Rami Malek: Daniel Craig beni öptü

25’inci Bond filminde kötü adamı canlandırıcak olan Rami Malek, 007'yi oynayan Daniel Craig'in çekimler sırasında biranda kendisini çekip öptüğünü söyledi.

Haberler 05.10.2019 - 11:21

  • 1
    İngiliz aktör Daniel Craig'in (51) 5. ve son kez James Bond karakterini canlandıracağı yeni Bond filmi No Time To Die'ın (Ölmeye Zaman Yok) kötü adamı Rami Malek (38) çekimler hakkında konuştu.

  • 2
    Bohemian Rhapsody isimli filmde Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan Malek, The Late Show with Stephen Colbert'te (Stephen Colbert ile Geç Şov) Craig ile çalışmanın nasıl olduğu sorusuna şöyle cevap verdi:

  • 3
    "Karmaşık bir sahne vardı. Onun provasında bir yandan beyin fırtınası yapıyorduk. Saatler süren sohbet sırasında Craig bir anda beni kendine çekip öptü."

  • 4
    Bu açıklama ile sunucuyu şaşkına çeviren Malek "Benim için zor bir deneyimdi" dedi.

  • 5
    Daha önce canlandıracağı karakterini farklı bir James Bond kötüsü olacağını belirten Rami Malek "Rolü kabul etmeden önce onun terörist oluşunun bir ideoloji veya dinle bütünleştirilmesini istemiyordum. Hollywood’da sık sık gördüğümüz bu durumu devam ettirmek istemedim. Bu yüzden karşımızda alıştığımızdan çok daha farklı bir terörist olacak" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız