Survivor'da elemeye kim kaldı, kim elendi (Survivor 17 Mart ayrıntıları)

Survivor'da eleme adayları kimler oldu, kim elendi? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'ın dün yayınlanan son bölümünde gerçekleşen eleme konseyinde eleme adayları halk oylamasında dereceye girince işler karıştı. Gecenin sonunda Nisa, Tayfun'u ilk aday olarak belirledi. Eleme adaylığı düşen Cemal Can ikinci eleme adayını Ceyhun olarak belirledi. Yunus Emre de üçüncü eleme adayı olarak Evrim'i seçti. SMS sıralamasında en az oyu alan Tayfun, Survivor'dan elendi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın ayrıntıları... 

Haberler 18.03.2020 - 07:15

  • 1
    Survivor'da ailelerini ve sevdiklerini özleyen yarışmacılar için iletişim ödülü oldukça önemli bir motivasyon kaynağı oluyor. 17 Mart Salı akşamı oynanan ve kıyasıya rekabetin yaşandığı iletişim ödülünün sahibi Gönüllüler Takımı oldu. Gönüllüler Takımı ailelerinden aldıkları fotoğraflar ve mesajlarla duygusal anlar yaşadı.
  • 2
    Yarışmanın dünkü eleme konseyinde ise işler karıştı. Halk oylamasına göre, Gönüllüler takımında ilk 2'ye giren ilk isim Nisa, ikinci isim ise eleme potasında olan Cemal Can oldu. Bu durumda Cemal Can'ın eleme adaylığı düştü. Yeni eleme adayını Cemal Can belirledi. Diğer eleme adayının ismini ise Nisa söyledi. Üçüncü adayı ise oylamadaki üçüncü isim olan Yunus Emre belirledi. Ancak Yunus Emre'nin en çok oy alan 3. yarışmacı olması, Evrim başta olmak üzere bazı Gönüllüler takımı yarışmacını şoke etti.Nisa, yarışmadaki performansını zayıf bulduğunu söylediği Tayfun'u ilk aday olarak belirledi. Eleme adaylığı düşen Cemal Can ikinci eleme adayını Ceyhun olarak belirledi. Yunus Emre de üçüncü eleme adayı olarak Evrim'i seçti.
  • 3

    Tayfun, Ceyhun ve Evrim'in girdiği eleme potasında, en az SMS oylaması alarak Survivor'a ve adaya veda eden isim Tayfun oldu.

    SURVİVOR TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

    4 Kasım 1991 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Bisaş İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Survivor Tayfun, liseye Bursa Hasan Ali Yücel Lisesi'nde devam etti.

    Uludağ Üniversitesi İşletme Önlisans mezunu Tayfun Erdoğan, Bursaspor alt yapısında futbol ile yakınlaştığını söylüyor ve Bursa'da yaşamaya devam ediyor.

    İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar... 

  • 4

    PAZARTESİ GÜNÜ NELER YAŞANDI?

    Survivor'da pazartesi günü takımlar iki ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor'da ilk ödül oyunu için çikolata içindi. İki takım özel bir balonun içine girerek birbirlerini parkur dışına itmeye çalıştı. Bu oyunda kazanan taraf ünlüler oldu.

  • 5

    Ödül oyununda ikinci oyun köfte-patates içindi. Yarışmacılar zorlu parkuru geçip ellerindeki diskleri başarı şekilde basket atmaya çalıştılar. İki takım da kıran kırana bir mücadele sergiledi. Kazanan takım yine ünlüler oldu.

  • 6

    PAZAR GÜNÜ NELER YAŞANDI?

    Survivor’ın pazan günmü bölümünde dokunulmazlık yarışı nefesleri keserken, ada konseyinde oylama heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının ada konseyinin haftanın ilk eleme adayında Cemal Can oldu.
  • 7
    PERFORMANS BİRİNCİLERİ

    Survivor’da her hafta yarışma puanlarına göre belirlenen performans birincilerinde Perviz en fazla puanı toplayarak ilk sırada yer alan isim oldu.

    Ünlüler takımı erkeklerde: Perviz 20 puan

    Ünlüler takımı kadınlarda: Aycan 13 puan

    Gönüllüler takımı erkeklerde: Ardahan 9 puan

    Gönüllüler kadınlarda: Evrim 9 puan
  • 8

    GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

    14 Mart 2020 Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen oyun öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılar tanıtıldı. Ünlüler takımına Ezgi, Gönüllüler takımına İlayda katıldı. Survivor 19. bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Peki Survivor avantaj oyununu kim kazandı?

  • 9

    İDDİAYI ACUN ILICALI'NIN TAKIMI KAZANDI

    Survivor 2020 yeni bölümde Acun Ilıcalı ile Yasin arasındaki iddia sonuçlandı. Survivor 2020 ünlüler gönüllüler yarışmasının son ada konseyinde Acun Ilıcalı ile gönüllüler takımından Yasin Obuz, kum sahada maç üzerine bir iddiaya girdiler. Survivor 19. bölümde Acun Ilıcalı ile Yasin, iddia üzerine sahada karşılaştı. Acun Ilıcalı - Maxi ikilisine karşın Yasin - Ersin ikilisi mücadele etti. İddiayı kazanan ise yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı'nın takımı oldu.

  • 10

    SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2020’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Ünlüler takımı 10-5 skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

  • 11

    SURVIVOR'DA AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2020'de oyunlarda seçme avantajı için takım oyunu oynanıyor. Dün akşamki dokunulmazlık oyunu öncesi oynanan avantaj oyununu ünlüler takımı kazandı. 

  • 12

    Peki önceki akşam Survivor'da neler yaşanmıştı?

    İşte 13 Mart 2020 Survivor heyecanına dair ayrıntılar...

  • 13
    Yeni sezonuna çok hızlı başlayan Survivor'ın son bölümde erzak oyunu nefes kesti. 13 Mart 2020 tarihli Survivor 18. bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı, erzak oyunu için karşı karşıya geldi.
  • 14

    AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'ın 18. yeni bölümünde yarışmacılar erzak oyunu öncesinde avantaj oyunu için parkurda ter döktü. Her iki takımın da altı yarışmacısı kıyasıya mücadele etti. Sonunda avantaj oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

  • 15
    Avantaj oyununun ardından yarışmacılar ödül oyununu kazanmak için bir kez daha parkurda karşı karşıya geldi. Bir haftalık erzak oyunu için her iki takım da nefes kesen performans sergiledi.
  • 16

    SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Kıyasıya geçen Survivor erzak oyununda kazanan takımı atışlar belirledi. Gecenin sonunda yiyecek erzak ödülünü kazanan takım 10'a 6 ünlüler takımı oldu. Oyunu kazanan ünlüler takımı, kişi başına beş patates ve yeşil mercimekten oluşan erzağı aldı.

  • 17

    MERYEM VE YUNUS EMRE SAKATLIKTAN KURTULDU

    Sakatlıkları nedeniyle bir süre yarışmadan ayrı kalan Meryem ve Yunus Emre Survivor'ın 18. bölümünde adaya geri döndü. Dominik'e gelen Meryem açıklamada bulunarak; "Sakatlığım tam anlamıyla geçtiği zaman eski Meryem'den daha iyi bir Meryem geliyor." diyerek iddiasını ortaya koydu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız