Salma Hayek 54. yaşını takipçileriyle kutladı

Ünlü oyuncu Salma Hayek, yeni yaşını eşi ve kızıyla çıktığı tatilde kutluyor. Sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Meksikalı oyuncu, yıllara meydan okuduğunu gösteren fotoğrafını, "Tahmin edin kim 54 yaşına giriyor?" diye paylaştı.

Haberler 02.09.2020 - 13:33 Son Güncelleme : 02.09.2020 - 13:35

  • 1

    2 Eylül 1966 doğumlu ünlü oyucu Salma Hayek, bugün 54'üncü doğum gününü kutluyor. Hayek, yeni yaşını Mykonos adasında karşılıyor. Ona eşi François Henri Pinault ile kızı Valentina da eşlik ediyor.

  • 2

    "BU ESKİ BİR FOTOĞRAF DEĞİL" 

    Hayek, Instagram sayfasında siyah mayo, siyah pareo, güneş gözlüğü ve şapka ile çekilen bir pozunu "Tahmin edin kim 54 yaşına giriyor?" mesajıyla paylaştı. Hayek, bu paylaşımında fotoğrafın eski olmadığını da vurguladı.

  • 3

    Salma Hayek'in takipçileri bu poza ve yüzünün yakın plandan görüntüsünü sergileyen fotoğrafına beğeni yağdırırken bir yandan da 54 yaşına gelmesine rağmen nasıl bu kadar genç ve formda kaldığını sordular.

  • 4

    SİRKELİ KEMİK SUYU İÇİYOR

    Sık sık mayolu fotoğraflarını paylaşan Hayek, daha önce verdiği bir röportajda "gençlik sırrının" tarifini şöyle vermişti:

    "Bir miktar dana kemiğini alıp saatlerce pişiriyorsunuz. Sonrada içine bir çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip günde bir fincan içiyorsunuz."

  • 5
    Hayek, bu karışımın içeriğinde jelatin, yağ ve kemik iliği bulunduğunu belirterek "Bu da cilt dokunuzun, saçlarınızın ve tırnaklarınızın yeniden yapılanmasını sağlıyor. Bu karışım tamamen kolajen kaynağı" demişti.
  • 6
    Düzenli olarak tükettiği bu karışım sayesinde botoks yaptırmak zorunda kalmadığını söyleyen Hayek "Botokstan korkuyorum. Asla denemedim" diye konuşmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız