Prenses Eugenie'in eşi Jack Brooksbank'in teknede üç kadınla görüntülenmesini kayınvalidesi savundu

İngiltere Kraliyeti'nde çapkın damat krizine kayınvalide cephesinden açıklama geldi. Kraliçe'nin torunu Prenses Eugenie'nin eşi Jack Brooksbank'in, iş seyahati için gittiği İtalya'da üç kadınla teknede görüntülenmesini, Sarah Ferguson böyle savundu.

Haberler 03.08.2021 - 13:44

  • 1
    Yeni doğum yapan İngiltere Prensesi Eugenie'nin eşi Jack Brooksbank, İtalya'nın Capri Adası açıklarında, teknede üç kadınla birlikte samimi şekilde görüntülenmişti.
  • 2
    Damat, teknede bir dergi yöneticisi, şirketinin müdürü ile üstsüz bir kadınla tüm gün koyları gezmişti. Tekila markası sahibi olan damat, Unicef'in düzenlediği davetin sponsorlarından biri olarak İtalya'daydı.
  • 3
    İngiliz Daily Mail gazetesinin manşete taşıdığı haberde, "Bunları Eugenie'ye açıklarken bol şans Jack!" başlığına yer verilmiş, gazete 5 ay önce doğum yapan eşi Prenses Eugenie'in Windsor Sarayı'nda bebekle ilgilendiğini söylemişti.
  • 4

    KAYINVALİDE, DAMADINI SAVUNDU

    Jack Brooksbank'ın büyük olay yaratan tekne görüntülerine, Prenses Eugenie'in annesi Sarah Ferguson'dan savunma geldi. Prens Andrew'nun eski eşi Ferguson, damadı hakkında konuştu ve onun dürüst bir adam olduğunu söyledi.

    Ferguson, BBC'nin The One Show adlı programına katılarak, damadı Jack Brooksbank'in "işini yaptığını" söyledi. Damadının dünyada en sevdiği insanlardan biri olduğunu belirten Sarah Ferguson, "O dürüst bir adamdır. Ona James Bond diyorum"diye konuştu.

  • 5

    "DAMADIM İŞİNİ YAPIYORDU"

    Sarah Ferguson damadı Jack Brooksbank hakkında "O benim hakkında bir süper kahramandır. Harika bir baba ve eşsiz bir koca. Ayrıca ön plana çıkmayı hiç sevmiyor" dedi.

    Ferguson, damadı Brooksbank'in bir markanın temsilcisi olarak çalıştığını belirterek "O görüntüler çekildiğinde de işini yaptığını" savundu.

  • 6

    5 AY ÖNCE ANNE OLDU

    Kraliçe 2. Elizabeth ile Prens Philip'in ortanca oğlu Andrew'nun Sarah Ferguson ile evliliğinden dünyaya gelen iki kızından küçüğü olan Prenses Eugenie, bu yılın şubat ayında anne oldu. Bunun mutluluğunu da sosyal medya sayfasından duyurdu.

    Bir dönem babasının adının karıştığı skandallar yüzünden zor günler geçiren Eugenie, 23 Mart'taki doğum gününü de kocası Jack Brooksbank ve oğlu August ile birlikte kutladı. 32 yaşına giren Prenses Eugenie, kendisine iyi dileklerini gönderenlere de bir buçuk aylık oğlu ve kocasıyla çekilen pozlarını Instagram'da paylaşarak teşekkür etti. Ailenin sosyal medya kullanma serbestisine sahip sayılı üyelerinden biri olan Eugenie, ailece çekilen pozlarını paylaşarak "Dün doğum günümde gösterdiğiniz sevgi için teşekkürler. İsteyebileceğim en güzel hediyeyi aldım" mesajını yazdı. Eugenie ve Jack Brooksbank, bebeklerinin yüzünü de saklamadan takipçileriyle paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız