Magazin ve sanat turu (8 Şubat 2019)

8 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 08.02.2019 - 17:21

  • 1

    RONALDO’NUN ANNESİNDEN 'TECAVÜZ' YORUMU: OĞLUMUN ODASINA İSKAMBİL OYNAMAYA GİTMEDİ

    Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, oğluna yönelik tecavüz suçlaması hakkında ilk kez konuştu. Oğlunu savunan Aveiro, tecavüz iddiasını ortaya atan Kathryn Mayorga hakkında, “Oğlumun otel odasına iskambil oynamak için gitmedi” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    YALÇIN MENTEŞ HAYATINI KAYBETTİ


    Yalçın Menteş 12 gündür yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Oğlu Atilla Menteş'in duyurduğu acı haber sonrası usta oyuncunun doktorundan ilk açıklama geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    OSCAR'DA DWAYNE JOHNSON SÜRPRİZİ

    Bu yıl 91'si düzenlenecek Oscar Ödül törenindeki sunucu krizinde sular durulmuyor. Önce Kevin Hart'ın sunacağı açıklanan sonra da sunucusuz olmasına karar verilen ödül töreninde ilk tercihin The Rock (Kaya) lakaplı Dwayne Johnson olduğu ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 4

    KIRMIZI HALIDA GÖZLER SİBEL KEKİLLİ'NİN ÜZERİNDE

    69. Berlin Film Festivali’ne katılan Sibel Kekilli, kırmızı halının yıldızlarından biri oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    GUCCİ IRKÇILIK TARTIŞMASI YARATAN KAZAĞI RAFTAN İNDİRDİ

    Moda dünyasında ırkçılık tartışması yaşanıyor. Eleştirilerin hedefinde koleksiyonunda siyah renkte bir kazağa yer veren İtalyan moda evi Gucci var. Gucci, özür dileyerek kazağı piyasadan çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    'CUMHURİYETİN DİVASI' VEFATININ 4. YILINDA ÖZLEMLE ANILIYOR

    Türk müziğinin en önemli assolistlerinden 'Cumhuriyetin Divası' Müzeyyen Senar, vefatının 4. yılında özlemle anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    ÖDÜL AVCISI FİLM VİZYONDA

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta, 3'ü yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 8

    BARIŞ MANÇO VEFATININ 20. YILINDA TÜM OKULLARDA ANILACAK

    Barış Manço'nun vefatının 20'nci yılı dolayısıyla şubat ayında tüm okullarda çeşitli anma etkinlikleri yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DÜŞES, EŞİNİN BABASI GİBİ OLMASINI İSTEMİYOR

    Kendi babasıyla travmatik bir ilişkisi olan ve kısa süre önce babasına mektup yazdığı öğrenilen Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte katıldığı Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde eşinin babalığı hakkında konuştu. Düşes’in ifadesi, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ANADOLU ROCK OZANI CEM KARACA ANILIYOR

    Barış Manço, Erkin Koray ve Fikret Kızılok'la Anadolu rock müziğinin dört öncüsünden biri sayılan Cem Karaca'nın vefatının üzerinden 15 yıl geçti. İşte 8 Şubat 2004'te hayatını kaybeden Karaca'nın hayatı ve fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    TEPKİLER SONRASI OSCAR AKADEMİSİ’NDEN GERİ ADIM

    91. Oscar Ödül Töreni’nde ödülleri sahiplerine kimlerin takdim edeceği açıklandıktan sonra, bu isimlerin arasında beklenen oyuncuların olmadığı görülünce Akademi'ye tepkiler yağmaya başladı. Bunun ardından Akademi karar değiştirdi ve beklenen oyunculara ödül takdim edecek kişiler olarak organizasyonda yer verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    SURVIVOR YUNANİSTAN'DA KİM KİMDİR?


    Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk hafta geride kaldı. Survivor 2019'da ilk elenen Yunanistan takımından Demi oldu. En çok merak edilen konulardan bir tanesi ise Survivor Yunanistan oyuncularının bilgileri oldu. İşte Survivor Yunanistan'da kim kimdir?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 13

    ÜNLÜ SAHNELERİN GERÇEK HAYATTAKİ GÖRÜNTÜSÜ

    Gazeteci ve fotoğrafçı Christopher Moloney, Hollywood filmlerinin ve dizilerin meşhur sahnelerinin çekildiği mekanları görmek için sık sık seyahat ediyor. Filmden kareyi mekanla birleştirerek yeni gerçekle filmi harmanladığı yeni kareler yaratıyor. İşte filmlerin ve dizilerin ünlü sahnelerinin çekildiği mekanlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 14

    MÜSLÜM FİLMİNE BİR DAVA DAHA

    Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan ve bugüne kadar 83 milyon TL hasılat elde edilen Müslüm filmiyle ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur'un yapımcı Nuri Yıldırım ve Engelsiz Yaşam Vakfı yöneticileriyle mahkemelik olmasının ardından yeni bir dava daha açıldı. Filmin esaslı organizasyonunu kendisinin yaptığını belirten yönetmen Tülün Yıldırım, iki yapımcının kendisini devre dış bıraktığı iddiasıyla mahkemenin yolunu tuttu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 15

    DAVA AÇTI


    ABD'li yönetmen, senarist ve oyuncu Woody Allen, e-ticaret firması Amazon'a aralarındaki anlaşmayı feshetmesi üzerine 68 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 16

    INSTAGRAM'DA ÜNLÜLER

    Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    'MELEKLER' SEVGİLİLER GÜNÜ'NE HAZIR

    08.02.2019 - 09:33Victoria’s Secret’ın ünlü modelleri Romee Strijd ile Jasmine Tookes, markanın 14 Sevgililer Günü için hazırladığı özel koleksiyonu tanıttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    FATMA GİRİK: AŞIK MI OLDUNUZ BANA?

    Geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Fatma Girik, tekrar hastaneye getirildi. Durumunun iyi olduğu gözlenen Girik’in neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 19

    ÇUKUR'DA WINTER IS COMING GÖNDERMESİ

    Çukur'un 52. yeni bölüm fragmanında Game of Thrones (Taht Oyunaları) ile özdezleşen Winter is coming (Kış geliyor) göndermesi dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 20

    SPOR SALONLARINDAN İLGİNÇ MANZARALAR

    Bir dahaki sefere spor salonuna gittiğinizde etrafınıza daha dikkatli bakın. Sizi şaşkına çevirecek eğlenceli olaylarla karşılabilirsiniz. Spor salonları bir sürü eğlenceli detayı barındırır. Onlarla karşılaştığınızda spor yaparak değil ama kahkaha atarak six pack yapabilirsiniz. İşte spor salonlarında yaşanan en garip anlardan bazıları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    RUANDA SOYKIRIMI NETFLİX DİZİSİ OLDU

    Ruanda'da 1994'te 800 bin kişinin ölümüyle sonuçlanan soykırımı Afrika'nın gözünden anlatan Black Earth Rising (Siyah Dünya Yükseliyor) adlı dizi, Netflix üzerinden tüm dünyaya ulaşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    BİR BARETTEN YOLA ÇIKIP 95 SANAT ESERİ YAPTILAR

    Jeofizik mühendisi ve koleksiyoner Ali Ak'ın iş yaşamının bir parçası olan baret, ressam arkadaşlarınca sanat objesi haline dönüştürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    ARINA GRANDE’DEN 5. STÜDYO ALBÜMÜ

    Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande, hit şarkılardan oluşan 5. stüdyo albümü thank u, next'i çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    MABEL MATİZ'DEN 14 ŞUBAT'TA ROMANTİK KONSER

    Müziği ve tarzıyla son zamanların beğenilen isimlerinden Mabel Matiz, 14 Şubat’ta Volkswagen Arena’da romantik bir konser verecek. Pozitif, Kerki ve Solfej organizasyonuyla KralPop Radyo medya sponsorluğunda Sevgililer Günü’nde hayranlarıyla buluşacak olan Matiz, konserde en sevilen şarkılarını seslendirecek. Dinleyicilerine çok özel sürprizler de hazırlayan Mabel Matiz, sahnesinde Ezhel ve Gülden Karaböcek’i ağırlayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    "ŞİMDİ KOZLAR BENİM ELİMDE"

    Demet Evgar'ın başrolde yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    AİLECE HADİ YARIŞMASINI CEYDA DÜVENCİ SUNACAK

    Canlı bilgi yarışması Hadi, yeni konsepti Ailece Hadi ile yarışmacıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni konseptin sunuculuğunu oyuncu Ceyda Düvenci üstlenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    FİKRET İLE ADEM OMUZ OMUZA

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 71. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız