Selena Gomez ve K-pop grubu Blackpink’ten dondurma markası

Selena Gomez ve K-pop grubu Blackpink, ortak single çalışmasının ardından dondurma markası işbirliği yaptı. Pembe vanilyalı dondurma, Ice Cream adlı single ile aynı gün piyasaya çıkacak.

Haberler ntv.com.tr 25.08.2020 - 11:41 Son Güncelleme : 25.08.2020 - 12:20

  • 1

    Selena Gomez ve K-pop grubu Blackpink’ten yeni işbirliği. Ama bu kez müzik alanında değil. İşbirliğinin konusu, dondurma. Gomez ve Blackpink, Ice Cream adlı ortak single çalışmasından sonra birlikte dondurma markası yarattı.

  • 2

    Pembe renkli vanilyalı dondurma Serendipity ‘Cookies & Cream Remix’, 28 Ağustos’ta single ile aynı gün piyasaya çıkacak.

  • 3
    Sosyal medya hesabından dondurma markasını tanıtan Gomez, “Temelde cennettir ve her lokması lezzetlidir” ifadesini kullandı. Gomez aynı zamanda dondurulmuş sıcak çikolatayı sevdiren restoran ve marka Serendipity 3'e yatırımcı olduğunu da duyurdu.
  • 4

    Serendipity, Stephen Bruce tarafından 1954 yılında New York’ta açıldı. Marilyn Monroe, Andy Warhol, Jacqueline Kennedy gibi isimler restoranın müdavimleri arasında yer alıyordu. Restoranın Tokyo ve Florida’da da şubeleri bulunuyor.

  • 5

    Mutfağa ilgi duyan Gomez, son olarak HBO Max kanalında ‘Selena + Chef’ adlı yemek programını yapmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız