Mert Alaş: Sezen Aksu bana ilaç gibi geliyor

Sosyal medyadan bilinmeyenlerini yanıtlayan Hollywood’un ünlü Türk fotoğrafçısı Mert Alaş, “Sezen Aksu’nun şarkıları, kişiliği ve sesi bana ilaç gibi geliyor” ifadelerini kullandı. Tanıdığı en güzel kadının Kate Moss olduğunu söylerken ilham aldığı isimleri ise Guy Bourdin, Helmut Newton ve Man Ray olarak açıkladı.

Haberler 26.12.2018 - 14:09

  • 1
    Mert Alaş, Instagram’dan takipçilerinin sorularını yanıtladı. Türkçe bildiğini ve Türkiye’yi her gün özlediğini yazan dünyaca ünlü fotoğrafçı, “Türk kimliğin hayatını nasıl etkiledi?” sorusuna, “Kökleriniz sizi siz yapan şeydir” cevabını verdi.
  • 2
    Milliyet'ten Eda Ünsün'ün haberine göre; Madonna’nın vizyonuna hayranlık duyduğunu ve onunla yakın arkadaş olduğunu belirten 47 yaşındaki Alaş, “En sevdiğiniz Türk sanatçı kim ve neden onu seviyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Sezen Aksu. Onun modern şiirselliği, şarkılarındaki çocuksu aşk acıları, sesi ve kişiliği bana ilaç gibi geliyor...”
  • 3
    Guy Bourdin, Helmut Newton ve Man Ray’in en çok ilham aldığı fotoğrafçılar olduğunu söyleyen Alaş, tanıdığı en güzel kadının Kate Moss ve bir sonraki hedefinin film çekmek olduğu yazdı.
  • 4

    90’lı yılların modasını sevdiğini söyleyen Alaş, "İnsanın kendi stili’ şeklinde tanımladı.

  • 5
    Kendisi için ‘hırslı, sadık, kıskanç, eğlenceli ve hiperaktif’ diyen Alaş, “Neden fotoğrafçı oldunuz?” sorusuna ise “Model olacak kadar sevimli değildim” diyerek esprili bir dille cevap verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız