Sezin Akbaşoğulları: İçinde zaaf olunca rol daha dişi oluyor

Star TV dizisi ‘Cesur ve Güzel’in Cahide’si olarak entrikanın kitabını yazan Sezin Akbaşoğulları, “Zaafsız bir karakteri oynamak sıkıcı bir şey” dedi.

Haberler 03.12.2016 - 17:58

  • 1

    ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde entrikalar kraliçesi Cahide’yi canlandıran Sezin Akbaşoğulları, “İçinde biraz entrika, zaaf olunca bence daha dişi oluyor o rol. Zaafsız ve çok mükemmel bir karakteri oynamak sıkıcı bir şey. Seyirciyi de sıkıyor” dedi.  

  • 2

    Akbaşoğulları Star TV’de perşembe günleri yayınlanan dizinin Cahide’si hakkında şunları söyledi:

    “Cahide’nin aile içinde var olabilmesi için anne olması gerekiyor. Aslında kadınların çoğunun başına gelen bir şey bu. Evlendin tamam, orası atılmış bir gol, başarılı bir evlilik, hayatın arahat ama şimdi bir de çocuk sahibi olmak zorundasın. Bu kadının da olmuyor çocuğu ve bir şekilde kendini kanıtlamak için ailede, bu çocuğu elde etmesi gerekiyor. O yüzden de bunun yollarını arıyor.”

  • 3

    Milliyet’e konuşan 35 yaşındaki oyuncu, “Dizi yapmayı toplumsal bir görev olarak görmüyorum” dedi.

  • 4

    “Sürekli ekranda değilim, çünkü tiyatro da yapıyorum” diyen Akbaşoğulları, “Biraz durmayı da seviyorum, arka arkaya iş yapmak benim sanki o işi yapabilme yetimi elimden alıyor. Yeni başladığım şeye temiz bir kafayla bakmam gerekiyor. Bir de disiplinleri değiştirmek de iyi, mesela o sene sadece tiyatro yapmak, sonraki sene dizi yapmak bana iyi geliyor” şeklinde konuştu.

  • 5

    Kötü hissettiğinde yalnız kalmayı sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Evde olmak, çevremde de az insan olması ya da kimse gelmediyse kimsenin olmaması, kendimle kalmak beni toparlıyor. İhtiyaç duyduğum bir şey. Bence aslında herkesin ihtiyacı olan bir şey” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız