Rıza Kocaoğlu: Yakışıklı jönler dede içlikleri giyiyor

İçerde dizisinin Davut'u Rıza Kocaoğlu “Bütün o gördüğünüz karizmatik jönler, üşümemek için çekimlerde dede içlikleri giyiyor” dedi.

Haberler 15.12.2016 - 08:50 Son Güncelleme : 15.12.2016 - 08:57

  • 1
    Rıza Kocaoğlu, ödüllü oyunu “Ormanlardan hemen önceki gece” ile Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu ve bilinmeyenleri anlattı:
  • 2
    "Ezel, Karadayı, Kuzey Güney, İçerde gibi dizilerde rol alan sevilen oyuncu; “İçerde aksiyon durumu yakaladık. Ben seviyorum koşayım, döveyim, vurayım. Aslında naif bir balık burcuyum. İyi biriyim ben”
  • 3
    Yasemin Şefik'in “İyi adam döver misin Rıza?” sorusu üzerine; “Yok ya ben sevmem. Silah falan nefret ederim. Mezun oldum geldim İlk gün sette elime silahı verdiler. Hatta “labirent” filminde poligona gittik. Barut kokusundan tansiyonum düştü. Çocukken gençken kavga dövüş oluyordu. Ama bu yaştan sonra olmaz” dedi.
  • 4
    Kenan İmirazlıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Çağatay Ulusoy gibi yakışıklı jönlerle kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu; “Bütün o gördüğünüz karizmatik jönler, üşümemek için çekimlerde dede içlikleri giyiyor” diye gülerek anlattı.
  • 5
    Oyunculukla ilgili özel çalışmalar yapan ve tahmin edilemezliğin peşinde olduğunu anlatan Rıa Kocaoğlu “Tuhaf bir kariyer oluşumum var. İkinci adamım rollerde ama öyle de görünmüyor. Asla yedekte kalmıyorum. Sahanın hep içindeyim” dedi.
  • 6

    RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

    İzmir doğumlu olan 37 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Rıza Kocaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

    "Av Mevsimi", DOT oyunları "Malafa" ve "Punk Rock", 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen Kaybedenler Kulübü'nde rol aldı.

    Kuzey Güney, Ezel, Karadayı dizilerinde oynadı. İçerde dizisinde Davut karakterini canlandıran sanatçının, babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe'lidir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız