Maria Sharapova sosyal medyadan cep telefonunu verdi

Dünyaca ünlü emekli tenisçi Maria Sharapova, karantina günlerinde sosyal medyadan cep telefonu numarasını paylaşarak takipçilerinden kendisine mesaj göndermelerini istedi. 

Haberler 05.04.2020 - 09:46

  • 1

    Tenis dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan ve geçen ay kariyerini noktalayan Maria Sharapova, karantina günlerinde hayranlarını şaşırtan bir hamle yaptı.

  • 2

    ÖZEL BİR NUMARA VERDİ

    Karantina günlerini ABD'de geçiren Rus tenisçi, Twitter adresinden yaptığı paylaşımla takipçilerine özel bir cep telefonu numarası verdi.

  • 3

    32 yaşındaki Sharapova, paylaşımında, "Evet, size özel bir numara aldım. Bu numara üzerinden bana mesajlarınızı iletebilir, soru sorabilir veya sadece 'Merhaba' yazabilirsiniz" dedi.

  • 4

    Corona virüs sebebiyle ABD'deki evinde karantinada bulunan Maria Sharapova'nın paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum geldi. Sharapova'nın verdiği telefon numarası üzerinden dünyaca ünlü tenisçinin takipçileri, onunla sohbet etme şansı buldu.

  • 5

    Sharapova numarasını paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: "Geçen hafta yaptığım sohbetleri çok sevdim ve keşke daha fazla kişiyle sohbet edebilseydim. Çünkü hepimiz evde kendimizi hapsediyoruz. Bu yüzden evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim."

  • 6

    ÜNLÜ İSİMLERİ DE ŞAŞIRTTI 

    Sharapova'nın bu hamlesine sadece hayranları değil, tenis dünyasının ünlü isimleri de şaşırdı. Amerikalı Tenisçi Mardy Fish, Sharapova'nın numarasını paylaştığı tweet’e yanıt olarak şaşırdığını simgeleyen emoji koydu. Sharapova, Fish'in bu mesajına "Bana mesaj at" diyerek karşılık verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız