Magazin ve sanat turu (8 Ocak 2019)

8 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 08.01.2019 - 17:37

  • 1

    YENİ GÖRÜNTÜLER

    HBO'nun yeni tanıtım filminde Game Of Thrones dizisinin yeni sezonundan ilk görüntüler yayımlandı. Jon Snow ile birlikte Winterfell’e gelen Daenerys, Sansa ile tanışıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ESTETİKLİ KRALİÇE

    Miss Universe (Kainat ) Güzellik Yarışması’nda üçüncü seçilen Venezuela Güzeli Sthefany Gutierrez, estetik doktorunun paylaştığı estetik öncesi ve estetik sonrası fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    BOX OFFICE TÜRKİYE RAKAMLARI AÇIKLANDI (LİDER YENİDEN DEĞİŞTİ)

    Yapımcılar ile Mars Group arasındaki anlaşmazlık sebebiyle, önceki yılların bu dönemlerinde vizyona giren yerli filmlerin yokluğundan kısmen faydalanan Bizim İçin Şampiyon, vizyondaki beşinci hafta sonunda Aquaman filmini geride bırakarak 159.380 seyirci tarafından izlenerek yeniden Box Office Türkiye'nin birinci sırasına yükseldi. İşte 4-6 Ocak 2019 gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    IDRIS ELBA, DANIEL CRAIG'İ TROLLEDİ

    Geçtiğimiz akşam sahiplerini görkemli bir tören ile bulan 76. Altın Küre Ödülleri'ne Hollywood'un ünlü oyuncularından Idris Elba ve Daniel Craig de katıldı. Son James Bond olan Daniel Craig ve adı sürekli yeni James Bond olarak anılan Idris Elba'nın aynı masada bulunmasının garipliğini yalnızca oyuncuların hayranları değil, kendileri de fark etti. Bunu belirtmek üzere Idris Elba, Craig ile çektiği ilginç bir selfieyi takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu kare gecenin en çok konuşulan selfiesi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    40 YÖNETMENDEN BİLDİRİ

    Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile ücretler ve haklar konusunda anlaşmazlık yaşayan yapımcılara yönetmenlerden de destek geldi. Nuri Bilge Ceylan'dan Yüksel Aksu'ya Yeşim Ustaoğlu'ndan Çağan Irmak'a 40 yönetmenin imzası bulunan bildiride, "Tüm bunların ışığında ülkemizin sinema sanatını gelişmesi ve güçlenmesi amaçlayan bir kanun teklifinin temel ruhu, bu sanatın daha özgür ortamlarda yeşerip büyümesi olmalıdır. TBMM’nin bu kanun teklifi içeriklerini tartışmayı ve olumlu bir noktaya getirilmesini siyasi partilerinin aralarındaki polemikler üstüne çıkararak stratejik bir devlet politikası olarak ele alacağı umudundayız" denildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    'FİLMLERİMİ BEDAVA DA GÖSTERİRİM'

    Cem Yılmaz, dağım şirketi Mars Group’la yaşanan gerilimle ilgili, sinema salonu işine girebileceğini söyleyip, “Filmlerimi bedava bile gösteririm” restini çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

    Cinsel tacizden yargılanan ünlü aktör Kevin Spacey hakim karşısına çıktı. Mahkeme duruşmayı 4 Mart’a erteledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    SANATÇI BURHAN İNCE HAYATINI KAYBETTİ

    Tiyatro ve sinema oyuncusu Burhan İnce 93 yaşında İstanbul'da yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    CHRISTIAN BALE'İN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

    Vice filminde oynadığı Dick Cheney rolüyle müzikal ya da komedi dalında en iyi erkek oyuncu Altın Küresi'ni kazanan İngiliz aktör Christian Bale, ödül töreninde yaptığı konuşmasında "Bu rolü nasıl oynayacağım konusunda bana ilham verdiği için Şeytan'a teşekkür ederim" dedi. Bale'in konuşması, ABD'li Cumhuriyetçiler tarafından tepki ve komplo teorileriyle karşılandı. Eleştiriler kadar konuşulan bir diğer konuysa Bale'in formunu bir kez daha bozmuş olmasıydı. Bale, dah önce de Makinist filmi için 55 kiloya kadar düşüp ertesi yıl Batman Başlıyor için 86 kiloya kadar çıkmıştı. Bir sonraki yıl 61 kiloya düşen aktör Kara Şövalye için de 86'ya çıktı. İşte Bale'in rolleri uğruna yıllar içindeki değişimi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    HAZAL KAYA'DAN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

    6 Şubat’ta meslektaşı Ali Atay’la evlenecek olan Hazal Kaya, bekarlığa veda partisi yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    KIRMIZI HALIYA DAMGA VURDULAR

    2019 Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri, dün yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ödüller kadar kırmızı halı geçidi de konuşuldu. Bazı ünlü çiftler, kırmızı halının en beğenilenleri olarak öne çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    TARİHE GEÇTİ

    Aquaman vizyona girdiği üçüncü haftada ulaşılması güç bir başarıya imza attı ve 940 milyon 720 bin dolar hasılatla sinema tarihinde 1 milyar barajına ulaşan filmler arasına girdi. Jason Momoa'nın başrolünde olduğu film bu başarıya ulaşan 35 filmden biri olmakla kalmadı aynı zamanda DC evreninin en çok kâr eden yapımı oldu. İşte 1 milyar dolar gişe başarısı gösteren rekortmen filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    "AMERİKALILARA YARANMAK İÇİN BAYRAK SAHNESİNİ ÇIKARDI"

    Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu'nun, "O konuşmayı yapsaydım Oscar'ı almıştık” açıklamasının ardından filmin senaristi Yiğit Güralp, "Filmde Ayla’nın yere düşen Türk Bayrağı'nı kaldırdığı bir sahne var, akıl hocaları bunu çıkar Oscar alamazsın demişler bu da Amerikalılara yaranmak için çıkardı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    "SPOILER'I KİMSE FARK ETMEDİ"

    76. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri gecesinde Avengers ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Kevin Feige, uzun süre tartışılan ve merak edilen Avengers: Endgame isminin Avengers: Infinity War'da (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) Benedict Cumberbatch'ın hayat verdiği Dr. Strange tarafından kullanıldığı açıkladı. Feige ilk ipucunun da Avengers: Age of Ultron'da (Yenilmezler: Ultron Çağı) Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Iron Man tarafından verildiğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    CAN NERGİS: BU İŞE RUHUMUZU KOYDUK

    Börü'de Tolga karakterine hayat veren ve şu sıralar beyazperdede boy gösteren Can Nergis, "Biz gerek oyuncu arkadaşlarım, gerek teknik ekip olarak bu işe ruhumuzu koyduk. Gerçekten zorlu bir projeydi. Genelde aksiyon sahnelerini beceremiyoruz ama ben Börü için kendi adıma tam not aldığımızı düşünüyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    İKİSİ DE AYNI KİŞİ

    2018 yılına damga vuran Black Panther, 76. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri'nde hüsran yaşadı. MTV, People's Choice, Satellite, BET ve Teen Choice gibi bir çok ödül törenine damga vuran filmin oyuncuları ilk kez bir törenden eli boş döndü. Yaşadıkları hayal kırıklığıyla gündemde olan Black Panther oyuncularının geçmişden günümüze canlandırdığı rolleri sizi için derledik... İşte daha önce The Hobbit ve Dawn of the Planet of the Apes rolleriyle dikkat çeken Andy Serkis 'in de listede olduğu Black Panther oyuncularının değişimi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    JOHN TRAVOLTA İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

    Ünlü oyuncu John Travolta yeni rolü için saçlarını değiştirdi. Rolü için değişen tek ünlü Travolta değil. Kimi saçlarını kazıttı, kimi zayıfladı, kimi kilo aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    YENİ TANITIM

    Marvel'ın ikinci nesil süper kahramanlarından ilk kadın süper kahraman filmi Captain Marvel'dan özel bir klip yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    TÜRKİYE'DE KİŞİ BAŞINA DÜŞEN KİTAP SAYISI AÇIKLANDI

    Türkiye'de geçen yıl, bandrol muafiyetine tabi yayınlar da dahil olmak üzere 580 milyon 956 bin 504 kitap basıldı, kişi başına düşen kitap sayısı 7,18 oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ÖZKAN UĞUR: ALLAH’A ŞÜKÜR İYİYİM

    MFÖ grubu üyelerinden sanatçı Özkan Uğur safra kesesi operasyonu geçirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    'GETİRİN FİLMLERİ BİZ GÖSTERELİM'

    Sinema pazarının yüzde 44'üne sahip Mars grupla kriz yaşayan yapımcılara, pazarın yüzde 56'lık kısmı "Bizim salonlar filminizi bekliyor" teklifi yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    MÜZEDE SELFIE GÜNÜ 16 OCAK'TA

    Türkiye'de de dünya ile eşzamanlı olarak Müzede Selfie günü kutlanacak...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    KRAL'IN GALASINA ÜNLÜ AKINI

    Barış Kıralioğlu, Merve Engin, Gözde Çetiner, Ferdi Alver ve Burak Tanay'ın usta oyuncular Erdal Özyağcılar ve Güzin Özyağcılar’a eşlik ettiği Kral oyununun galasına ünlü akını yaşandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 24

    ELVIS PRESLEY 84 YAŞINDA

    Bugün (08.01.2019) dünya çapında Rock'n Roll'un kralı ya da kısaca Kral olarak tanınan Elvis Presley'in doğum günü... Diğer lakabı Elvis The Pelvis olan Kral yaşasaydı 84 yaşında olacaktı. İşte Elvis hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 25

    TROYA'DA SON 10 YILIN ZİYARETÇİ REKORU

    Çanakkale'de bulunan Troya Antik Kenti'nin geçen yıl 531 bin 530 kişi tarafından ziyaret edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    USTA OYUNCULAR 1984 İLE AYNI SAHNEDE BULUŞUYOR

    Taner Barlas’ın kurguladığı, Rutkay Aziz’in yönettiği ve iki usta tiyatrocunun aynı zamanda da rol aldıkları 1984 (Büyük Gözaltı), üç gün art arda tiyatroseverlerle buluşacak.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    KEDİLER SÜPER KAHRAMAN OLURSA...

    Endonezyalı illüstratör ve konsept sanatçısı Fajareka Setiawan, yeteneğini konuşturarak kedileri Marvel ve DC karakterlerine dönüştürdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    SAM ELLIOTT’A ROL ARKADAŞLARINDAN DESTEK

    A Star Is Born filminde başrolleri paylaşan Lady Gaga ve Bradley Cooper, rol arkadaşları Sam Elliott’a El ve Parmak İzi Töreni’nde destek oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    FRANSIZ YAZARDAN 50 YAŞ ÜZERİ KADINLAR İÇİN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

    Fransız yazar Yann Moix'in "50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı" demesi tepki çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    ALTIN KÜRE'DE ÖNE ÇIKAN MODA TRENDLERİ

    Dün yapılan 76. Altın Küre (Golden Globe) Ödül Töreni'nde tam 14 moda trendi öne çıktı. İşte, 2019 Altın Küre Ödülleri'nde benzer stilleri tercih eden ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY'DAN SİNEMALARDAKİ TARTIŞMAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

    Yapımcılar ile sinemacılar arasındaki anlaşmazlık hakkında konuşan, Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy, "Meclis’e önerilerimizi gönderdik. Bizim önerdiğimiz şekilde yasa geçerse bilet tartışması kalmayacak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    ÜNLÜLER BU PARTİDE BULUŞTU

    76. Altın Küre (Golden Globe) Ödül Töreni sonrası ünlüler after party'de buluştu. Tüm adaylar, ödül alanlar ve konuklar partide birlikte eğlendi. İşte bazı ünlülerin törenden farklı kıyafetle boy gösterdiği after party görünümleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız