RuPaul aldığı ödülle Emmy rekoru kırdı

Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve televizyon kişiliği RuPaul, 11’inci Emmy ödülünü kazanarak en çok Emmy ödülü kazanan siyah olarak tarihe geçti. 

Haberler ntv.com.tr 20.09.2021 - 11:07

  • 1

    Tam adı RuPaul Andre Charles olan Amerikalı oyuncu, şarkıcı ve televizyon kişiliği RuPaul, ”Drag Race“ adlı programıyla, en çok ödül kazanan siyah olarak Emmy tarihine geçti.

    60 yaşındaki RuPaul, yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “RuPaul’s Drag Race” adlı programıyla 2018’den bu yana Emmy’de defalarca ödül kazandı.

  • 2

    Dün akşam Los Angeles’taki Live’s Event Deck’te gerçekleşen 73. Emmy Ödülleri töreninde ortağı Michelle Visage ile sahneye çıkan RuPaul, konuşmasında, “Şovumuzda dünyanın her yerinden harika çocuklarımızın hepsine teşekkür ederim. Cesaret hikayelerini ve bu zor hayatla nasıl baş ettiklerini anlattıkları için çok iyi niyetliler. Bu sizin için ve izleyen tüm çocuklar için. Burada sizi bekleyen bir aileniz var” dedi.

  • 3

    13 sezondur ekrana gelen programın 14’üncü sezonunun da yayınlanacağı duyuruldu. Program, ABD’nin dışında İngiltere, Kanada, İspanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Hollanda ve Filipinler’de de yayınlanıyor.

  • 4
    Reality show tarzındaki yarışmada katılımcılar, "Amerika'nın bir sonraki drag süper starı" olmak için yarışıyor.
  • 5

    Sunucu RuPaul ayrıca programda danışmanlık ve jüri üyeliği de yapıyor. Programdaki diğer jüri üyeleri arasında Michelle Visage, Ross Mathews ve Carson Kressley yer alıyor. 

  • 6
    Programın adı, drag queen ve drag racing sözcüklerinin bir araya getirilmesinden oluşuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız