Magazin ve sanat turu (9 Ağustos 2018)

9 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 09.08.2018 - 17:32

  • 1

    “ANGELINA’YA 9 MİLYON DOLARDAN FAZLA ÖDEDİM”

    Hollywood yıldızı Brad Pitt, boşanma aşamasında olduğu aktris Angelina Jolie’nin çocukları için kayda değer bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıyla yanıt verdi. 54 yaşındaki aktör, boşanma davasının açılmasından beri çocukları için 9 milyon doları aşkın para verdiğini söylerek, Jolie’yi medyayı kullanarak davayı manipule etmekle suçladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    GAME OF THRONES'UN 8. SEZONUYLA İLGİLİ 10 TAHMİN

    Game of Thrones'un 8. sezonunda neler yaşanacak? İşte final sezonunda gerçekleşmesi muhtemel 10 olay...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    O SES TÜRKİYE'DE BİR AYRILIK DAHA

    Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 5 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından yeni sezonda jüri üyeliğinden ayrılan bir diğer isim Yıldız Tilbe oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    LINDSAY LOHAN'IN TÜRK SEVGİLİSİ

    Bir dönem Hollywood’un skandallar kraliçesi olarak tanınan son zamanlarda ise Yunan adası Mikonos'ta yaptığı yatırımlarda gündemde olan Lindsay Lohan'ın Murat Aslan ile birlikte olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    SEVGİLİLER GÖZYAŞLARI İÇİNDE

    Evlilik hazırlığı yapan Justin Bieber ile Hailey Baldwin, New York'ta gözyaşları içinde görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    BELÇİM BİLGİN HOLLYWOOD'DA BAŞROLDE

    Belçim Bilgin Komplo (Backstabbing for Beginners) filminde dünyaca ünlü isimlerle başrolüde yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    SICAKTAN BUNALANLARA SERİNLETİCİ ÖNERİLER

    Avrupa kavruluyor. 1977'de Yunanistan'da kaydedilen 48 derecelik sıcaklık rekoru Portekiz ve İspanya'da kırıldı. Hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçti. 2018 yılı, ilk 7 aylık verilere göre son 47 yılın en sıcak yılı olarak geçiyor. 40 derece üzeri sıcaklar bu hafta Türkiye'yi de vuracak. Uzmanlar sıcak havalarda sıva kaybının önlemek için serinletici ve sağlıklı içecekleri öneriyorlar. İşte kapıya dayanan Afrika sıcaklarında serinletici öneriler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    TARİHİ FRESKLER KADERİNE TERK EDİLDİ

    Beşparmak Dağları'nın Muğla'nın Milas ilçesinden geçen kısmında yer alan Yediler Manastırı'nda bulunan; Hz. İsa'nın yaşamına, yaptıklarına ve ölümüne ilişkin sahnelerin yer aldığı freskler, tahrip ediliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    UFAK TEFEK CİNAYETLER ULUSLARARASI YARIŞMADA FİNALDE

    Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'e Uluslararası Seoul Drama Ödüllerinde finale kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ARTUKLU HAMAMI YERİNE İNDİRİLİYOR

    Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölünden çıkartılarak 3 kilometre ilerideki arkeolojik park alanına nakledilen bin 500 ton ağırlığındaki bin 200 yıllık Artuklu Hamamı'nın, ara verilen indirme çalışması yeniden başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    INSTAGRAM'DA EN ÇOK TAKİPÇİSİ OLAN ÜNLÜLER

    Sosyal medya platformları arasında sıklıkla kullanılanların başında gelen Instagram'da da ünlüler kıyasıya yarış içinde. İşte 2018 Ağustos itibariyle Acun Ilıcalı'dan Melisa Şenolsun'a, Tarkan'dan Sıla'ya Türkiye'deki ünlü isimlerin Instagram karnesi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    TEK TEKERLEK ÜZERİNDE ACUN ILICALI'YA YAKALANDI

    Eyüpsultan Hasdal - Kemerburgaz yolunda süratli bir şekilde tek tekerlek üzerinde giden motosikletli genç, lüks otomobiliyle seyir halinde olan Acun Ilıcalı’ya yakalanınca şoke oldu. Kırmızı ışıkta Ilıcalı’nın yanına giderek selamlaşan genç, motosikletine binerek tek tekerlek üzerinde yoluna devam etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    EKOLOJİK OYUNCAK MÜZESİ AÇILIYOR

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde ahşap oyuncaklardan oluşacak Türkiye'nin ilk ekolojik oyuncak müzesi çocuklarla buluşmak için gün sayıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    UNUTULMAZ KEMAL SUNAL KARAKTERLERİ

    Türk sinemasının komedi ustası Kemal Sunal, birçok karakterle Yeşilçam'da boy gösterdi. Oynadığı filmler ile hala daha sevilerek izlenen Kemal Sunal’ın en çok sevilen karakterlerini sizler için topladık. Bu karakterler arasında kimler yok ki; Hababam Sınıfı’nın İnek Şaban’ından bir çöpçüye, bir paşadan ağaya karşı gelen Feyzo’ya… İşte Kemal Sunal’ın unutulmaz karakterleri.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BODRUM 5 GÜNDE 20 BİN MÜZİKSEVERİ AĞIRLADI

    Beş gün boyunca birbirinden değerli ulusal ve uluslararası sanatçıyı konuk eden 14. Bodrum Müzik Festivali; bu yıl 16 konser, 2 sergi ve 2 rehberli tur ile yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı. 209 müzisyen, toplam 16 saat 21 dakika boyunda dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Festivalin Onur Ödülü ise bu yıl dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay’a verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    MURAT BOZ GELDİ ASLI ENVER ÇIKTI

    Didem İnselel ve Ceren Moray’la Kuruçeşme’de yemek yiyen Aslı Enver'in, eski sevgilisi Murat Boz’un aynı yere gelmesi üzerine, mekanı hemen terk ettiği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    "İREM DERİCİ ÇOK ARGO KONUŞUYOR, BİRLİKTE OLAMAYIZ"

    Oyuncu ve model Barış Murat Yağcı, İrem Derici ile birlikte oldukları iddialarını yalanlayarak, "İrem beni kullandı. Hem hem fizik olarak hem kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, birlikte olma şansımız yok" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    SALMA HAYEK'TEN 'FİLTRESİZ' PAYLAŞIM

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimlerin 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Makyajsız paylaşım akımına ünlü oyuncu Salma Hayek katılarak, fotoğrafını "filtresiz" etiketiyle yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    "TEKLİF GELİNCE BU YOLA KENDİMİ ATTIM”

    Merakla beklenen Müslüm filminin senaristleri Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi, proje hakkında konuştu. Günday ve Özçiftçi, yazım aşamasının kendileri için bir keşif süreci olduğunu anlatan Günday ve Özçiftçi, senaryoya katkılarından dolayı Muhterem Nur’a teşekkür etti. İkiliden Günday, "Teklif gelince derhal bu yola kendimi attım” ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    FOTOĞRAFA SÜRPRİZ BİR 'KONUK' GİRDİ

    Rosie Huntington-Whiteley, nişanlısı Jason Statham’la birlikte galaya gitmek üzere evde hazırlandıktan sonra fotoğraf çektirmek istedi. Fotoğrafın sürpriz bir konuğu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    DUA LIPA'NIN KULİS İSTEKLERİNDE YOK YOK

    Antalya'da konser verecek olan Dua Lipa, et döner ve ayrandan Manuka balına, el yapımı taze kurabiyeden deniz tuzlu bitter çikolataya çeşitli isteklerde bulundu. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    "BABAM VE BEN" (ÜNLÜLERİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARI)

    Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ çocukluk fotoğrafını "Babam ve ben" notuyla Instagram'dan görücüye çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    BEYONCE BİR KÖLENİN TORUNU ÇIKTI

    Soyağacını araştırdığını söyleyen ünlü şarkıcı Beyonce, sahibiyle evlenen bir kölenin torunu olduğunu açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    TEK YUMURTA İKİZLERİ TEK YUMURTA İKİZLERİYLE EVLENDİ

    ABD'de tek yumurta ikizi kız kardeşler Brittany ve Briana Deane, tek yumurta ikizi erkek kardeşler Josh ve Jeremy Salyers ile evlendi. İkiz çiftler, ikizler festivalinde tanışıp evlenmeye karar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    İSTANBUL COFFEE FESTİVAL BEŞİNCİ KEZ KAPILARINI AÇACAK

    İstanbul Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park‘ta düzenlenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    TENOR MURAT KARAHAN'IN SESİNDEN ZEKİ MÜREN ŞARKILARI

    Dünyanın önde gelen tenorlarından Murat Karahan’ın eşsiz yorumu ve şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Limak Filarmoni Orkestrası, Bodrum ve Çeşme’de Zeki Müren şarkılarını seslendirecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    HABABAM SINIFI OYUNCULARI 43 YIL SONRA BİR ARADA

    Antalya'da açılan 'Hababam Sınıfı Müzesi' kapsamında, filmin yaşayan 10 oyuncusu, 43 yıl aradan sonra yeniden buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    KORELİ MÜZİK GRUBU BTS TARİH YAZACAK

    Dünya çapında hayran kitlesi edinen Koreli pop grubu BTS, ABD’de 40 bin kişilik stadyumda konser vererek tarihe geçecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    EMEL MÜFTÜOĞLU'NDAN NUR YERLİTAŞ AÇIKLAMASI

    Sanatçı Emel Müftüoğlu, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Müftüoğlu, Nur Yerlitaş'ın durumunun iyiye gittiğini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    ÜNLÜ MARKALARIN LOGOLARI EŞYAYA DÖNÜŞTÜ

    Japon tasarımcı Taku Omura, ünlü markaların logolarını üç boyutlu nesnelere dönüştürdü. Ortaya, elbise askısından peçeteliğe, kalemlikten şişe açacağına her biri işe yarar eşyalar çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    OSCAR'A BÜYÜK YENİLİK GELİYOR

    Oscar’a, seyirci sayısını artırmaya yönelik yenilikler geliyor. Ödüllere popüler filmler kategorisi eklenmesinin yanı sıra yayın süresinin kısa tutulması da için de değişiklikler yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız