Metin Hara'dan takipçisine: Bu benim yaşam felsefeme ve verdiğim mesaja uygun değil

Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Metin Hara "Kadınları tavlama diye bir kitap yaz" diyen takipçisine, "Bu benim yaşam felsefeme ve verdiğim mesaja uygun değil" dedi.

Haberler 08.02.2018 - 14:35

  • 1
    Metin Hara'nın Instagram sayfasına bir takipçisi, "Kadınları tavlama diye bir kitap yaz, milyonlar satmazsa adam değilim" yazdı. Bunun üzerine Hara takipçisine tavsiyeler verdi.
  • 2
    Takipçisinin bu önerisine kızan Hara, "Bu konu başlığı benim ne yaşam felsefeme ne de verdiğim mesaja uygun değildir güzel dostum. Ama hepimizin birlikte atabileceği adımlar, emek vermesi gereken alanlar var diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
  • 3
    35 yaşındaki Hara şöyle devam etti: "Erkekler: Kadınları "tavlanacak" mahluklar olarak görmek yerine kendimizi aşka layık olmaya adamak ilk adım olabilir..."
  • 4
    "Kadınlar: Birbirlerine kadınlıkları üzerinden zorbalık yapmayı bırakabilir. Bu şekilde hep birlikte kadınlara "sahip olmak" yerine toplumsal olarak kadına şiddeti azaltmaya emek verebiliriz. Sevgiler dostum..."
  • 5
    Öte yandan Hara'nın sevgilisiyle önceki gün Miami sokaklarındaki romantik anları objektiflere yansımış, Lima'nın kıyafet tercihi hamilelik iddialarını gündeme getirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız