin başrollerini Anne Hathaway ve Chiwetel Ejiofor paylaşıyor. Doug Liman’ın karantinada çektiği Locked Down, corona virüs karantinasından hemen önce ayrılmayı planlayan Londralı bir çift olan Linda (Hathaway) ve Paxton'ın (Ejiofor) gerilimli hikayesine odaklanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 27

    Fransa’da arkeolojik kazıdan 41 bin yıllık Neandertal kalıntısı çıktı

    Fransız ve İspanyol arkeologlar tarafından yapılan araştırma, 41 bin yıl önce, iki yaşındaki Neandertal çocuğun modern insanlar gibi ölülerini gömdüğünü ortaya çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Belçika'da belediye başkanı canlı yayında iç çamaşırıyla yakalandı

    Belçika’nın Antwerp kenti Belediye Başkanı Bart de Wever, Radio 2 adlı kuruluşa verdiği görüntülü röportaj sırasında iç çamaşırıyla yakalandı. O anlar, sosyal medyada ilgi gördü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Meksika Güzellik Kraliçesi Ximena Hita evinde ölü bulundu

    Meksika'da Miss Aguascalientes seçilerek 2021 Miss Mexico yarışmacıları arasına katılan 21 yaşındaki Ximena Hita'nın evinde ölü bulunduğunu öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    2020 yılında 600 bine yakın korsan materyal ele geçirildi

    Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde 2020 yılında yürütülen denetim faaliyetlerinde toplam 581 bin 773 korsan materyal ele geçirildi. Operasyonlarda bandrolsüz, sahte bandrollü veya usulsüz bandrollü kitaplar ile bilgisayar programı, film ve müzik eserlerine el konuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Anne karnında müzikle tanışan Irmak Or kemanıyla başarıdan başarıya koşuyor

    Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Lise 2'nci sınıf keman öğrencisi Irmak Or (16), anne karnında müzikle tanıştı. Babasının çaldığı kemana anne karnında tepkiler veren Irmak, şimdilerde uluslararası yarışmalarda önemli dereceler elde ederek Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Yunanistan'da düzenlenen The Muse International Music Competition'da 3'üncü, Viyana'da düzenlenen Imca Musıc Competition'da 2'nci, 2020'de İspanya Music and Awards'ta kendi yaş kategorisinde 2'nci olan Irmak Or, dünyaca ünlü virtüöz olmak istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Dexter'ın yeni sezonunda neler olacak?

    2013'teki final bölümünün ardından geri dönmeye hazırlanan Amerikan dizisi Dexter'ın başrol oyuncusu Michael C. Hall, Dexter'ın yeni sezonunda tatminsiz finali telafi etmeyi umuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Pandemide sanal müzeler büyük ilgi gördü

    Covid-19 salgınında sanal müzeler vatandaşların uğrak noktası oldu. Bu dönemde 11 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan sanal müzeler arasında, Göbeklitepe, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Efes Ören Yeri, Troya Müzesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi en fazla ziyaretçi ağırlayan yerler oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Neil Young, şarkılarının haklarını 150 milyon dolara sattı

    Neil Young, 1180 bestesinin telif haklarını 150 milyon dolara şarkı yönetim şirketine sattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız