Polis Kim Kardashian’ı soyan hırsızları tespit etti

Kim Kardashian’a yönelik silahlı soygunda, ünlü yıldızın 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerini çalıp kaçan beş soyguncu güvenlik kameralarına takıldı.

Haberler ntv.com.tr 06.10.2016 - 07:38

  • 1

    POLİS SORUŞTURUYOR

    Kim Kardashian’ın Paris’te kaldığı otelde, önceki gün sabaha karşı saat üçte silahlı saldırıya uğrayıp 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerini çaldırmasının ardından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

  • 2

    OTELDE TEK GÜVENLİK KAMERASI

    Soygun sonrası bisiklete binip kaçan soyguncuların, haftalığı 8 bin sterlin olan Paris’in en prestijli konaklama yerlerinden Hotel Pourtales’te sadece bir güvenlik kamerası olmasının işlerini kolaylaştırdığı düşünülüyor.

  • 3

    YÜZLERİ KAMERAYA YAKALANDI

    Ancak oteldeki tek güvenlik kamerasına rağmen, Fransız polisi otelin yanındaki güzellik salonuna ait güvenlik kameralarının soyguncuların yüzlerini gösterdiğini açıkladı. Polisin soyguncuları kamera görüntüleri sayesinde tespit ettiği iddia edildi.

  • 4

    "TAKİP EDİLDİM" İDDİASI

    35 yaşındaki reality şov yıldızı, polise, Fransız aksanlı iki kişi tarafından üç gün öncesinden itibaren takip edildiğine inandığını söyledi.

  • 5

    KORUMASI SÖZ VERDİ

    Kardashian’ın özel koruması Pascal Duvier’in de bu olayın sorumlularını bulacağına dair söz verdiği öğrenildi. Duvier, “Paris’teki olay, hayatımda gördüğüm ve duyduğum en mide bulandırıcı şeylerden biri” dedi.

  • 6

    "YANLIŞ KİŞİYE ÇATTINIZ"

    Basına konuşan koruma, “İpuçlarımız var ve söz veriyorum, sizi bulacağız. Yanlış kişiye çattınız” dedi.

  • 7

    KORUMA YANINDA DEĞİLDİ

    Olay anında Duvier’in Kardashian’ın yanında olmadığı,  kardeşleri Kourtney Kardashian (37) ve Kendall Jenner (20) ile birlikte gece kulübünde olduğu öğrenilmişti.

  • 8

    KORUMA ÖNLEMİ

    Öte yandan Kardashian’ın rap şarkıcısı eşi Kanye West’in, bu olaydan sonra ailesinin güvenliğini sağlamak için önlemler aldığı ve yeni koruma tuttuğu öğrenildi.

  • 9

    BİR GÜN İÇİN 100 BİN DOLAR

    E! News’e konuşan bir güvenlik kaynağı, bir özel korumanın saati 70 dolar ile 80 dolar arasında değişen ücretler aldığını söylerken, uğradığı silahlı soygun sonrası özel jetle Paris’i terk eden ve New York’a dönen Kardashian’ı karşılayan 30 korumalık konvoya 24 saat için 100 bin dolar ücret verildiği iddia edildi.

  • 10

    HATTON GARDEN SOYGUNUNA BENZETİLDİ

    Öte yandan Kardashian’ın başına gelen silahlı soygunun, İngiltere’de geçen yıl Paskalya tatilinin başlamasından yararlanarak Mücevherciler Çarşısı olarak bilinen Hatton Garden’da kasalarda muhafaza edilen 60 milyon sterlinlik elmaslar çalınması olayıyla benzerliği olduğu düşünülüyor.

  • 11

    "LÜTFEN BENİ ÖLDÜRMEYİN!"

    Paris’te kaldığı lüks apartmanda soyulan Kardashian’ın, “Lütfen beni öldürmeyin! Çocuklarım var” diye yalvardığı silahlı ve maskeli soyguncular, yıldızın ellerini bağlayıp ağzını bantladıktan sonra banyoya kapattılar.

  • 12

    SOSYAL MEDYA KURBANI

    Polis kılığına girmiş, İngilizce konuşan beş soyguncunun, Kardashian’ın kaldığı yeri sosyal medya hesabı sayesinde bulduğu tahmin ediliyor.

  • 13

    MÜCEVHERLERİNİ SERGİLEDİ

    Telegraph’ın haberine göre Fransız polisi, Kardashian’ın mücevherlerini sosyal medyada sergilemesinden sonra soyguncuların onu hedeflediklerini düşünüyor.

  • 14

    ESKİ KORUMADAN YORUM

    Kardashian’ın eski koruması Steve Stanulis da olayın göz göre göre geldiğini, çünkü Kardashian ve ailesinin bütün hayatlarını sosyal medyadan sergilediklerini söyledi.

  • 15

    PIRLANTA YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERDİ, SOYULDU

    Instagram’ında 81 milyon, Facebook’unda 29 milyon ve Twitter’ında 48 milyon takipçisi olan Kardashian, saldırıdan iki saat önce pırlanta yüzüğünü Snapchat’te paylaşmıştı.

  • 16

    İÇERİDEN YARDIM ŞÜPHESİ

    New York Post’a konuşan bir kaynağa göre Fransız polisi, Doğu Avrupalı soyguncunun ‘içeriden’ yardım almış olmasından şüpheleniyor. Kaynak, “Fransız polisi, beş soyguncunun Kardashian’ın korumasıyla iletişim kurmuş ve yıldızın programına dair tüyo vermiş olmasından şüpheleniyor” dedi.

  • 17

    KONSERİ YARIDA KESTİ

    Kanye West, New York’ta verdiği konser esnasında eşinin uğradığı saldırı haberini alınca, sahneden “ailevi bir acil durum” olduğu anonsunu  yaparak konseri bitirmek zorunda olduğunu duyurmuştu.

  • 18

    "MÜCEVHERLERİ UMURSAMIYOR"

    Çifte yakın bir kaynak “Kim, mücevherlerini çaldırdı ama bunu umursamıyor. Hayatta olduğu için mutlu. Hayatında daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştı” yorumunu yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız