Quincy Jones'tan Ivanka Trump itirafı

Tam 27 kez Grammy ödülü kazanan 85 yaşındaki Efsane yapımcı Quincy Jones; pop müziğin kralı Michael Jackson'dan Marlon Brando'yo, The Beatles'dan Ivanka Trump'a birçok itirafta bulundu.

Haberler 09.02.2018 - 10:05 Son Güncelleme : 09.02.2018 - 10:07

  • 1

    İşte Quincy Jones'un iddialarından bazıları:

     "Bunu böyle alenen kamuoyuna açıklamaktan nefret ediyorum ama, Michael Jackson birçok kişiden bir çok şarkı çaldı. Notalar yalan söylemez. Michael, bu anlamda Makyavelist biriydi" 

  • 2
    Ünlü yapımcı, Michael Jackson'ın kişiliğiyle ilgili ilginç iddialar da ortaya attı. Jones " Onu estetik operasyonlar  yüzünden öldürecektim. Sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışır ve bir takım hastalıklar yüzünden estetik operasyon eçirdiğini
    söylerdi" diye konuştu.
  • 3
    Quincy Jones, Michael Jackson'ın her zaman görüntüsüyle ilgili sorunlar yaşadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Çünkü babası ona sürekli çirkin olduğunu söyleyip, taciz ederdi. Başka ne bekleyebilirsiniz ki?"
  • 4
    Jones, müzik dünyasının efsanevi grubu The Beatles hakkında da  tartışılacak sözler sarf etti. Jones, dünyayı kasıp kavuran grubun, kendisini hiç etkilemediğini belirterek "Onlar dünyadaki
    en kötü müzisyenlerdi" dedi. Özellikle de Paul McCartney'in dünyanın en kötü bas gitarcısı olduğunu vurguladı.
  • 5

    Quincy Jones'un iddiaları bununla da sınırlı kalmadı. Efsanevi yapımcı, bir dönemin ünlü aktörü Marlon Brando'nun da erkeklerle
    birlikte olduğunu ileri sürdü ve ekledi: James Baldwin, Rivhard Pryor ile Marvin Gaye bunlardan bazılarıydı. 

  • 6
    Quincy Jones'un en çarpıcı açıklamalarından biri de ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka ile çıktığını söylemesiydi."Narsist, megaloman, eğitimsiz. Halka duymak istediklerini söylüyor. Ona dayanamıyorum" diye nitelendirdiği Donald Trump'ın kızı Ivanka ile çıktığını da ileri sürdü Jones.
  • 7
    Kendisiyle söyleşi yapan gazetecinin "Bekle, gerçekten mi" diye şaşkınlığını belli etmesinin ardından da "Evet, bayım" diye söze başladı Quincy Jones ve şöyle anlattı: " 12 yıl önceydi.
    Tommy Hillfiger, kızım Hidada ile çalışıyordu. Bana Ivanka'nın benimle akşam yemeği yemek istediğini söyledi. Ben de ona 'problem değil. O hoş bir kız' diye yanıt verdim. Ivanka, benim
    benim hayatımda gördüğüm en güzel bacaklara sahipti" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız