Sosyal medya fenomeni Emily Hartridge'in ölümüyle ilgili yeni detaylar

Sevgilisinin aldığı elektrikli scooter'a kamyonun çarpması sonucu geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Emily Hartridge,in ölümüne dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Haberler 22.07.2019 - 13:47

  • 1
    Ünlü sosyal medya fenomeni ve televizyon sunucusu olan Emily Hartridge, İngiltere’de elektronik scooter kullanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. 35 yaşındaki fenomenin ölüm haberi, Instagram hesabından duyuruldu.
  • 2
    Hartridge’in Instagram adresinden yapılan açıklamada, “Herkese merhaba. Bu Instagram üzerinden söylenecek korkunç bir şey ama çoğunuzun Emily'i görmeyi beklediğini biliyoruz ve bu aynı anda sizinle iletişim kurmanın tek yolu... Emily dün bir kaza geçirdi ve hayatını kaybetti. Hepimiz onu sevdik ve asla unutmayacağız. Çok fazla hayata dokundu, onsuz bir şeyleri hayal etmek zor. Çok özel bir insandı" ifadeleri kullanıldı.

  • 3
    YouTube hesabında 350 bin abonesi ve Instagram hesabında 70 bine yakın takipçisi olan Emily'nin ölümü ne ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı.

  • 4
    Emily'nin kendisi gibi fenomen olan sevgilisi Jacob Hazell ile birlikte yer aldığı videoda, kendisinin ölümüne neden olan scooter'ın erkek arkadaşı tarafından hediye edildiği ortaya çıktı.
  • 5
    Kazadan yalnızca 1 hafta önce paylaşılan görüntülerde Emily sevinerek sevgilisine sarılırken, erkek arkadaşına da övgüler diziyor.

  • 6
    Trajik ölüm ile ilgili olarak Emily'nin sevgilisi Jacob gözyaşları ile açıklama yaparak, talihsiz kadının kaza günü bir tüp bebek merkezine gittiğini ancak yolda kamyona çarpması sonucunda öldüğünü belirtti.
  • 7
    Scooter'ı kazadan bir hafta önce kendisinin aldığını da doğrulayan Jacob, bu nedenle herkes gibi kendisini suçladığını ve hayatı boyunca da suçlayacağını da söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız