Marvel'ın yeni mini dizisi WandaVision hakkında merak edilenler

Disney+ Emmy Ödülleri kapsamında, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen WandaVision dizisinin ilk fragmanını yayınlandı. Scarlet Witch ve Vision karakterlerine odaklanan başrollarinde Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) ve Paul Bettany'nin (Vision) başrollerinde oynadığı dizinin aralık ayında yayınlanması bekleniyor. 

Haberler ntv.com.tr 24.09.2020 - 11:27

  • 1
    Jac Schaeffer tarafından Disney+ için oluşturulan Amerikan mini internet dizisi WandaVision,  aralık ayında dijital platformda yerini alıyor.
  • 2
    Marvel Comics'in Wanda Maximoff / Scarlet Witch ve Vision isimli karakterlerinin hikâyesine dayanan dizi Marvel Sinematik Evreni ile bağlantılı ayrıca Avengers: Endgame filminden sonra ve Doktor Strange filminin ikinci kısmına paralel.
  • 3
    ABD merkezli çizgi roman yayımcısı şirket Marvel Comics'in yayımlamış olduğu çizgi romanlar arasında Fantastik Dörtlü, Örümcek Adam, Hulk, Demir Adam, Thor, Daredevil ve Kaptan America adında serileri var.
  • 4

    Wanda Maximoff, Marvel dünyasının en güçlü karakterlerinden biri ve çizgi romanda fazlaca yer alıyor.

    Çizgi roman gerçekliğinde Vision ve Wanda’nın ikiz çocukları oluyordu. Fragmandan da anlaşıldığı üzere ikizler WandaVision dizisinde de yer alacak.

    FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

  • 5
    Fragmanda görünen şekliyle Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinin nasıl etkileneceği merakla bekleniyor.
  • 6

    WANDAVİSİON OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

    Elizabeth Olsen : Wanda Maximoff / Scarlet Witch

    Paul Bettany : Vision

    Teyonah Parris : Monica Rambeau / Spectrum

    Kat Dennings : Darcy Lewis

    Randall Park : Jimmy Woo

    Kathryn Hahn : Agatha Harkness

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız