Neymar'ı tecavüz ile suçlayan Najila Trindade'ye dava

Transfer dönemi boyunca Paris Saint-Germain'den ayrılacağı konuşulan ancak takımda kalan Neymar'ın model Najila Trindade'ye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Delil yetersizliğiyle kapanan dosya sonrası Trindade'ye dolandırıcılık, gasp ve iftira suçlamalarından dava açılmasına karar verildi.

Haberler 11.09.2019 - 14:38

  • 1
    Paris Saint-Germain'in (PSG) Brezilyalı yıldızı Neymar, yaz boyuncu Barcelona ile Real Madrid'e olası transferi ve Instagram'dan tanıştığı model Najila Trindade'ye tecavüz iddialarıyla gündemdeydi. Sakatlığı biten ve takımda kalan Neymar taraftardan tepki görse de transfer dedikodularına şimdilik son vermekle kalmadı tecavüz iddialarından da kurtuldu.

  • 2
    Model Najila Trindade'nin iddiaları üzerine başlatılan tecavüz soruşturması sırasında ortaya çıkan bir otel odasındaki gizli kamera görüntülerinde; Najila Trindade’nin Neymar’a saldırırken bunu bir gün önce dövüldüğü için yaptığını söylüyordu.

  • 3
    Orijinali yaklaşık 7 dakika olan görüntüleri inceleyen polis delil yetersizliğine karar verdi.
  • 4
    Dün ise davanın düşürülmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Model Najila Trindade'ye dolandırıcılık, gasp ve iftira suçlamalarından dava açılmasına karar verildi.

  • 5
    Savcılar Trindade'nin suçlamalarında tecavüz değil, 'iftira ihbar ve gasp belirtileri' bulduklarını söyledi.

  • 6
    Trindade'nin eski kocası Estivens Alves'in ise 'yayınlanan erotik içeriği sızdırmaktan' yargılanmasına karar verildi... Alves'in, eski eşinin Neymar ile görüntülerini internete sızdığı iddia edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız