Survivor'da kim elendi, Gizem Birdal kimdir? (28 Nisan ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, iletişim ödülü kimin oldu? sorularının cevapları belli oldu. Survivor 60. bölümde iletişim ödülü Gönüllüler takımını kazandı.Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da Aycan eleme adayı olarak Ersin'in; Mert Sercan'ın; Cemal Can Yasin'in; Barış ise Ardahan'ın ismini söyledi. Gizem, Yunus Emre, Yasin ve Ardahan'dan en az SMS'i alan Gizem Birdal Survivor'dan elendi. İşte son bölümün ve haftanın ayrıntıları....

Haberler 29.04.2020 - 07:11 Son Güncelleme : 30.04.2020 - 07:00

  • 1

    28 Nisan 2020 tarihli Survivor 60. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, her Salı oynadıkları iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor’da iki takımı da zor bir oyun bekliyordu. Rüzgarlı bir havada büyük bir topu kafese sokmak için tüm yarışmacılar inanılmaz efor sarf etti.

  • 2

    İletişim oyununda takımlar, biri atıcı, biri top taşıyıcı, biri de salıncağı sallamak üzere üç kişi parkura çıktı. Ünlüler, oyunun başında çok iyi adapte oldular ve skoru 4-0 yaptılar. Buradan sonra ise Gönüllülerden müthiş bir geri dönüş geldi ve üst üste kazandıkları oyunlar ile 5-4 öne geçmeyi başardı. Ödülün mental açıdan önemi nedeniyle oyunu kazanma hırsı iki takımda da sahaya yansıdı. Günün sonunda ise Survivor’da iletişim oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

  • 3

     SURVİVOR KİM ELENDİ?

    Survivor'da oynanan iletişim oyunu sonrası yarışmacılar, eleme konseyinde Survivor'dan elenen isimi belirlemek için toplandı. Gönüllüler takımında bu hafta SMS'te ilk 2'ye giren yarışmacılar, Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı oldu. Ünlüler takımında ise SMS sıralamasında Aycan Yanaç ve Mert Öcal en çok oyu aldı. Survivor'da yapılan konseyde Yunus Emre ve Gizem eleme adayı olmuştu.

  • 4

    Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da Aycan eleme adayı olarak Ersin'in; Mert Sercan'ın; Cemal Can Yasin'in; Barış ise Ardahan'ın ismini söyledi. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı konseyde alınan karar doğrultusunda, Survivor'dan elenen isim İşte haftanın gelişmeleri... oldu. Gizem elenmesinin ardından konseyde gözyaşlarına boğuldu.

    İşte haftanın gelişmeleri...

  • 5

    Gizem Birdal kimdir?

    Survivor'dan elenen Gizem Birdal kendisini şu şekilde anlattı:

    5 Ağustos 1992 İstanbul doğumluyum. 10 yaşımda Bakırköyspor kulübünde basketbola başladım. 24 yaşıma kadar aktif basketbol oynadım. 8. sınıfta Oğuzkaan kolejinden burs aldım ve liseyi de burada bitirdim. Alt yapım bitince Bursa Büyükşehir Belediyesiyle anlaştım ve 1 sene Bursa'da oynadım. Devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu okudum. Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer aldım. Daha sonra 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda yer aldım. En son Şahin Tepesi adlı dizide yer aldım. Bunun dışında birkaç reklam projesinde oynadım.

  • 6

    PAZARTESİ YAŞANANLAR

    27 Nisan 2020 Pazartesi günü ekrana gelen Survivor 2020 59. bölümde Ünlüler ile Gönüllüleri büyük bir ödül bekliyordu. Acun Ilıcalı “Şimdi sizi alıyoruz” diyerek başladığı ödülün tanıtımı yarışmacıları inanılmaz sevindirdi. Müthiş bir villada bir gün geçirecek yarışmacıları, bu sefer bir de lunapark bekliyordu. Sonrasında kuzu çevirmenin olduğu akşam yemeği yiyeceklerdi. Son olarak ise sabahında yine süper bir kahvaltı ile güne başlayacaklardı. Bu ödüllerle mest olan Ünlüler ile Gönüllüler, Survivor adına yaraşır bir mücadele ortaya koydular. Ünlülerden Sercan, Gönüllüler Barış sakatlığı nedeniyle oynamadı. Gizem ise parkurun verdiği panik atak nedeniyle yarışamadı. Bu şekilde nefes kesen bir mücadele ortaya kondu. Ünlüler, skoru 8-5’e getirdiler fakat bu avantajı koruyamadılar. Mücadelenin sonunda mutlu sona ulaşan takım, 10-8 Gönüllüler oldu.
  • 7

    26 NİSAN'DA YAŞANANLAR

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2020’nin 58. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. 26 Nisan Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve 2. eleme adayı kim oldu?

    Dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımları oldukça zorlu anlar yaşadı. Yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu Ünlüler takımı 10-8 skoruyla kazandı.
  • 8
    2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor'da 2. eleme adayı olarak Gizem Birdan seçildi. Böylelikle ilk iki eleme adayı Yunus Emre ve Gizem Birdan oldu.
  • 9

    25 NİSAN'DA YAŞANANLAR

    Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında ünlüler takımında Sercan Yıldırım yeniden sakatlandı.

    Dokunulmazlık oyununda ödül dokunulmazlığın yanısıra lezzet dolu yiyecekler oldu. Oyunda skoru 5-0 yapan ve ilk olarak beş sayısını bulan gönüllüler, ödülün tadına bakmaya hak kazandı.

    Ardından oyunu 7-0’a kadar getiren gönüllüler için rüzgar tersine esmeye başladı. Sercan’ın sakatlanması ile gönüllüler skoru 9-6 yaptılar fakat ünlüler iki oyunu alarak 9-8’e taşımayı başardılar. Oyun sonunda gönüllüler 10-8 galip geldi.


  • 10
    Ünlüler takımı olurken eleme konseyinde en fazla ismi yazılan Yunus Emre Özden yarışmada bu haftanın ilk eleme adayı oldu.
  • 11

    GEÇMİŞ BÖLÜMLER

    Survivor 2020 56. yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, haftalık erzak paketini kazanmak için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Oyunda hangi takımın seçimi yapacağını belirlemek için avantaj oyunu oynandı. Avantaj oyununda Ünlüler ile Gönüllüler'den iki kadın, iki erkek yarışmacı parkura çıktı. Yarışmacılar denge üzerine kurulu parkurda bayrak yarışında avantajı kazanmaya çalıştı. Avantaj oyununu kazananı ise son kısımdaki atışlarla Gönüllüler Takımı oldu.
  • 12

    Survivor'un 24 Nisan bölümünde günün ikinci heyecanı nefes kesen erzak oyunu mücadelesinde yaşandı. Dokunulmazlık oyunu öncesi ödül oyunu için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor erzak ödülününü kazanmak için parkurda ter döktü. Özellikle son haftalarda ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı ödülü almak için parkurda ciddi performans sergiledi. Çekişmeli geçen mücadele sonunda Survivor erzak ödülünü kazanan takım 10'a 5 skorla Gönüllüler Takımı oldu.

  • 13

    PERŞEMBE GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020'nin ekranlara gelen 55. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Anlat Bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Keyifli anların eksik olmadığı gecede, Survivor yarışmacıları anlat bakalım soruları karşısında ter döktü.

  • 14

    Çekişmeli geçen mücadelenin ardından, Aşkım ve Sercan eşleşmesinde yarışmacıların doğru tahminlerde bulunmasıyla anlat bakalım oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı böylece yiyecek ödülünü almış oldu.

    SURVİVOR'DA 23 NİSAN'A ÖZEL 

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dominik'ten canlı yayınla bağlantı yapıldı. Survivor 2020 yarışmacılarıyla birlikte çocukları da bu coşkuya ortak ederek hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı seslendirdi. Dominik'ten yapılan canlı bağlantıyla Survivor yarışmacıları 23 Nisan mesajını iletmiş oldu.

  • 15

    ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de Acun Medya ile Survivor 2020 takımı, herkesin merakla beklediği voleybol mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyun öncesi konuşma yapan Acun Ilıcalı, takımını İrem Kanan ile Survivor Nisa'dan kurarken, Survivor 2020 takımı da Evrim, Ardahan ve Cemal Can'dan kuruluydu. Eğlenceli ve rekabet dolu anlara sahne olan voleybol mücadelesini Acun Medya kazandı.
  • 16
    Survivor'ın 22 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara gelen 54. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı sembol ödülünü kazanmak için mücadele etti. Eleme gecesinin ardından parkurda karşı karşıya gelen Survivor yarışmacıları, bireysel sembolle gelen orman evi ödül oyununu kazanmak için ter döktü.
  • 17
    KADINLARDA SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

    Survivor 2020'nin 54. bölümünde, her iki takım da sembolü kazanmak için kadınlar ve erkekler olarak ayrı ayrı mücadele verdi. Sembolü kazanan takımın ödüle kavuşmak için avantaj yakaladığı oyunda kadınlarda skor başa baş giderken, Nisa sembolün sahibi oldu.
  • 18

    ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

    Survivor'da sembolü kazanmak için parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar, kıyasıya rekabet verdi. Ardahan ve Ersin'in eşleştiği oyunda Ersin Ardahan'ı mağlup ederek erkeklerde sembol ödülünün kazananı oldu.

  • 19
    ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

    Sembol oyunu sonrası orman evi ödülü için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Nisa ve Ardahan'a karşı Ersin ve Aycan parkurda rakip oldu. Çekişmeli geçen oyunun sonunda orman evi ödül oyununu Ünlüler Takımı kazandı.

    Survivor'daki mücadelelerden fotoğraflar...
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız