Survivor SMS oylaması sonuçları nasıl oldu? Survivor'da kim elendi, Survivor Bahar kimdir? (26 Ocak 2021)

Survivor'da kimler eleme adayı oldu, Survivor'a kim veda etti? sorularının cevapları belli oldu. Ünlülerin ilk iletişim ödülünü kazandığı Survivor son bölümde; SMS birincisi seçilen Poyraz eleme potasına Duygu'yu gönderirken, İsmail, Bahar'ın ismini söyledi. Böylece Aleyna, İlayda, Duygu ve Bahar haftanın eleme adayları oldu. Ada konseyinde en az oyu alan Bahar Survivor'a veda etti. İşte 26 Ocak Salı günü Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar ve haftaya damga vuran olaylar. 

Haberler 27.01.2021 - 10:15

  • 1

    26 OCAK

    SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Bu sezonun ilk iletişim oyunu nefes kesen anlara sahne oldu. Survivor'ın 26 Ocak tarihli ekranlara gelen bölümünde yarışmacıların iletişim kurma şansını elde etmek için mücadele verdiği oyunda, su kaydırağı ile başlayan parkurda türlü engeller ortaya çıktı.

  • 2

    26 OCAK

    Güç ve dengenin gerektiği oyunda, ünlüler takımı farkı açarak oyunun sonunda skoru 10-5 yaptı. Survivor'da ilk iletişim oyununu böylece kazanan takım ünlüler oldu.

  • 3

    26 OCAK

    Ada konseyinde gönüllüler takımında SMS birincisi seçilen Poyraz eleme potasına Duygu'yu gönderirken, ünlülerde SMS birincisi olan İsmail Bahar'ın ismini söyledi. Böylece bu haftanın eleme adayları Aleyna, İlayda, Duygu ve Bahar oldu. 4 eleme adayı arasında yapılan SMS oylamasının ardından Survivor'dan elenen isim Bahar oldu.
  • 4

    26 OCAK

    SURVIVOR BAHAR KİMDİR?

    18 Ocak 1990 Kıbrıs doğumlu Bahar Seviş aslen Kıbrıslıdır. Survivor Bahar, spor eğitmenliği ve oyunculuk yapmakta. 

    Bahar Seviş aynı zamanda Fitness ve Pilates eğitmenliği de yapıyor. Oyunculuk geçmişi de  bulunan Survivor Bahar, çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır. Bahar  Seviş baharrsevis kullanıcı adıyla instagram'da paylaşımlar yapıyor.

    Girne Amerikan Üniversitesi drama ve oyunculuk yüksekokulu mezunu olan Bahar Seviş, Survivor 2021'de yedek yarışmacılar arasında yer alıyor.

    Survivor'da bu hafta yaşananlar... 

  • 5

    25 OCAK

    SURVİVOR’DA ÖDÜL NE?

    Ödül oyunu öncesinde yarışmacılar ödülün açıklanmasını çok istedi. Acun Ilıcalı, ödülü açıklamadan önceden kahvaltı yapmadığını, ödülün ne olduğunu öğrenince yarışmacılarla birlikte yemek istediğini söyledi. Sonrasında günün ödülünü açıkladı. Buna göre bu akşam ödül oyununu kazanan yarışmacıların her biri dörder parça tavuk baget yiyecek.

    AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için avantaj oyununa çıktı. Dörder erkek ve kadın yarışmacı parkurda yerlerini aldı. Oyundaki eşleşmeler şöyle oldu;

    Erkekler: Batuhan - Poyraz, İsmail - Emin, Sergen - Yunus Emre, Barış - Reşat

    Kadınlar: Merve - Aleyna, Melis - Ayşe, Öykü - Hanzade, Bahar - Duygu

    Oyunda erkeklerde Ünlüler, Kadınlar Gönüllüler kazanınca final atışlarına geçildi. Ünlülerden İsmail, Gönüllülerden Poyraz atıcı olarak yerlerini aldı. Atışlarda tüm atışları ilk yapan İsmail oldu ve avantajı ünlüler takımına kazandırdı.
  • 6

    25 OCAK

    SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2021 yeni bölümde oynanan ödül oyunu zor bir parkurda yapıldı. Oyunda büyük bir tekerlek, bir çubuk ile iki yarışmacıyla finale kadar taşınması ve finalde belirlenen atıcı, disklerle masanın üstündeki küpleri devirmeye çalışması gerekiyordu. Bugün oyuna hızlı başlayan Gönüllüler oldu. 5-2 skoru yakalayan Gönüllüler takımı, ödülün tadımını yapma hakkını elde etti. Bu başarısını devam ettiren Gönüllüler skoru 9-3'e kadar taşıdı. Sonrasında aldıkları iki oyun ile Ünlüler takımı biraz olsun umutlandı. Fakat skor 9-5 iken parkura atıcı olarak çıkan Hanzade atışları ile ünlülerin bu umutlarını söndürdü. gönüllüler, ödül oyununu 10-5 skorla kazandı.

  • 7

    25 OCAK

    PERFORMANS OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?


    Survivor 2021’da ikinci kez oynanan performans oyununda kazanan yarışmacı, üç dilim buğday ekmeği üstü fıstık ezmesi kazandı. Ve bu ödülden seçtiği üç arkadaşının yararlanmasını sağladı.


    SURVİVOR’DA İKİNCİ SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

    Survivor 13. bölümde oynanan performans oyununda ilk olarak Gönüllüler arasında finalist mücadelesi ekrana geldi. Oyunda parkurdaki tüm engelleri aşan yarışmacılar, en sonda üç başarılı basket atışı yapması gerekiyordu. Yarışmacılar arasındaki eşleşmelerde kazanan üst tura çıkarken kaybeden sembol oyununa veda ediyordu. Gönüllülerde Dora sakatlığı nedeniyle oyunda yer almadı. Eşleşmeler sonunda Gönüllüler Poyraz, Ünlülerde Sergen finalist oldu. Finalde Sergen, Poyraz’ı 2-0 yenerek ikinci kez sembolü kazanan yarışmacı oldu.

  • 8

    24 OCAK

    Survivor ünlüler gönüllüler 2021'in son bölümü yine nefes kesen anlara sahne oldu. Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununda büyük heyecan yaşandı. Gönüllüler ile farkı açan ünlüler daha sonra büyük bir şok yaşadı. Yarışmada büyük bir başarı sonucu geri dönen gönüllüler takımı oyunu 9-8'e getirdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan ise gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı üst üste 9 sayı alarak büyük bir başarıya imza attı. 

  • 9

    24 OCAK

    Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada gönüllüler takımına, "Dominik'te tarihi bir gün. Gerçekten bu günü unutmayacağım. Çok çok nadir bir şey oldu bugün. Bugün siz Survivor'a resmen başladınız arkadaşlar" dedi.

  • 10

    24 OCAK

    Ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayı, dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından İlayda Şeker oldu.

    "FİNAL ADAYLARINDAN BİRİYDİ"

    Acun Ilıcalı, konseye gelen yarışmacılara üzücü haber verdi. Ünlüler takımı kötü haber sonrası büyük bir şok yaşadı. Ilıcalı, "Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla bir kez daha konuştum. Bu sabah itibariyle Metin Kuş'tan aldığım rapora göre Meryem tahmin de ediyor olabilir. Doktor Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok. Bana göre final adaylarından biri" ifadelerini kullandı.

  • 11
    GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

    Meryem ise haber sonrası gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Acun Bey nasıl başlasam bilmiyorum. Yani iki sene üst üste istediğim platformda bir sağ dizim sonra sol dizim travma gibi bir şey. Hayatta yüzde 1 bile bir şans faktörü varsa gerçekten benim hayatımda yok. Hissettiğim çok şey var ama demek ki her şeyin hayırlısı böyleymiş. Bu da benim şansım mı diyeyim kaderim mi diyeyim bilmiyorum" dedi.
  • 12

    23 OCAK

    SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Haftalık erzak olan market oyunu için deniz üzerine kurulu parkurda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Adanın zorlu yaşam şartlarında yiyecek ödülünün büyük önem taşıdığı oyunda ilk önce gönüllüler öne geçti. Sonrasında ünlüler onları yakalayıp farkı açtı. Nefes kesen market oyununda 6-6 skorda kazanan takım, ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı patates ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu.
  • 13

    23 OCAK

    ÇAĞRI İLE DORA ARASINDA KAVGA

    Market oyununda iki takım yarışmacıları, oyundaki arkadaşlarını dışarıdan desteklemek için tezahürat yaptığı sırada Çağrı, Dora'nın bağırışlarından rahatsız oldu. Dora'nın bu hareket sonrasında gülmesi ise Çağrı'yi çileden çıkardı. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar sonrasında iki takım arasında sözlü tartışma çıktı. Çağrı ile Baran'ın birbirinin üzerine yürüdüğü anlarda diğer yarışmacılar iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Olayların daha fazla büyümemesi için kaptanlar devreye girdi. Çağrı'nın güçlükle uzaklaştırıldığı anlarda sunucu Murat Ceylan, her iki takımı da uyardı.
  • 14

    23 OCAK

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Üçüncü haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda atışlarda yarışmacılar sağ ve soldaki çubuklara ikişer halka geçirmek için zamanla yarıştı. Oyunun finaline doğru Ayşe Gönüllüler takımına, sonrasında Batuhan Ünlüler takımına birer sayı kazandırdı. Böylece skor 9-9 oldu.

  • 15

    23 OCAK

    Bayrak yarışına giden dokunulmazlık oyununda, İsmail ile Merve, Reşat ile Ayşe karşılaşması oyunun kaderini belirledi. Büyük mücadele sonunda İsmail son atışı ile Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazandı.
  • 16

    23 OCAK

    SURVİVOR'DA ELEME ADAYI BELLİ OLDU

    Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı konsey oylaması yaptı. Gerginliğin eksik olmadığı gecede yapılan oylamayla potaya 6 oyla Aleyna girdi. Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.
  • 17

    21 OCAK PERŞEMBE

    Survivor'da ödül öncesi yeni haftanın kaptanları seçildi. Bu hafta da ünlüler takımında Barış, oyların çoğunluğunu alarak kaptan olurken, aynı şekilde Reşat da gönüllülerin kaptanı oldu.


  • 18

    21 OCAK PERŞEMBE

    Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü yarışmacıların dörder adet poğaça yeme hakkı oldu.
  • 19

    21 OCAK PERŞEMBE

    Zorlu mücadelede gönüllüler, oyunun başında farkını ortaya koydu ödül oyununda skoru 7-2'ye getirdi. 10-3 skorla ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler sezonun en farklı galibiyetini kazandı.
  • 20

    21 OCAK PERŞEMBE

    ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI

    Survivor'un keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım için bu sezonun yarışmacıları ikinci kez karşı karşıya geldi. Keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı oyunda ödül dilim turta ve bir adet kurabiye oldu.

    Bu oyunun da kazananı 5-3 skorla gönüllüler oldu. Bu sonuçla gönüllüler takımı bir yiyecek ödülünü daha almış oldu.
  • 21

    21 OCAK PERŞEMBE

    YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

    Survivor'da acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulundu:
    "Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.
    "Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor." 

  • 22

    21 OCAK PERŞEMBE

    Survivor'da 21 Ocak bölümünde toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğan bir açıklamada bulundu. Ekranların sevilen yarışma programında daha başlamadan iddialı olarak gösterilen ünlü oyuncu Cemal Hünal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi ve adaya veda etti…

  • 23

    21 OCAK PERŞEMBE

    Ayrılığıyla ilgili açıklama yapan Cemal Hünal, "Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hiç hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim bir günü hiçbir zaman unutmayacağım. Çok iyi arkadaşlar kazandım. Çok değerli bir ekiple tanıştım. İnsanlar hakkında çok şey öğrendim. Takım ruhunun ne olduğunu tekrar hatırlattılar bana. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dilim tutuldu" dedi

  • 24

    21 OCAK PERŞEMBE

    CEMAL HÜNAL KİMDİR?

    Cemal Hünal, 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk oyuncudur. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadı, ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldıb Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oynadı . Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim aldı.

    CEMAL HÜNAL'IN YER ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

    Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)

    Sinyalciler: Son Akşam Yemeği (2017)

    Atçalı Kel Mehmet (2017)

    Kırmızı (2015) - Umut

    Günce (2013) - Cengiz

    Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert

    Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur

    Ayaz (2012) - Şahin

    Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert

    Peşpeşe - (2010) - Bora

    Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper

    Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim

    CEMAL HÜNAL YER ALDIĞI DİZİLER

    Asi (2007-2009) - Kerim

    Kış Masalı (2009) - Ali Murat

    Adanalı (2010) - Alex

    Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalçın

    Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat

    Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol

    Tatar Ramazan (2013) - Rüstem Sinan

    Paramparça (2014) - Alper

    Diriliş Ertuğrul (2017) - Tekfur Ares

    Tozkoparan (2019) - Celal Hoca

  • 25
    Survivor'ın önceki bölümlerinden fotoğraflar...
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız