Prenses Eugenie'den Selena Gomez'in ameliyat izli fotoğrafına destek: Benzersizliğimizle gurur duyalım

Gelinliğiyle skolyoz ameliyat izini sergileyen Prenses Eugenie, böbrek nakli ameliyat izini gösteren Selena Gomez'i herkese örnek olarak gösterdi ve "Benzersizliğimizle gurur duyalım" dedi. 

Haberler 11.10.2020 - 12:35

  • 1

    Ünlü şarkıcı Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında, böbrek nakli ameliyatından kalma yara izini sergileyen bir fotoğraf paylaşmıştı.

    Gomez’e İngiliz kraliyet üyesi Prenses Eugenie’den destek geldi. 30 yaşındaki Prenses, Gomez’in yara izini gösteren mayolu fotoğrafını Instagram hikayesi olarak paylaşarak, bunun saklanması gereken bir şey olmasından ziyade cesaret simgesi olduğunu gösterdiğini belirtti.

  • 2

    Selena Gomez, 2017 yılında böbrek nakli ameliyatı olmuştu. Prenses Eugenie, Selena Gomez’in özgüvenini sergilemesinin çok güzel olduğunu belirterek “Benzersizliğimizle gurur duyalım” ifadesini kullandı.

  • 3

    Gomez, yara izini gösteren fotoğrafını paylaşırken, “Böbrek nakli olduğumda, ilk başlarda yaramı göstermenin benim için çok zor olduğunu hatırlıyorum. Fotoğraflarımda görünsün istemedim, dolayısıyla hep giysilerimle kapattım. Şimdi, kim olduğum ve neler yaşadığım konusunda her zamankinden daha çok kendime güveniyorum ve bundan gurur duyuyorum" demişti.

  • 4

    Prenses Eugenie de 2018 yılında eşi Jack Brooksbank ile düğününde sırtını ve sırtındaki ameliyat izini açıkta bırakan bir gelinlik giymeyi tercih etmiş ve bu tercihiyle bir mesaj vermişti. Duvak takmayan Prenses, skolyoz hastalığından dolayı 12 yaşındayken geçirdiği ameliyatın izini tüm dünyaya göstererek, bedenindeki ameliyat izinden utanmadığını, aksine onunla gurur duyduğunu göstererek herkese örnek olmak istemişti.

  • 5

    İngiliz tasarımcı ikili Christopher de Vos ve Peter Pilotto’nun gelinliğiyle sırtını gösteren Prenses, neden bu gelinliği tercih ettiği sorulduğunda “Gelinliğimin sırtımdaki yarayı göstermesini istedim” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız