Masterchef Türkiye'de kim elendi? (Tanya Kilityakalı kimdir?)    

MasterChef Türkiye'de 11. haftanın elenen ismi oynanan kritik final oyunu sonrası belli oldu. Tanya, Uğur ve Furkan'ın oynadığı eleme finalinde en kötü tabağı yaparak elenen isim Tanya oldu. 

Haberler 02.11.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 02.11.2020 - 09:53

  • 1
    MasterChef Türkiye'de 11. haftanın elenen ismi oynanan kritik final oyunu sonrası belli oldu. MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

  • 2
    Bu yarışmacılar, MasterChef 2020 eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Altılı eleme oyununda yarışmacılara ana ürün olarak Trabzon hurması verildi ve bununla yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Bu oyunda en başarılı tabağı hazırlayan Eray oldu. Onu Serhat ve Barbaros takip etti.

  • 3
    Böylece MasterChef final eleme oyununa kalan yarışmacılar Tanya, Furkan ve Uğur oldu. Bu oyunda ise yarışmacılara 75 dakika süre verildi. Bu süre içinde Somer şefin imza tabağı olan Toprak Ana adlı yemek yapılması istendi.

  • 4
    Çok teknik gerektiren, yapması zor bu yemek için yarışmacılar kolları sıvadı ve en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Süre bitiminde hazırlanan tabaklar şeflerin beğenisine sunuldu. Bu turda Furkan birinci olurken Tanya, MasterChef'e veda eden isim oldu.
  • 5
    TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

    7 Ocak 1995'te doğan Kıbrıslı Tanya Kilitkayalı, Namık Kemal Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra 2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü bitirdi; mezun olmasının ardından Alaçatı Alancha Restaurant’ta stajyer olarak çalıştı.

    Buna ek olarak, Arkın Palm Beach Hotel, Merit Royal, Salamis gibi ünlü otellerde stajyerlik yapan Tanya Kilitkayalı, 2017 yılında mezun olduğu okulda master yapma kararı aldı.

    2019 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Kilitkayalı, eğitim gördüğü okulda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı.

    Kıbrıs Mutfağı üzerine aile ile birlikte işlettiği bir restaurant olduğunu söyleyen Kilitkayalı, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız