Magazin ve sanat turu (8 Aralık 2020) 

8 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...   

Haberler 08.12.2020 - 17:29

  • 1

    Yüzüklerin Efendisi'nin Aragorn’u Viggo Mortensen: Game of Thrones'u değil bizi örnek alsınlar

    Yüzüklerin Efendisi'nin Aragorn’u Viggo Mortensen, filmin yeni dizi uyarlaması hakkında konuştu. Mortensen yeni uyarlamayı Game of Thrones dizisiyle kıyaslayarak, "İyi bir örneğe sahipler" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Yılın Fotoğrafları oylaması başladı

    Haber, yaşam ve spor kategorilerinde Anadolu Ajansı'nın fotoğrafladığı karelerden oluşan seçki Yılın Fotoğrafları oylamasına sunuldu. İşte online olarak oy verilebilen aday fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Sayna Soleimanpour'dan sokak kısıtlamasında fotoğraf çekimi

    Sayna Soleimanpour, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında ilginç bir fotoğraf projesi gerçekleştirdi. Yatak odasını sokağa taşıyarak fotoğraf çekimi yapan Soleimanpour, sokağa çıkma kısıtlaması ile boşalan sokakların kadınlar için güvenli bir alan haline geldiğini, 'yasaklar sayesinde sokakların anlam değiştirerek evde gibi özgür hissettirdiği' çelişkisine vurgu yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Survivor 2021: Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya Dominik'e mi gidiyor?

    Survivor 2021 için geri sayım başlarken Cemal Hünal ve Öykü Çelik gibi isimlerin ardından Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteriyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya'nın da yarışma için Dominik'e gideceği iddia edildi. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    2020'de en iyi çıkış yapan 10 oyuncu

    Film, dizi ve oyuncular hakkında geniş çaplı bilgileri barındıran internet veri tabanı IMDb, datalarına dayanarak 2020'de en iyi çıkışı yapan 10 oyuncuyu açıkladı. Bu isimler kariyerlerinde ilk kez seyirci oyları sayesinde IMDb'nin top 100 listesinde yer alırken, yıl boyunca istikrarlı bir şekilde Starmetre listesinde zirvede yer aldılar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Kim kardashian dört mevsim bir arada yaşıyor

    Yaptığı siyasi paylaşımlarla gündeme gelen ve tepkilerin odağında olan Kim Kardashian, yeni paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Her daim lüks yaşamını sergileyen ve gösterişli fotoğraflar yayınlanan Kardashian, dört mevsim bir arada yaşadığı malikanesinde tatil yapıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Sol Yanım oyuncusu Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi

    Star'ın Sol Yanım dizisinde rol alan Feyza Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düşerek bambaşka bir görüntüye sahip olmasıyla ilgil konuştu. Civelek, "Kilo verince özgüvenim yerine geldi" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Tayland’da güzellik kraliçeleri ölümden döndü

    Tayland'da her yıl gerçekleştirilen "Miss Tayland" yarışmasının ikinci gününde şapka ve yüz koruması takan 30 güzellik kraliçesi, poz vermek için bir köprüye çıktı. Köprünün çökmesiyle sular altında kalan güzeller zor anlar yaşadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Pamela Anderson'dan Julian Assange için bikinili çağrı

    Pamela Anderson, WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ı affetmesi için Trump'a bir kez daha çağrı yaptı. Anderson bu kez bikinili olarak yayınladığı fotoğrafta "Assange'a özgürlük" yazan dövizle göndermede bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Katy Perry hamilelik sonrası formda görünmenin sırrını paylaştı

    Ünlü aktör Orlando Bloom ile nişanlı olan ve ağustos ayında kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan şarkıcı Katy Perry, henüz hamilelik kilolarından kurtulamadı. Perry, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulunarak formda görünmesini sağlayan korseyi gösterdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    İbo Show yeni bölüm konukları: Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ

    Star TV ekranlarında ilgiyle izlenmeye devam eden İbo Show'un 5. bölüm konukları Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Matthew McConaughey, Hollywood'daki 'bağnaz solcuları' eleştirdi: Diğer yüzde 50'ye tepeden bakıyorlar

    Ünlü oyuncu Matthew McConaughey, muhafazakarları 'küçümseyen' ve onlara 'büyüklük taslayan' Hollywood elitlerini eleştirerek, 'bağnaz solcular' ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Mustafa Sandal: Sosyolojik bir deneyde miyiz?

    Şarkıcı Mustafa Sandal gündemdeki corona virüs ve aşı tarışmaları hakkında yorumda bulundu. Sandal, "Hayatımıza bunu kim entegre etti? Sosyolojik bir deneyde miyiz?” ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Kristen Stewart farkında olmadan corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Şubat ayında, henüz pandemi ilan edilmeden önce, oyuncu Kristen Stewart'ın corona virüse yakalandığı, ancak bunun corona virüs olduğunu bilmeden hastalığı yendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Kate Middleton ve Prens William tren turunda yataklarını ayırdı

    Kate Middleton ve Prens William, İngiltere'nin kuzeyine tren yolculuğuna çıktı. Trenin olanakları sıralanırken, çiftin, trenin koşulları nedeniyle ayrı yataklarda yattığı belirtildi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Tablonun restorasyonunda farklı bir resim daha çıktı

    Balkan şehidi ressam Hasan Rıza'nın tablosunun restorasyonunda, kısmen yaptığı farklı bir resmi iptal ederek üzerine Osmanlı'nın Rumeli'ne geçişini anlattığı resmi yaptığı anlaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Doğum anını paylaşan Ayşecan Tatari'ye gelen tepkiler üzerine eşi yanıt verdi

    Oyuncu Ayşecan Tatari sosyal medya hesabından suda doğum anını paylaştı. Paylaşımına bazı takipçilerinden tepki gelince yanıtı eşi Edip Tepeli verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Aspendos Arena mahkeme kararıyla mühürlendi

    Antalya'da, 12 yıl önce genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan tarafından kurulan, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, Serik ilçesi Belkıs Mahallesi'ndeki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena', Serik Belediyesi tarafından mühürlendi. Belediye Başkanı Enver Aputkan, mahkeme kararını uyguladıklarını belirterek, "Anlaşmalarının mümkün olmadığı, yıllardır devam eden bir mahkeme var. Muhatabı belediye değil. Mahkeme kararını uygulama mecburiyeti var" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Moğollar'dan 11 yıl sonra yeni albüm

    Türk müzik tarihinin efsanevi grubu Moğollar 11 yıl aradan sonra direct - to - disc (doğrudan plağa kayıt) teknolojisiyle Anatolian Sun Part 1 Part 2 adında yeni albüm çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Putin’in kızı Katerina Tikhonova’nın düğün fotoğrafları sızdı

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in küçük kızı Katerina Tikhonova’nın 2013 yılındaki düğün fotoğrafları basına sızdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası ilk kez sahne aldı

    Salgında zor bir süreçten geçen müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası, sanatseverlerin karşısına çıktı. Orkestra, 4 Ocak'ta Oğuzhan Balcı ile Gökhan Aybulus'un, 8 Şubat'ta Gürer Aykal ile Bülent Yazıcı'nın, 8 Mart'ta İbrahim Yazıcı ile Gülsin Onay'ın, 29 Mart'ta Hakan Şensoy ile Cihat Aşkın'ın katılımlarıyla tekrar sahne alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Gaziantep'te vegan baklava üretildi

    Gaziantep'te içerisinde hiçbir hayvan katkısı bulunmayan 'vegan baklava' üretildi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Isabella Cruise babası Tom Cruise'un saray yavrusunu reddetti

    ABD’li ünlü aktör Tom Cruise’un eski eşi Nicole Kidman ile 1992’de evlat edindiği Bella’nın, Londra’da eskiden kraliyet ailesine ait olan Corinthia Rezidansı’ndaki dairesinde yaşamasını istediği ancak kızının bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Jennifer Lopez: Hala annelerinin dizinde
    oturmalarını seviyorum

    Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, meslektaşı Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz çocukları Max ve Emme ile pozunu sosyal medyada yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız