Survivor Sadin kimdir? (Sadin Bakır)

Survivor 2017'nin ilk haftasında düzenlenen eleme konseyinde gönüllüler takımından yarışmaya dahil olan Sadin Bakır, Survivor'un dördüncü haftasında dokunulmazlık sembolünü alan Tuğçe'nin ismini söylemesiyle eleme adayı olmuştu. Ancak SMS oylamasından çıkarak yarışmaya devam eden Sadin altıncı haftada konseyde adı en çok yazılarak yeniden eleme adayı oldu. Yapılan eleme konseyi sonrası ise Sadin Survivor'a veda etti. Peki Sadin kimdir? İşte Sadin Bakır hakkında bilgiler ve fotoğraflar...

Haberler 01.03.2017 - 00:29

  • 1
    Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Sadin, eğitim hayatını Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olarak tamamladı.
  • 2
    Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenen Sadin, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatıyor.
  • 3
    2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin, 2005 yılında ise Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya aldı.
  • 4
    Sekiz yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Sadin, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapıyor. Sadin, aktif spor hayatına ise yağlı pehlivan gureşcisi olarak devam ediyor.
  • 5

    Sadin, Survivor'a katılma amacını şu sözlerle anlattı: "Hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarışmanında bana uygun olduğunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip başarilarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum."

    İşte Sadin'in eleme adayı olunca söylediği sözler...

  • 6

    DÖRDÜNCÜ HAFTA

    Survivor'un dördüncü haftasında eleme adayı olan Sadin, Necip Fazıl Kısakürek'in 'Zindandan Mehmed'e Mektup' şiirinden bir dörtlük okuyarak konuşmasına başlayarak şunları dile getirmişti: 

    "Sükût... Kıvrım kıvrım uzaklık uzar;
    Tek nokta seçemez dünyadan nazar.
    Yerinde mi acep, ölü ve mezar?
    Yeryüzü boşaldı, habersiz miyiz?
    Güneşe göç var da, kalan biz miyiz?

    Şimdi Tuğçe arkadaşımız geldi değindi konuya "ben zaten Sadin'i söyleyecektim" dedi. Acaba kendi istediği için mi söylüyor benim ismimi yoksa dolduruluşa getirilip mi söylüyor. Onu merak ediyorum. Her şey bir kaç gün içerisinde belli olacak" 

  • 7

    ALTINCI HAFTA

    "Böyle bir sonuç bekleniyor muydu? Açıkcası ben kendi tarafımdan beklemiyordum. Çünkü bu hafta içinden çok güzel oyunlar kazandık, kazandırdım takımıma. Neticede ismimiz yazılmış buraya gelmişiz Survivor'a arkadaşlar da bölye uygun görmüşler kendi kafalarında. Hakkımızda hayırlısı neyse o olacak."

  • 8

    Altıncı haftanın son günü yapılan eleme konseyinde Erdi, Sabriye ve Fatih'ten daha az SMS oyu alan Sadin Survivor'a veda etti.

    Survivor'dan elenen Sadin karar sonrası şunları söyledi: Hayırlısı böyleymiş. Bir şiirle veda etmek istiyorum, "akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader, aldırma böyle gelmiş böyle gider." Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.

    İşte fotoğraflarla Survivor Sadin Bakır...

  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız