Şevval Sam: Karavanda yaşayacağım

Harbiye Açıkhava'da konser vermeye hazırlanan Şevval Sam, "Sağlığım ve imkanlarım el verirse dün-yayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum" dedi.

Haberler 16.08.2019 - 11:19

  • 1
    20 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde izleyenlere bir şölen yaşatmaya hazırlanan Şevval Sam, Hürriyet'ten Ömür Gedik'e konuştu. "Karavana yerleşme isteğin varmış. Doğru mu?" sorusuna Sam şu yanıtı verdi: "Evet. Gelecekte eğer imkanım olursa mobil yaşayacağım. Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum, bana yetecek kadarı var, ötesine ihtiyacım yok."


  • 2
    "Güzel bir karavan aldığım zaman bir benzin parası gerekecek sadece, hatta belki o zamanlara elektrikli karavan da olur. Mobil yaşam, bağımsızlık duyguma karşılık gelen bir durum aslında."


  • 3
    "Deniz kenarına çektiğin zaman yalıda oturuyorsun, dağ başına çektiğin zaman dağ evinde oluyorsun. Herkesin paraya, konfora bakışı farklı olabilir, benimki de böyle."


  • 4
    Harbiye konseri hakkında da açıklamalarda bulunan Sam, "Önceki iki konser daha etnikti. Anadolu’nun farklı renklerini, farklı seslerini sergilediğimiz bir repertuvar içeriyordu. Bu sene ağır geçen bir kışın ardından, üzerimizdeki zehri atmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.


  • 5
    "Oturmak yok dedik. Ağır parçalar olacak tabii ama daha neşeli, eğlencesi bol bir konser bekliyor seyirciyi" diyen Sam, "Yoroz Horon ekibi bizimle olacak. Defjen Def Topluluğu da perküsyon şov yapacak. Fasıl yapacağız. Günümüzün popüler şarkılarından da olacak" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız