Survivor Atakan Arslan mahkemeye başvurdu

Avatar lakaplı sporcu Atakan Arslan'ın sosyal medyada olay yaratan videosunun kaldırılması için mahkeme başvurdu.

Haberler 02.11.2016 - 08:28 Son Güncelleme : 02.11.2016 - 08:31

  • 1

    VİDEO KALDIRILSIN

    Avatar Atakan'ın geçtiğimiz günlerde Türk halkına hakaret ettiği bir videosu sosyal medyada çok konuşulmuştu. Videonun kaldırılması için mahkemeye başvuran
    sporcu, dilekçesinde arkadaş ortamında şakayla argo kelimeler kullandığını belirtti.
  • 2

    MÜZİK SESİ NEDEN OLDU

    Yüksek müzik sesi nedeniyle bu konuşmaları yaptığını söyleyen Arslan, "Argo kelimeler kullandığım bir an, sanki Türk milletine söylüyormuşum gibi gösterildi" dedi.
  • 3

    INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA

    Atakan Arslan sosyal medyaya düşen videonun ardından Instagram sayfasından şu açıklamayı yayınlamıştı:
  • 4

    "FARKLI ALGILATILIYOR"

    'An itibarıyla sanal alemde adi, şahsiyetsiz, şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Birkaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfrediyormuş gibi söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçse sayan bu aşağılık mahlukata sadece 'Yazıklar olsun' diyorum"
  • 5

    "MASAL NİTELİĞİNDE"

    "Ben ki, sadece bayrağımız içn dünyanın dört bir yanında savaşmış bir adamım. Bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes için yalnızca bir masal niteliğindedir. Bu şahış ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. En kısa zamanda adalet yerini bulacaktır. Her zaman dediğim gibi 'Allah var sıkıntı yok'..."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız