Sanatçılar nöbette #polisiminyanındayım

Beşiktaş’ta cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısına birçok isim sosyal medyadan tepki gösterdi. Saldırıya karşı #polisiminyanındayım hashtag'i oluşturuldu. Kısa sürede sosyal medyanın gündeminde zirveye oturan hashtag’e ünlüler de destek verdi. Kimisi polislerle önceden çekilmiş fotoğrafını paylaştı, kimi en yakın karakola gidip polislere destek oldu. İşte o isimlerden bazıları...

Haberler 13.12.2016 - 09:31

  • 1

    MURAT YILDIRIM

    "#polisiminyanındayım Sizlere ihtiyacımız var dedi...Hayır insan olamadığımız için bizlerin sizlere gereksinimi var."

  • 2

    HANDE YENER

    "#PolisiminYanındayım Dün gece İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısında bir çok polis kardeşimiz şehit olmuştur. Bir çok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırıda sivil kayıplarımız da vardır.Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz.Haydi. Sen de Türkiye için polisimizle bir olduğunu, omuz omuza olduğunu göster"

  • 3

    TOLGAHAN SAYIŞMAN

    "#PolisiminYanındayım .Dün o acı olayı yaşamasaydık bugün Stuttgart'ta ki gurbetçi sevenlerimizle buluşabilecektik.Ancak bugün en cok yanında olmamız gereken insanlar bizim için gözünü kırpmadan canını feda eden Polislerimiz.Umarım bu acı tekrar yaşanmaz.Allah şehitlerimize rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin; birliğimizi ,dirliğmizi bozmaya çalışanları helak etsin! Türkiye Cumhuriyeti'nin yardımcısı olsun."

  • 4

    FETTAH CAN

    #PolisimizinYanındayız.
    Başsağlığı dileyip hayırlı kandiller diledik.

  • 5

    SERDAR ORTAÇ

    "#PolisiminYanındayım

    Dün gece İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısında bir çok polis kardeşimiz şehit olmuştur. Bir çok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırıda sivil kayıplarımız da vardır.
    Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.
    Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz.
    Haydi. Sen de Türkiye için polisimizle bir olduğunu, omuz omuza olduğunu göster!"

  • 6

    CENGİZ KURTOĞLU

    "Canlarımız şerefli Türk polisi kardeşlerim dimdik ayaktayız. Başımız sağolsun. Sensiz cenneti neyleyim ben" 

  • 7

    MUSTAFA CECELİ

    "#PolisiminYanındayım
    Bizlerin güvenliği için canını ortaya koyan polislerimizin her zaman yanındayız. Bu mübarek günde hem Şenlikköy Polis Merkezini başsağlığı için ziyaret ettik hem de kandilini kutladik. Misafirperver ve kahraman polislerimize minnettarız.. Değerli arkadaşlar lütfen sizlerde kendinize en yakın polis merkezini ziyaret edip polislerimize moral verin. Sokakta trafikte her nerde görürseniz polislerimize destek olun lütfen .."

  • 8

    MEHMET BOZDAĞ

    "Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan kahraman polislerimizi ziyaret ettik. "

  • 9

    İDO TATLISES

    "#polisiminyanindayim (Fotoğraf eskidir. Başka anlamlar çıkarmayınız.)"

  • 10
  • 11

    PELİN AKİL ALTAN

    "Ocak ayında Sultan Ahmet'teki patlamadan sonraki günlerde bindiğim feribotta benden şüphelenip çantamı göstermemi istemişlerdi. Ben nasıl bir şüphe teşkil ettim neden beni aradınız diye merak edip sorduğumda fotoğrafta gördüğünüz soldaki özel Tim Polis kardeşim 'saçlarınızdan' demişti. Anlamamıştım. Gür saçların arasına bile bombayı saklayabileceklerini söylemişti. Sonradan beni tanıyıp bir de fotoğraf çekilmek istemişlerdi.Önce arandığım için bir kötü hissetmiştim ama gurur duydum ve düşündüm ki hepimizin pamuk ipliğinde tesadüf yaşadığımız şu hayatta onlar ne kadar zor bir iş yapıyorlardı sürekli tehlike altındalardı. Helal olsun dedim. Ve biraz önce bu fotoğraf geldi hem de ne acı haberle. Soldaki bereli polis arkadaşım dünkü patlamada hayatını kaybetmiş. Zaten dünden beri içim acıyor bu fotoğrafı görünce ve ona bu kadar yakın olmuşken o şimdi hayatta değil içim parçalandı. Bu patlamalarda yakınımız iyi mi diyip onlara ulaştığımızda içimizin rahatlamasından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum. Allah'ım sen bu olaylara sebep olan azıcık bile sebebi olan herkesi bildiğin gibi yap. Bu soldaki bereli arkadaşım şimdi yok. Allah onun ve dünkü patlamada vefat eden herkesin ailesine sevdiklerine sabır versin. Mekanları cennet olsun. Çok üzgünüm gerçekten çok. #mustafakemaldevrilmez"

  • 12

    SEVİM EMRE

    "Polisimizin yanındayız kaybettiğimiz aslan parçası şehitlerimize rahmetler diliyorum ailelerine ve milletime sabırlar versin Rabbim bir an bile olsa teselli edip acımızı paylaşmak istedik"

  • 13

    BÜLENT SERTTAŞ

    "Canları pahasına Kalpleri Bu Cennet vatan için atan Kahraman polisimiz ve Askerimiz RABBİM Hepinizi Korusun #polisimizinyanindayiz #askerimizinyanındayız"

  • 14

    KUTSİ

    "#polisiminyanındayım hain saldırıda hayatlarını kaybeden polis kardeşlerimize,sivil vatandaşlarımıza,Allah'tan rahmet,ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum,yaralılarımıza acil şifalar diliyorum...Allah polisimizin yardımcısı olsun...Kandilleri mübarek olsun..."

  • 15

    SİNAN AKÇIL

    "Gel bakalım,sıkıyorsa yık bakalım,POLİSİME gücün yetiyor mu arkadan vurmasan,kalleşlik yapmasan söyle bakalım?🇹🇷#polisiminaskeriminyanindayim hayırlı kandiller olsun.."

  • 16

    EMRE ALTUĞ

    "Normal sartlarda karsilassak belki bu kardesim benimle fotograf cektirmek isterdi ama bu sefer ben istedim..."

  • 17
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız