Maicon'un eşi Ursula Roque'nin sosyal medyada gündem olan haraketinin sırrı ortaya çıktı

Galatasaraylı futbolcu Maicon'un eşi Ursula Roque'nin Alanyaspor maçında yaptığı ve sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren 'kafa kesme' hareketinin sırrı anlaşıldı.

Haberler 29.11.2017 - 14:06

  • 1

    Galatasaray’ın Alanyaspor ile karşılaştığı son lig maçına defans oyuncusu Maicon'un eşi Ursula Roque 'kafa kesme' hareketiyle damga vurmuştu.

  • 2
    Maçı tribünden izleyen Maicon'un eşi Roque, Tzavellas’ın eşine yaptığı sert faul sonrası olaya tepkisini 'kafa kesme' hareketi yaparak göstermişti.
  • 3
    Sosyal medyada büyük ses getiren olayın ardından Roque'nin bu hareketi merak uyandırmıştı.
  • 4
    Bu hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı yıldız Maicon’un eşi Ursula Roque’nin Habertürk'ün haberine göre muay thai dövüşçüsü olduğu ortaya çıktı.
  • 5
    29 yaşındaki futbolcunun eşi Ursula Roque sık sık muay thai antrenmanı yapıyor.
  • 6

    MUAY THAI NEDİR?

    Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı Muay Thai olan dövüş sporu. Tayland Boksu da denir. Başta Tayland olmak üzere Myanmar (eski adı ile Burma), Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Yumruk, diz, dirsek ve tekmelerin kullanıldığı oldukça sert bir dövüş sanatıdır

    'Hayata Karşı Muay Thai Duruşu’ saldırganlığı bastırmanın ve özgüveni elde etmenin yanı sıra, günün stresinden uzaklaşmak adına negatif enerjinin en kısa yoldan bedenden atılması için amatör anlamda en etkili uygulamalardan birisidir.

    Ancak amacına aykırı bir şekilde Muay Thai karşılaşmalarında seyirciler Ursula Roque’nin ekrana yansıyan hareketini sıkça kullanırlar.

    Türkiye’de Muay Thai

    Muay Thai Spor Dalı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 31.12.2002 tarihli kararı ile Karate Federasyonu başkanlığına bağlanmış ve resmi faaliyetlerine başlamıştır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız