Neslihan Yeldan: Birinden hoşlanınca duvar olurum

‘İstanbullu Gelin’ dizisinde Senem rolünü oynayan Neslihan Yeldan, “Birinden hoşlandıysam, duygularımı göstermemek için elimden geleni yaparım. Duvar olurum” dedi.

Haberler 17.04.2018 - 10:53 Son Güncelleme : 04.05.2018 - 14:57

  • 1
    Neslihan Yeldan, Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ programına konuk oldu. Sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Yeldan, samimi ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
  • 2
    ‘İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın (Aslı Enver) teyzesi Senem’i canlandıran Yeldan, “Teyze olmamak için yıllarca uğraştım. Şimdi sokakta benden büyükler bile ‘Teyze’ diyor. Ama insanların aklına genelde teyze deyince, yaşlı, şişman ve hımbıl biri geliyor” dedi.
  • 3
    Kendisiyle ilgili ‘Çılgın’ imajı oluştuğu yorumuna 49 yaşındaki oyuncu, “Gayet aklı başında bir insanım. Niye bana çılgın diyorsunuz? Ev hanımı gibi evimde oturur, işimi yapar, çocuğuma bakarım. Acaba enerjim mi çılgın geliyor insanlara? O yüzden mi evde kaldım ben?” diyerek, esprili bir cevap verdi.
  • 4
    Birinden hoşlandığında duygularını sakladığını sözlerine ekleyen Yeldan şöyle konuştu: “Çok şeffafımdır, içimdekini hemen gösteririm. Duygularımı hemen belli ederim."
  • 5
    "Ama birinden hoşlandıysam, duygularımı göstermemek için elimden geleni yaparım. Direkt domuza bağlarım. Duvar olurum yani. Anlamasın diye her şeyi yaparım. Suratına bile bakmıyorum ama içim yanıyor”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız