Melisa Şenolsun: Adını duyduğum an heyecanlandım

Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese ile izleyici karşısına çıkacak olan Melisa Şenolsun, dizinin başrolünde oynayan Uğur Yücel için, "Adını duyduğum an heyecanlandım. Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.

Haberler 01.08.2018 - 11:05

  • 1
    Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese'de Uğur Yücel’in kızı Rüya’yı canlandıracak olan Melisa Şenolsun, Marie Claire dergisinin ağustos sayısına konuk oldu.
  • 2
    21 yaşındaki genç oyuncu, babası Ayaz’ı oynayan usta oyuncu Uğur Yücel için şöyle konuştu: "Adını duyduğum an heyecanlandım. Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim."
  • 3
    "Sette her adımını, bakışını dikkatli izliyorum."
  • 4
    "Bana ve genç oyunculara çok yardımcı oluyor, tecrübesiyle ışık tutuyor. Tam bir baba gibi içten ve sahiplenici"
  • 5

    DİZİNİN KONUSU

    Rüya Kıran (Melisa Şenolsun) o sabah Berlin'deki evinden Suriye'ye doğru yola çıktığında ölümü çoktan göze almıştır.

    Aynı sabah, “bir daha dönmem,” diyerek ailesini terk eden Yusuf Alacan'ın (Şükrü Özyıldız) altı yıl sonra ilk kez Antakya'ya, baba evine döneceği gündür.

    Yine o gün, Yusufların arazisinden Suriye'ye geçmeye çalışan kaçak bir konvoy yakalanmış, Mit görevlisi Selma Çelik (Şebnem Hassanisoughi) Atmaca lakaplı uluslararası büyük bir kaçakçının peşine düşmüştür. O akşam Yusuf ve Rüya'nın yolları Suriye sınırında çakışır.

    Rüya karşıya geçebilmek için Boran'la (Nik Xhelilaj) buluşmaya, Yusuf ise arazideki sorun yüzünden kaçırılan babasını kurtarmaya gelmiştir. Yusuf'un tetiği çekmesiyle birlikte kıyamet kopar. Boran Yusuf'un babasını, Yusuf ise babasına karşılık Rüya'yı rehin alır. İkisinin de bilmediği, konvoyun sahibi Atmaca lakaplı uluslararası kaçakçının, Berlin'de çok sevilen bir lokantacı olan Rüya'nın babası Ayaz Kıran (Uğur Yücel) olduğudur. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız