Prens Harry ve Meghan Markle daha görünür olacak

Finding Freedom kitabının yazarı Omid Scobie, Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni bir döneme hazırlandığını, çiftin daha görünür olacağını savundu.

Haberler 21.08.2021 - 08:20

  • 1

    Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (Özgürlüğü Bulmak: Harry, Meghan ve Modern Kraliyet Ailesinin Oluşumu) kitabının yazarlarından Omid Scobie, Sussex Dükü ve Düşesi'nin yeni bir görünürlük dönemine girdiğini söyledi.

    Prens Harry ve Meghan Markle'dan diyalog başlatma çağrısı / Haber Detay-Tıkla Oku

  • 2
    Independent'ın haberine göre Scobie; Prens Harry ve Meghan Markle'ın, çıkarlarıyla uyumlu çalışmalar yapmak ve Archewell Vakfı aracılığıyla yürüttükleri yardım kampanyalarını genişletmek için gerçekten heyecanlı olduğunu belirtti. Ünlü çiftin önceki gün yaptığı diyalog başlatma çağrısı da adeta Scobie'nin tezini doğrular nitelikteydi.


  • 3
    Scobie "İnsani ilişkiler konusunda çok iyi iş çıkaran bir çift. Onların sahada olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Harry ve Meghan çiftinin geçen aylardan çıkardığı en önemli dersin akıl sağlıklarına öncelik vermek olduğu savunan Omid Scobie "Farklı bir konumda yaşıyormuş gibi görünüyorlar ve bu konum çok daha sağlıklı" dedi.
  • 5
    Kraliyet yazarı çiftin yeni projelerle etki alanlarını geliştireceğini ve şu an gelişme aşamasında olduklarını söyledi.
  • 6
    Meghan ve Harry çifti vakıfları üzerinden yürüttükleri çalışmaların yanı sıra gelecek dönemde birçok kitap, dizi ve belgesel içeriğiyle kendilerini takip edenlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız